Vedossa

Olin eilen tutustumiskäynnillä Vetosalilla, Bootcamp-kahvakuulatunnilla, ja koin samalla ikimuistoisen hetken, kun ensimmäistä kertaa ikinä blogini lukija tunnisti minut! Tosin arvelin jo aiemmin, että saattaisi olla keljukainen samalla tunnilla, hahaa! No, blogini lukija mutta myös ärsyttävän isoveljeni kaveri, joten en tiedä edes lasketaanko, mutta kiva kun tuli moikkaamaan. Natan ansiosta tännekin salille sitten innostuin menemään, mutta blogimaailmaa on nykyään syyttäminen lähes kaikesta…No, Nataa ei tällä kertaa kuitenkaan näkynyt ja aluksi mietin, olenko ihan yksin tunnilla, mutta olihan siellä sitten lopulta lisäkseni viisi muutakin typykkää. Suht huima ero verrattuna Motivuksen viime sunnuntaisen kahvakuulatunnin 46:een osallistujaan…

Yleensä olen sellainen ihminen, joka todella nopeasti päättää eri asioista tykkääkö vaiko eikö tykkää, mutta nyt koin tunnin jälkeen häiritsevän epävarmuuden tunteen. Ihan simppelisti voisin listata Vetosali-kokemukseni plussat ja miinukset:

+ pieni, ihan lämminhenkinen sali, kanssaurheilijani auttoivat minua tunnin alussa ja aikanakin kuulien ym. kanssa, ilahduttavaa
+ hyvä vetäjä, vaikka olisi kyllä mielestäni saanut huutaa ja ruoskia
+ hinnasto on ihan siedettävä
+ tuskin koskaan lähellekään niin täysiä tunteja kuin Motivuksella?!
+ tosi hyvä tunti, pitkästä aikaa tänä aamuna tuntuu että on tehty jotain vähän erilaista, vaikka ainahan mä kyllä tunneilla hikoilen kuin pieni sika
+ 4 kg kuulat puuttui kokonaan! YESS!!

– kahvakuulatunteja pidetään pienessä salissa jossa on tatami, eli pehmeä lattia, ja tossuja ei saa käyttää. Oli kyllä outoa ja vaikeeta jumpata ilman tossuja!
– tämän pitäisi poikaystävän mukaan kuulua vahvasti plussiin, mutta koin sen suureksi miinukseksi: EI PEILEJÄ. Aluksi tuntui etten selviä kyllä mitenkään, jos en näe itseäni peilistä, tuntui koko ajan että teen kaiken ihan päin helvettiä! Apua! Mutta näin sen kuuluisi kuulemma ollakin, samperi.
– kuulia vähän ja ne sitten todella isoja, kasia ja kymppiä ihan vaan muutamia. Motivuksen kuulat ovat myös paljon parempia kädessä. Kuulat olivat kooltaan häiritsevän isoja rohjakkeita, ne pienimmätkin.
– matka. Ei mikään ihan mahdoton, mutta tunti siihen silti menee, töistä tai kotoa.
– ei ilmeisesti sunnuntaisin enää ohjattuja tunteja? Haluan urheilla ETENKIN sunnuntaisin!

Mietin aiemmin ilmoittautuvani ensi kuun Vedon crosstraining-kurssille, koska kaipaan nyt kahvakuulan oheen muutakin. Motivuksella mulla on maksettua aikaa ensi kuun alkuun asti, joten tällä hetkellä, miinuksista huolimatta, olen sitä mieltä, että siirryn sen jälkeen Vetosalille kahvakuulailemaan, ja mahdollisesti jossain vaiheessa myös uskaltaudun sille On Ramp -kurssille. Pitäisi tässä vielä vähän tutkailla, olisko kuitenkaan missään lähempänä mitään fiksua, vastaavanlaista salia…Laru kun on kuitenkin kaukana. Jos ehdotuksia on, otan ilolla vastaan.

Kysyn: Oletteko te jo löytäneet sen oman lajinne ja paikkanne harrastaa sitä?

P.S. Jos mut nyt tunnistetaan käsivarren tatuoinnista, niin ehkä joskus vielä tossuista ja juomapullostakin? On ne nyt sen verran monta kertaa täällä vilahtaneet!

15 Comment

 1. Sun tossut ja juomapullo on kieltämättä aika käheät! 😀 Mäki haluun tollasen juomapullon! (Mistä oot sen löytänyt?)

  Siis mä saan aina ihan hirveen tuskanhien ja paniikin, kun näen mitä siellä Helsingissä maksaa noi salisysteemit. Jos mä joutuisin maksaa mun salikortista noin paljon olisin ihan peeaa tai sohvaperuna!

  Mä tykkään niinkun varmaan jo tiedätkin vaihdella lajeja sun muita ja testaa uusia juttuja, mutta kyllä se nyt on niin että se salitreeni on ihan parasta. Tosin en ole unelmapaikkaa vielä löytänyt – toi mun sali kun on täynnä niitä ärsyttäviä mummoja. Hehe.

  1. Ihan superpullo! Niitä on eriväreissäkin, täältä voit tilata: http://shop.mynextrun.fi/product/10/juokse-meresi-edesta-juomapullo-06-l

   Joo onhan täällä kaikkialla kovat hinnat. 🙁

  2. ooämgee toi vihree pullo!!! ♥♥♥

  3. Avomiehellä on sellainen. 🙂

 2. No helöy! 🙂

  Joo, mä itsekin ihmettelin illalla, et miten mä en tajunnut yhtään et sä olit sä, ennen kuin näin tatskan. Vaikka nimenomaan sulla oli noi tossut! Ihme pää mullakin..

  Yleensä tolla tiistain tunnilla käy 4-7 tyyppiä, tää oli kyllä eka kerta kun oli vaan naisia. Mä luulen että monet odottaa ton tunnin vakivetäjää takas lomalta. Vaikka toi Anttikin on tosi hyvä mun mielestä. Keskiviikon Balancessa käy usein vaan joku 3-4. Se on kans kiva tunti ja hyvä vetäjä (Lia).

  Mäkin olin Motivukselta tullessani ihmeissäni peilittömyydestä ja kuulien koosta. Mun mielestä myös Vedon kuulat tuntui jotenkin painavammilta kuin Motivuksen vastaavat?? (Mun tietääkseni ne on tilanneet lisää 6 ja 8kg kuulia.)

  Joo, sunnuntain tunti on peruttu kevääksi. Mulle se olikin liian aikaisin (11.30 🙂 Lauantain Antin tunti on hyvä ja oon ollut siellä parikin kertaa yksin. Silloin on aika tehokasta, kun se kattoo et vetää koko ajan oikein ja täysillä! 🙂 (Ja ei oo yhtään ahdistava fiilis, vaikka onkin sen kanssa kahdestaan, tosi pro ohjaaja)

  1. No ei mul ollu tossuja kun ei niitä saanu käyttää!!

   Heh, mun mielestä noi kuulat tuntu taas kevyemmiltä ku Motivuksella! 😀 Mut hankalia, vaatii totuttelemista noi isommat…

   Yksin tunnilla? Häh? Apua?

  2. Ja hei, mun sunnuntaihastus on Ruohiksen 10.20 alkava kuula…sinne on PAKKO päästä, käyn siellä vaik tuolla nyt alkaisinki käymään! 😀

 3. Joo, olin ai-van paniikissa kun tajusin et ei sviddu, tänne ei oo tulossa muita. Mut se oli oikeesti tosi kiva, kun katottiin rauhassa kaikki liikkeet just eikä melkeen. Ja se Antti ei oikeesti oo yhtään piinaava, piiskaava se kyllä on, kun ei pysty yhtään huilimaan välillä 🙂

  Klo 10.20 sunnuntaiaamuna mä en ole edes _hereillä_, saati urheilemassa!

  1. Hmm, tossa oli ehkä eilen vähän liikaakin huilimista, välillä tuntu siltä…Mä herään sunnuntaisin kaheksalta. 😛 Mut se tunti on NIIN JEES. Rokkia ja hyvä meininki.

 4. b says: Vastaa

  Ei peilejä olisi iso miinus minullakin. En vain ymmärrä MIKSI EI?! Ikimaailmassa en myönnä peilaavani itseäni vaan liikeratoja sun muita, eih ei ei ei ei peili pitää olla 😀

  1. Pakko myöntää, että ilman peilejä oli paljon rankempaa mutta piti oikeesti tuntea miten ne liikkeet tulee tehdä oikein. Eli just ne liikeradat pitäis kai tuntea, eikä tuijottaa.

  2. b says: Vastaa

   Nojoo kuulostaa ihan järkeenkäyvältä, mutta on niin tottunut peileihin että ilman tuntuu ajatuksena ainakin oudolta.. Tjaah taidankin huomenna salilla mennä kuulailemaan siihen yhteen peilittömään saliin 🙂

  3. Joo kyllä mä koin semmosen ahaa-tunteen, siis niiden ensimmäisten kiroilujen jälkeen. 😀 Mutta oli vaikeeta aluks!

  4. Inka says: Vastaa

   Valmentaja on siellä sitä varten, että se katsoo onko tekniikassa virheitä. Plus että ne liikkeet pitää oppia tekemään ilman peiliäkin. Eihän painonnostokisoissakaan ole peilejä joista katotaan että hei mites tää paino nostetaan 😀 Itseäni peilittömyys auttaa keskittymään enemmän olennaiseen.

  5. Juu näinhän se on. Iso muutos siis Motivus-touhuun…positiivinen, kyllä.

Vastaa