Ripsiasiaa

                                                                                                             weheartit

Viime kuussa tunnustin -hieman nolona- ostaneeni sitä paljon keskustelua herättänyttä neuLash-ripsiainetta.
Olen tunnollisesti sutinut sitä ripsien tyveen nyt pian kolmen viikon ajan, kerran päivässä, ja viimeinkin eilen näin EDES JOTAIN merkkejä tän aineen vaikutuksesta (tuo kuva siis EI ole minun silmästäni otettu, valitettavasti). Ripsiväriä aamulla levittäessäni nimittäin tajusin, että ripset ovat ainakin hieman aiempaa pidemmät. Ja hieman kaartuvammatkin. Mutta ei silti tosiaankaan mitään, minkä joku ulkopuolinen voisi selkeästi huomata, tai mitä lähtisin heti innoissani teille kuvaamaan. Tuloksiahan luvataan vasta neljän viikon jälkeen, joten…malttia.

Kerroin myös, että Talikan ripsitökötin ansiosta (tai niin ainakin todella vahvasti luulen) mun oikeasta silmästä katosi aika paljon ripsiä. No, niitä on nyt kyllä tullut ainakin jonkin verran takaisin, en tiedä, onko tällä aineella ollut jotain merkitystä asiaan. Mitään kamalaa ripsien sotkeentumista ei onneksi ole tullut, eikä muitakaan outouksia, vielä ainakaan. Itse aine kyllä vähän kirvelee, jos sitä silmään joutuu, mutta yritän tietenkin varovasti laittaa. Käytän ainetta vain yläripsiin, sillä alaripsiin en välttämättä enempää pituutta tahdokaan.

Monet kauhistelevat neuLashin hintaa ja ihan syystäkin, yhdestä melkein 100 euroa maksavasta putkilosta ei riitä kuin pariksi kuukaudeksi. Mutta mietitäänpä ripsienpidennysten hintoja. Kun otin ekaa kertaa pidennykset (Xtreme Lashes), ne maksoivat 140 euroa. Ne pysyivät hyvännäköisinä noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen huolto maksoi 60 euroa. Eli jos tällä aineella saa näyttävät ripset, jotka kaiken lisäksi ovat paljon helpommat kuin ripsienpidennykset, niin…ei musta ihan huono juttu. Nämä ovat kuitenkin OMAT ripset, ja niiden kanssa nukkuminen, meikkaaminen jne. on paljon helpompaa. Itse ainakin koin esim. kajalin levittämisen hankalaksi ripsienpidennysten kanssa, samoin meikin putsaaminen vei enemmän aikaa, ahdisti kun ripsiä tipahteli jne. Vaikka olivathan ne ihan älyttömän hyvännäköisetkin, sitä en kiistä. neuLash kun tuskin mitään paksuutta ripsiin tuo, pituutta vaan.

No, ennen/jälkeen-kuvia on kyllä luvassa, jos jotain raportoitavaa tästä vielä tulee olemaan! Ahdistavaa muuten on, että tällä hetkellä silmäni ovat ihan ÄLYTTÖMÄN kuivat (ja punaiset!), sen lääkekuurin ansiosta, enkä pysty viettämään pitkiä aikoja tietokoneen tai kirjan ääressä. 🙁 Tälläkin hetkellä silmäni ovat kuolemaisillaan, aaargh! Silmätippoja kuluu, mutta ovat vain hetken helpotus. 🙁

Ai niin, sain muuten yhden Aarteen, esittelen sen teille joskus myöhemmin. Liittyy myös ripsiin!

11 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  odotan innolla tuloksia, Ostolakkoilijan ripset on ainakin ihan mielettömän pitkät jo,
  ja odottelen myos innolla ensimmäisiä kokemuksia siitä että mitä käy kun ensin on onnistunut kasvattamaan upeat ripset tuolla, ja sitten lopettaakin aineen käytön, miltä näyttää ne omat ripset sitten muutaman kuukauden jälkeen, tosin tuon käyttäjille taitaa käydä niin kun monille hiustenpidennyksiin koukkuun jääneille että omat näyttää liian hentoisilta/ohuilta/lyhyiltä ilman lisäystä.

 2. Noo ei mennä vielä asioiden edelle! 😀

 3. Marie says: Vastaa

  Itse otin pidennykset viime keväänä ja hermostuin niihin, kun eivät jostain syystä pysyneet kunnolla ja jouduin huollattamaan ihan liian usein. :/ Tuli aika kalliiksi, vaikka meinasin vain säästää aikaa aamuisin. 😀 Nykyään oon ihan omilla räpsyttimillä ja välillä tökin sinne irtotupsuja tuuheuttta lisäämään. (: Nekin tilaan ulkomailta, jotta tulee halvempaa. (:

 4. Joo, ripsienpidennyksistä oli mullekin liikaa vaivaa. Lisäksi pelotti, että tulee joku tulehdus/allergia siitä ripsiliimasta, kuulemani mukaan aika moni etenkin jatkuvasti noita pidennyksiä pitävä helposti saa tuollaisen jossain vaiheessa.

  Mutta itse tykkäsin ottaa pidennykset esim. rantalomalle, kun muuten on kuitenkin ilman meikkiä, eikä välttämättä jaksa paljon peiliin muutenkaan katsella.

 5. Mohn says: Vastaa

  Minulla on värittömät ripset joten siksikään en pidennyksiä halua, mulle riittää juurikasvu hiuksissa, ripsiini en moista kaipaa. 😉

  Tuossa neulashissä mua jotenkin potkii vastaan se, että miten se muka ihan oikeasti voisi lisätä ripsien pituutta ja kaarevuutta. Eli mikä on se mekanismi jne. Luulisi, että hiusten kasvua kiihdyttäviä vastaavia tuotteita olisi jo pilvin pimein markkinoilla jos karvojen kasvatus olisikin vain jostain kemiallisesta yhdisteestä kiinni.

  Olen siis hyvin skeptinen. Hinta on karmea juu mutta jos en olisi näin skeptinen niin sillä ei lienisi mitään merkitystä. Omaan töpöäkin töpömmät ja piikkisuorat ripset jotka kasvavat lähinnä maata kohden ja jotka todellakin ovat suurimmaksi osaksi värittömät tai vaaleat (jopa valkoisen näköisiä yksittäisiä ripsiä löytyy). Saattaa siis olla, että jos pääsen tästä epäilyksestäni eroon niin saatan joutua tuon tärpätin hankkimaan. 😛

 6. Tässähän on joku lääkeaine tai ainakin jokin sellaisen osa, googlettamalla löytää asiasta enemmän tietoa. Ja aika ristiriitaista tietoa myös, olen lukenut mm. sellaistakin, että tämä tullaan mahdollisesti kieltämään jossain vaiheessa? Mutta samaa olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen, että tämä kai pidentää ripsien kasvukautta, koska normaalistihan ripset tipahtavat tietyn ajan kuluttua pois ja uudet kasvavat tilalle. Tämä kai auttaa niitä kasvamaan kauemmin ja näin niistä tulee pidemmät.

 7. Ruu says: Vastaa

  Jos siinä on joku lääkeaine, niin miksiköhän sitä ei ole jo hiustenkasvatukseenkin kehitetty, aivanvarmasti menisi kuumille kiville tökötti jolla saisi pidemmät hiukset kasvatettua nopeammin..

  Itselleni kynnystä juurikin nostaa tuo että kukaanhan ei varmaan tiedä että mitä tuon pidempiaikainen käyttö tuokaan tullessaan, mutta jään innolla seuraamaan miten tuo aine käyttäytyy kenelläkin.

 8. Ruu niinpä. Onhan tuo vähän mystinen aine.

 9. Tosin jos millilitrahinta on noin huima, niin aika kallista olisi valella sitä kerran päivässä päähän. 😀 (Ja onhan sitä kaikenlaisia sisäisesti nautittavia hiusta vahventavia ja kasvattavia rohtoja…)

 10. Mirka says: Vastaa

  Oon nyt itsekin miettinyt tosiaan mitä tekis omille ripsilleni ja taidan tämän postauksen ja kommenttien jälkeen taipua kyllä lahjakkaasti sen neuLashin puolelle 🙂 Pakkohan sitä on päästä testaamaan, vaikka itte en ainakaan oo kauheen kärsivällinen ja haluaisin pitkät ripset heti nyt! …mut kai se viikkojen venailukin käy… 😀

  Mielenkiinnolla odottelen jatkopalautettas neuLashin koklailuista 😉

 11. Joo olihan tää nyt vaan testattava, utelias kun olen. 😀 Tuun kyllä ehdottomasti tekemään tästä vielä juttua, jahka jotain KUNNON tuloksia näkyy. Ja toivottavasti näkyy. Mulla on kanssa omat ripset todella suorat ja lyhyet, mutta onneksi tummat.

Vastaa