Raakaa patukkaa

Tän postauksen kanssa meinas kuvien osalta käydä vähän köpelösti, kun ehdin syödä kuvattavat tuotteet ennen kun muistin, että yleensä on ollut tapana laittaa jotain kuviakin tänne. Olen nyt nimittäin onnistunut löytämään jotain ihan hillittömän hyvää. Jos olet hulluna pähkinöihin, kuivattuihin hedelmiin, terveellisiin välipaloihin, niin saanko luvan esitellä uusimman rakkauteni: RAW BITE.

Mä näin näistä RAW BITE -patukoista aika vaatimattoman näköisiä mainoksia lehdissä ja koska olen hulluna kaikkiin pähkinäjuttuihin, innostuin niin että käytin paljonkin aikaa näiden etsimiseen kaupoista. Meni siis aika kauan ennen kuin lopulta löysin näitä, Ruohonjuuresta. Nyt näitä kyllä sitten on putkahdellut kauppojen hyllyille, jos vaan löytää oikean hyllyn luo…Patukoita onpi kuusi erilaista: cashew, coconut, raw cacao, spicy lime, apple cinnamon, vanilla berries. Ehdottomat omat lempparit on cashew, kookos ja vaniljamarjat, en osaa valita noista parasta, rakastan jokaista.

Eniveis. Nää on ihania. Ei mitään lisättyä sokeria tai muuta turhaa, vaan täyttä tavaraa! Patukan koostumuskin on tosi kiinteä, helppo syödä, pähkinäpalaset ja muut on pieniä. Kiinteytensä ansiosta patukka ei murene taskuun tai laukkuun, jos ei kokonaan kerrallaan syö (tosin helposti kyllä syö). Hinta, noin 2,70 euroa per patukka, on aika kova, mutta mä olen jäänyt näihin niin koukkuun. Olen ottanut tavaksi puraista palan patukkaa ennen tai jälkeen jumpan, joten näitä kulkee mun mukana nykyään jatkuvasti.

Täältä (click!) löytyy maahantuojan sivut, joissa lisätietoja näistä ihanuuksista. Niin, ja tämä ei ole maksettu mainos, joten senkus klikkaatte menemään.

Joku muukin kiintynyt näihin? Tykkäättekö yleensä tämänkaltaisista välipaloista?

22 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    super hyviä ovat:-) itse käytän,hyvinkin tämän tapaisia välipaloja,nopeita helppoja ottaa mukaan ja täyttäviä.hinta laatu suhde kohillaan.mahtavia tapauksia!

    1. Jes!

  2. Kiitos loistavasta vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla! Olisivat loistava eväs varmaan pitkiin työpäiviinkin. 🙂

    1. Kyllä! Nää sitäpaitsi toimii nopeesti, monta kertaa ennen treeniä oon syöny puolikkaan kun on ollu vähän nälkäinen ja tympee olo, ja kyl taas heti jaksaa!

  3. Anonymous says: Vastaa

    Vastaavia, mutta mun makuun jopa parempia on Nakd-patukat. Niissä on kaikenlaisia makuja kuten pecan pie, cashew cookie, coco loco, cocoa delight, apple pie…and the list goes on.

    Niitä saa punnitse & säästä -kaupasta ja maksaa 1,25e kipale. Suosittelen testaamaan myös noi, koska ne on iiiiiihania ja aikalailla edullisempiakin ku noi sun suosimat.

    1. Oh, tuolla hei pitääkin vierailla! Onko noissa lisättyä sokeria tai muuta?

    2. Anonymous says: Vastaa

      Eipä oo! Tossa vielä linkki valmistajan sivuille:
      http://www.naturalbalancefoods.co.uk/nakd-fruit-and-nut-bars/

      Toivottavasti tykkäät 🙂

    3. Testaan! Kiitos!

  4. Mmmm kuulostavat hyville! Pitäisi muutenkin mennä himostelu-käynnille Ruohonjuureen, vois muistaa ostaa näitä samalla 🙂

    Ootko kokeillut = hurahtanut vielä kookosöljyyn joka paikan ihmeenä?

    1. Ruohonjuuri on kyllä ihana. 🙂

      Oon käyttäny kookosöljyä vaan leivonnassa…tosin mies ei tykkää kookoksesta. 🙁

  5. LauraL says: Vastaa

    Jossain näin noiden mainoksen ja totesin että pakko kokeilla. Tiedän että lähimmässä kaupassa jopa myydään ainakin muutamaa makua noista, mutta enpäs vielä ole ostanut, ens kauppareissulla on pakko ostaa.
    Ja just tän kaltaset kelpaa mulle, pähkinää nam!

    1. Joo ihan kaikkii ei oo joka kaupassa. Ruohonjuuressa ON kaikkia! Ja paljon muutakin pähkinäjuttua!

  6. Kuulostaa kyllä kokeilun arvoiselta kun ei ilmeisesti sisällä makeutusaineitakaan! Ja nuo aiemmassa kommentissa Nakd patukat täytyy kyllä testiä kanssa! Kiitoksia vinkeistä!

    1. Eipä mitään, kandee testata, nää on kyllä tosi jees.

  7. Petri says: Vastaa

    Ei tykätä, Reiskaa kehiin jo!

    1. No seuraavas on.

  8. Jael says: Vastaa

    Tuollaisia on myös todella helppo tehdä itse:)

    1. Niinpä kai :/

  9. Sairaan hyviä, mäkin ostin noita ruohonjuuresta ja kyllä sain metsästää ihan sairaasti noita tällä örppöössä. Onneks vihdoin ja viimein löysin paikan josta noita voi ostaa. Tosin koska hinta on aika kiva (not – kalliimpi täällä) taidan tehdä itse jatkossa ja ostaa noita palkkapäivänä haha. Tosin yllättäen Raw Chocolate on mun lemppari, yleensä en ole mikään suklaahirmu O_o

    1. Raw Chocolate on noista mun mielestä huonoin! Yllättäen, koska OLEN suklaahirmu! Tosin en mikään raakasuklaahirmu…

  10. ami says: Vastaa

    Mulla on nyt tässä edessä Spicy Lime-patukka jonka ostin tämän postauksen vuoksi P&S:stä. Avaan sen nyt.

    Tuoksuu pahalta… Nyt haukkaan.

    Hmmm. No ei parasta patukkaa mitä olen suuhuni laittanut (hahahyi), mutta ihan ok. Aika kummallista? Ja oli muuten KALLIITA. Ostin silti muutmaan, onneksi muitakin makuja.

    1. Haha! Joo, eivät tuoksu kyllä mitenkään kovin hyviltä, totta. En tosin pahemmin ehdi haistelemaan, kun jo maistelen. Spicy Lime mulla on vielä testaamatta! Kandee kokeilla muitakin. On ne kuitenkin terveellisempiä kuin monet muut, joissa on lisättyä sokeria tai makeutusaineita. En yleensä kyllä koko patukkaa vedä kerrallaan, vaan kolmasosan/puolet…

Vastaa