Kiva pieni FB-arvonta

Huomio huomio! Kissaämmän FB-sivuilla on nyt käynnissä arvonta!

Yksi saa omakseen paketin, joka sisältää neljä Baby Lipsiä ja kaksi Lumenen Gel Effect -lakkaa, uudesta Nude-kokoelmasta. Baby Lipsit ovat varmasti monelle jo todella tuttuja ja Lumenen uuteen Nude-kynsilakkakokoelmaan kannattaa ehdottomasti tutustua, jos ei jo ole näin tehnyt.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee ihan ensin tykätä Kissaämmän FB-sivuista , tykätä kyseisestä arvontapäivityksestä sekä kommentoida arvontakuvan alle oletko jo testannut näistä jompaa kumpaa tai jopa molempia, eli Lumenen Gel Effect -lakkoja ja Maybellinen Baby Lipsejä!

Käykääpä siis osallistumassa, tästä klikkaamalla pääsee suoraan. Aikaa on tulevaan maanantaihin klo 14 asti!

2 Comment

  1. Käyty tykkäämässä. Ja NYT en kyllä arvonnasta myöhästy, vaan mukana ollaan Blackien kaa, eikäolla kokeiltu noita tuotteita. Kynnet on toistaiseksi lakkautettu kauneusputiikissa, mutta alettas lakkaamaan ite jos voitettas!
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    1. Hyvähyvä! :)))

Vastaa