Peittävää pintaa

MAC Pro Longwear

Pirren puolella pääsin tästä kaksikosta jo vähän vinkkaamaan, mutta haluan ehdottomasti esitellä nämä mahtituotteet täälläkin!

Jokin aika sitten kirjoittelin täällä ihka ekasta MAC-meikkivoideostoksestani, johon siis olin ja olen edelleenkin erittäin tyytyväinen. Aivan loistava meikkivoide tuo MACin Studio Fix Fluid, on kasvoilla tätäkin tässä nyt kirjoittaessani. Mutta hyvin pian sen ostamisen jälkeen mun oli ihan pakko saada myös tämä uusin meikkivoide MACin valikoimassa, koska luin siitä niin paljon hehkutusta! Mun iho kiukuttelee edelleenkin ihan huolella ja on täynnä punaisia jälkiä. Tuntui, ettei niitä saa häivytettyä kunnolla yhtikäs millään, enkä omistanut ennestään mitään superpeittävää nestemäistä meikkivoidetta. Olen todella laiska käyttämään erikseen mitään peitevoiteita, ja lopputuloskin on helposti läikikäs… Niinpä kun kuulin, että tällä peittää jopa tummat silmänaluset mutta ilman mitään pakkelipintaa, tää oli ihan pakko ostaa.

MAC Pro Longwear

Sävyjä on tässäkin meikkivoiteessa monia ja ovat vähän eri kuin muiden meikkivoiteiden. Kävinkin testauttamassa omaan ihoon sopivan sävyn ihan nassuni iholle laitettuna MACin pisteessä. Mietin tosin jälkeenpäin, ostinko kuitenkin vähän liian vaalean, ja kesällä tämä sävy ei ainakaan käy (vaikka ehkä täällä ei ole ihan heti pelkoa ruskettumisesta…).

MAC Pro Longwear

Tässä kuvassa mulla on siis Pro Longwear -meikkivoide sävyssä NC25. Studio Fix Fluidista mulla on sävy NC20, eli eivät mene ihan yksiin. Kyllä tuo meikkivoide saattaa päivän mittaan ihan vähän tummentua iholla, joten on se mulle varmaan kuitenkin ihan passeli. Tuossa kuvassa mulla on pohjalla pelkästään kosteusvoidetta, Pro Longwear-meikkivoide ja päällä tätä puuteria:

MAC puuteri Pro Longwear

MAC Pro Longwear puuteri

Ostin samaan syssyyn meikkivoiteen kanssa tän Pro Longwear -puuterin (sävyssä Medium Plus), jossa yllätyksekseni tuli mukana vippa! Mä itse asiassa tykkään aamuisin kiinnittää meikkipohjan tällä, en siis kanna tätä mukanani. Aivan loistava, sellaisen silkkisen pinnan tekevä, kiiltoa hillitsevä puuteri, joka pitää omankin ihon ihan siedettävän näköisenä ilahduttavan pitkään.

Ihan pätevästi saan punoittavat kohdat piiloon pelkällä meikkivoiteella ja sipaisulla puuteria! En oo myöskään huomannut mitään ihon tukkeutumista tätä käyttäessäni. Vähän kerrostin noihin punaisiin arpikohtiin, mutta pieni määrä meikkivoidetta riittää koko kasvoille, eli on kyllä todella riittoisaa kamaa.

Oliko tää kaksikko jo teille tuttu?

Meikkivoiteen hinta on 34,50 e (25 ml) ja puuteri kustantaa 25,50 e. MACia siis saa Stockalta, myös verkkokaupasta. 

0 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Mikä toi ihana silmämeikki on? 🙂

  1. No nyt piti ihan miettiä. 😀 Muistaakseni se on jonkinlainen sekoitus Too Facedin Chocolate Baria. 😀

 2. Emma says: Vastaa

  Hmm, oiskohan tässä vastaus mun ongelmaan? Nimim. Aknearpinen, auringonottokiellossa oleva rasvanaama, jolle Studio Fix Fluid sävyssä NC15 on liian tumma… 😀

  1. No kyl suosittelen ehdottomasti muillekin aknearpisille tätä meikkivoidetta! Paras, mihin oon törmännyt, jos ei tosiaan halua läträtä peitevoiteiden kanssa.

 3. Sorruin tähän kanssa turku miitissä ja tykästyin kyllä ihan täysin! Käytän edelleen tosin peitevoidetta silmien alle tämänkin kanssa, mutta tuntuu että se tulee vaan ihan tottumuksesta koska pro longwear meikkivoide kyllä peittää ne tummat silmän alusetkin. 🙂 Sain hetken aikaa kyllä sählätä sutien ja sienien kanssa ennen kun löysin ”sen oikean tavan” levittää tämän meikkivoiteen että sain sen asettumaan kunnolla. Kiinteä sieni on ollut mulle ehdottomasti paras tapa. 🙂

  1. Joo mä käytän levittämiseen BB:ta tai sit niitä LivBoxista tulleita Iberon sieniä!

Vastaa