Ja rahaa meni

Pinkaisin tänään töistä joululahjaostoksille. Löysinkin paljon kivoja pehmeitä ja kovia paketteja -itselleni! Hah! Joulunalusaika on mahtavaa shoppailuaikaa. En tosiaankaan odota, että joku tajuais ostaa mulle mieluisia lahjoja, ostan ne varmuuden vuoksi itse itselleni.

Kävin tuhlaamassa Citydealin kautta ostamani 100 euron lahjakortin (maksoi 40 euroa) urban a* -liikkeeseen, mutta ihan kun oisin niin halvalla sieltä päässyt…ostin jotain superlämmintä ja rauhaa julistavaa sekä siihen buenosti sopivan kaulanlämmittimen (molemmat Line of Oslo). Nämä molemmat voi muuten bongata tänään ilmestyneestä Anna-lehdestä. 😉

Lisäksi Espritin aletangolta löysin pitkän, lämpimän villatakin, josta sain vielä kupongilla 20 prosenttia alennusta. Ja kiitos Natan, kipitin myös Carlingsiin, jossa kaikki oli -30 prossaa. Pääsin ulos alkkareita ja yhtä joululahjaa (jollekin muulle, vau!) rikkaampana. (Tajusin muuten, et mul on tommonen pöksyihin sointuva Björn Borg-samishajuvesi, HOT PINK!)

Ja koska en todellakaan tarvitse lisää shampoota, ostin niitä kaksin kappalein, ihan vaan siks, että vastaan tulivat. Davinesin shampoista mulla on hyviä kokemuksia, näitä kahta tosin en oo aiemmin testannut. Näiden ostopaikkaan liittyvä postaus tulossa huomenna!! Ärsyttää muuten, kun nää Davinesin shampoopullot on aina näin vajaita. >:( Siis tiedän, että ”se on vaan niiden tyyli”, mutta kyrsii silti.

Ja sit vielä suihkugeeli tarttui mukaan The Body Shopista ja tähän käytin sitä lahjaksi saamaani lahjakorttia. Sitä kun voi kätevästi käyttää osissa. Tämä on tuttu viime joululta, aika super. <3

Ai niin! Ja se Vilan pussukka! Ostin mustan, aika kivan topin.

Nyt oon ihan poikki, shoppailu on niin rankkaa hommaa. 🙁

5 Comment

 1. Nata says: Vastaa

  haa! meikäl on tota samaa shampootakin! tykännyt olen, mut vielä parempi on saman sarjan hiuksiin jätettävä hoitoaine (suihkepullo) joka oikeasti TUUHEUTTAA! ihan aikuisten oikeasti.

 2. Nata says: Vastaa

  ja kyseessä siis tuo volu

 3. No voi paska. 😀 Kun köröttelin ratikalla kotio päin, tuli mieleen, et ois pitäny tsekata ne suihkehoitsikat kans, sellaselle kun ois OIKEESTI tarvetta. No eiku takas!

  (Jos muuten joku tietää, saisko näitä jostain netistä halvemmalla, niin kertokaa!)

 4. Voi että, mitä kaikkea kivaa ootkaan löytänyt!!
  Kuola valuen täällä kattelen nuita :D.
  Davinesin hiusjuttuja ois kiva kokeilla enempikin, oon vaan hopeashampoota+hoitista kokeillut ja ne oli kivoja ainaskin :).
  Body Shopistakin voisi ostaa taas jotain kivaa pitkästä aikaa, kun nuita joulutuotteitakin on (toivon mukaan myös tänne perähikiälle) tullut

  Saapa tosin nähdä, pystynkö maanantaina mitään kivaa ostamaan itselleni, kun kaverin kanssa kaupungille lähtään kiertelemään ja syömään… Ihana Kela ei oo vieläkään saanut tehtyä päätöstä marraskuun työmarkkinatuesta murrr…
  On tämä orjatyövoimana olo kivaa o/.
  Eipä tässä paljoa pysty tätä menoa muillekaan ostamaan lahjoja :/.

 5. On mulla huonojakin kokemuksia Davinesista, niiden yks käsitellyille hiuksille tarkotettu litkushampooo on aika kakkaa…Sen tarkotus ei ookaan vaahdota tai mitään, mutta en oikeen saa sillä puhtaita hiuksia. 🙁

  Höh, muistan kyllä edelleen aika kirkkaasti sen opintotuella kitkuttamisen, vaikka aina opiskelujen ohella töissä kävinkin, niin silti…ei paljon osteltu. 🙁

Vastaa