Marraskuun Jolie Box

Nojoo, #mondaymood on nyt vähän joka päivä. Taapero, joka ei paljon kotona viihdy, ulkona tuulee ja sataa ja on pimeetä…hipheijaa! Tulispa pian lunta, tuolla olis vauvapulkkakin jo odottamassa ja uskoisin Amandan viihtyvän sen kyydissä mainiosti. Ja ton konttaajan vois laskea hetkeksi maahankin. Mutta ilosempia aikoja odotellessa mua ilahduttaa suuresti boksiyhteistyö Jolien kanssa! Sain heiltä nimittäin 3 kk Jolie Boxit ja koska koko Jolie Shop on ihanuuksia täynnä, mä erittäin mielelläni testaan niitä ylläriboksin muodossa.

Marraskuun boksi saapui luokseni jo jokin aika sitten, mutta tän saakelin pimeyden takia sisällön kuvaaminen taas vähän pitkittyi… tykkäsin boksista kuitenkin hurjasti! Ootte ehkä ehtineet lukea sisällöstä jo jostain vähän, kröhöm, nopeammin bloggaavilta, mutta esittelen silti sisällön:

Erityisesti ilahdutti Little Butterfly Londonin Illuminating day cream, jota olen halunnutkin testata! Merkki on mulle ennestään tuttu, olen sitä Amandaan käyttänyt mm. ihanan kylpymaidon muodossa (täällä postaus) ja todennut tuotteet erinomaiseksi vauvan iholle. Ihanaa siis, että merkiltä löytyy jotain myös äideille! Pieni näyte yövoiteesta oli kiva lisä. Nämä menikin heti testiin ja oon tykännyt ihan tosi paljon. Päivävoide toimii superkivasti meikin alla.

Patykalta oli boksissa kaksi tuotetta, stressaantuneelle ja kosteusköyhälle iholle tarkoitettu antioksidanttiseerumi, joka kuulemma on Jolie-tiimin ja Jolie shopin kanta-asiakkaiden suuri suosikki. Kiinnostaa, siis! Väriltään tää seerumi on oranssia, mutta levitettynä jättää vain nätin hehkun. Tuoksuu super-ihanalta! En ole vielä ehtinyt testata, mutta pian.

Patyka on kiinnostava merkki, joten kaksi tuotetta samalta merkiltä ei todellakaan haitannut. Toisena tämä Huile Absolue-öljyseerumi. Mä en kuitenkaan ole suuren suuri öljyfani, mutta tällaisena matkakokona voisin innostua ottamaan tän mukaan Dubaihin… tätä kun voi käyttää myös kuiviin hiuksiin ja mun puhkiblondattu hiuspehko saattaa siellä hyvinkin helposti kärähtää.

Tämä Le Mascara mulla itse asiassa jo oli Jolielta aiemmin saatuna, mutta vaikka luonnonkosmetiikan ripsarit mua suuresti kiinnostaakin, tää saattaa nyt suosiolla mennä eteenpäin… mun tikkusuorat ripset tarvii taivuttajaa ja sen päälle vedenkestävän ripsarin (ja Too Facedin Better than sex waterproofina on se ainoa oikea!). Voisinkin hei Instagramin puolella huhuilla tälle uutta kotia! Seurailkaa siis Instaa.

Tämä on jeeeeee! Kosteuttava kasvovesi on sitä, mitä nyt kaipaan iholleni. Tällä voi joko puhdistaa ihon (vanulapun avulla) tai kosteuttaa (taputtelemalla vettä iholle). Todella kiinnostava ja tuoksuukin hyvältä. Mutta miksi, oi miksi tää purkki on niin tylsän näköinen?! Toivottavasti sisältö on kuitenkin kultaa.

Tällainen oli marraskuun Jolie Box. Mielipiteitä? Oman, kuukausittaisen boksinsa voi tilata täältä. Onko siellä vakkaritilaajia?

Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tuotteita tilaamalla tämä bloggaaja voi jokusen eurohilun tililleen saada.

5 Comment

 1. Riina says: Vastaa

  Mitä te muuten Amandan kanssa teette kaksistaan? Mulla on siis myös just vuoden täyttänyt poika, ja tuntuu, ettei sen kanssa voi oikein vielä tehdä mitään ”järkevää”, kun se lähinnä vain kävelee ympäriinsä lelut käsissään… Ja rattaissahan se ei jaksa mitenkään megakauan istua. Ootan niin, että leikkeihin alkais tulla jotain sisältöä, eikä oleminen olis koko ajan pelkkää vahtimista. Jos tiedät, mitä meinaan…

  1. Kissis says: Vastaa

   No kuule HYVÄ KYSYMYS. :DDD Sehän mua eniten ahdistaa näissä päivissä, kun pitää koko ajan kuitenkin tehdä jotain. Ja meillä nukutaan lisäks näitä minipäikkäreitä, joten eipä sitä omaakaan aikaa juuri oo. Mäkin todellakin odotan, että jotain sisältöä alkais tulla!

   Mutta siis joo, aika vähän yritän olla kotona, koska ei hirveesti samojen juttujen parissa viihdy. Käydään tosi paljon läheisessä kauppakeskuksessa, siellä on leikkihuone. Tai sit kutsutaan tänne lapsia kylään tai käydään jossain kylässä. Käydään välillä vanhoilla hoodeilla Arabianrannassa, jossa asuu kaveri jolla saman ikäinen poika + siellä on kans kiva kahvila jossa leikkihuone. Välillä käydään keskustassa, mutta mua on alkanu ärsyttää nukuttaminen takastulomatkalla, ei enää niin helpolla nukahda bussissa ja joutuu aina kikkailemaan. Mut ei vielä samoilla silmillä jaksa edes-takas -matkaakaan, vaan sit kotiinpaluu on yhtä huutoa. Mut nukkuu superhuonosti ihmisten ilmoilla. Rattaissa viihtyy siis ihan ok, jos on jotain kateltavaa ja maisemat vaihtuu.

   Meillä on torstaisin muskari, tosin sekin nyt just vittumaisesti päikkäriaikaan. Pitää kyllä kehittää jotain sirkus. tmv. koulua tonne alkuvuoteen ja uutta muskaria kun nykynen pian loppuu. Ulkona käydään lähinnä keinumassa, kun ei oikeen maassa vielä viihdy, ehkä sit kun kävelee! Eli sitä todellakin odotellessa!!!

   Mutta joo, on kyl tosi raskaita välillä päivät, jos ei oo ”mitään tekemistä”.

   1. Kissis says: Vastaa

    Ai niin, piti vielä mainita, että jos siis kotona ollaan niin leikitään yleensä Amandan leluilla, katotaan Pikku Kakkosta, syödään. 😀 Silitetään kissoja, kiivetään portaita (Amandan uus harrastus). Joskus järjestellään jotain laatikoita tai kaappeja. Eli lähinnä Amanda tyhjentää ja yrittää rikkoa kaiken. 😀

 2. Jolie Box on ainoa boksi, jonka voisin harkita tilaavani! Sisältö on aina yhtä ihana! <3 Toi Little Butterfly Londonin Illuminating Day Cream kuulostaa hyvältä, täytyy pistää mieleen ja yrittää muistaa jossain vaiheessa testata 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Totta, tää on kyllä paras boksi. Voisit kyllä tykätä tosta päivävoiteesta, luulen ma!

Vastaa