kippo, my friend

Kun aiemmassa postauksessani valitin Suomesta puuttuvaa jugurttijädepaikkaa, sain tietää, että sellainen täältä jo löytyy. kippo varasti liikeideani jota en saanut aikaiseksi ja pentele meni ja avasi kesällä jugurttijääbaarin Helsingin Iso Roballe. Kävin sen tänään testaamassa. Ulkona alkaa olla kyllä jo sen verran vilpoisat fiilikset, että hieman mietitytti, haluanko jätskiä sittenkään. Sisällä kipossa oli kuitenkin ihanan lämmin, vaikka ovi auki olikin.
Pieni paikka, mutta hyvällä sijainnilla. Useimmathan kuitenkin nappaavat tällaiset syömiset ja juomiset mukaansa, istumapaikkoja kipossa ei ollutkaan kuin muutama hassu. Otin pienen jugurttijäden mansikoilla ja sekin kyllä oli jo ihan riittävän iso. Mansikat olivat vielä hieman jäisiä pakastemansikoita, mutta ongelma oli itse jugurttijäätelö: se oli mautonta. kipon tavoite ymmärtääkseni onkin tarjota terveellistä ja luomua, mutta jos haluan syödä jugurttijäätelöä, haluan sen myös maistuvan joltain. Sokerin käytöstä perheyrityksessä on ollutkin erimielisyyttä, ja toivottavasti tulee olemaan jatkossakin…

Silti, tämä on selkeä hatunnoston paikka. kippo on nimittäin juurikin sitä, mitä Helsinkiin on kaivattu. Lisää sokrua vaan niin hyvä tulee.

4 Comment

  1. Näyttää kyllä herkulliselta tuo kippo :).

  2. Laitoin vähän paremman kuvan itse jugujätskeistä.

  3. Anonymous says: Vastaa

    Hyvännäkösiä annoksia. Mite pärjäävät makuvertailussa Arnoldsin, Hesen tai McDonaldsin vastaaviin?

  4. Noh, niistä ei tietääkseni jugujädeä edes saa. Hesen jätskit = paskaa, Arnoldsista ei kokemusta, Mäkin sundaet on kyllä ihan jees.

Vastaa