Lushin joulu = paras joulu!

Lush

Kyllä joulu on ihmisen parasta aikaa. Rakastan yli kaiken kaikkea jouluun liittyvää ja nyt vähän jänskättääkin, että miten vauvan tultua pystyn keskittymään myös lähestyvään jouluun – juomaan riittävästi glögiä, syömään joulutorttuja, ostamaan lahjoja, kaikkea sellaista tärkeetä! Onneksi on jo kaksi joulukalenteria odottamassa ja kolmannen tilaan varmaankin ensi viikolla, kun Elevenin kosmetiikkajoulukalenteri pärähtää myyntiin.

Luojan kiitos ehdin sentään nautiskella Lushin joulusta, sillä joulutuotteiden lanseeraus oli pari viikkoa sitten. Ihana tapahtuma, ihania uusia tuotteita ja vanhoja suosikkeja. Mulla kävi melkoinen tuuri, kun voitin illan aikana arvonnan, jonka palkintona oli ihan mieletön paketti täynnä Lushin tuotteita. Lushillahan on paljon erilaisia ihania lahjapaketteja myynnissä, ja taas mietin, että miten helppo onkaan hoitaa Lushilla joululahjashoppailut kaikille kosmetiikkaa rakastaville ystävilleen – Lushin superkauniilla, hyväntuoksuisilla lahjoilla ei vaan voi mitenkään mennä vikaan!

Ajattelinkin esitellä teille tämän voittamani Lush Life -paketin! Sisältö oli seuraavanlainen:

Lush Life

Siis ääk miten paljon kaikkea ihanaa! Yhteensä kaksikymmentä erilaista tuotetta! Mulle vitsailtiin illan aikana, että mulla oli mukana kahden ihmisen tuuri, kun tän itselleni voitin ja ehkäpä niin! Kävi niin onnellisesti, että kahta tuotetta lukuun ottamatta paketin sisältö ei ollut mulle aiemmin tuttu, eli tosi kiva päästä testaamaan ihan uutta!

Lush Life

Lush Life

Lush Life

Lush Life

Lush Life

Mulle ennestään tutut tuotteet olivat Ocean Salt Face and Body Scrub, joka on aivan törkeän hyvä sekä The Olive Branch -suihkugeeliä olen myös käyttänyt. Rrrrrakastan Lushin kylpypommeja, mutta on erittäin ikävää, ettei meillä ole kylpyammetta (tosin vesilaskun kannalta ihan jees…), toki näitä voi käyttää jalkakylvyssäkin! Ehdin jo ihastua Celestial -kasvovoiteeseen ja sellainen pitää varmaan käydä ostamassa isommassa koossa: ihan unelman pehmeä ja kosteuttava voide! Lushin suihkugeelit ovat aina hyviä ja kiva päästä kokeilemaan myös kiinteää kuorintapalaa, josta olen kuullut paljon kehuja!

Mutta joo, tämä voittamani Lush Life -paketti on toki ihan älyttömän hulppea, onneksi Lushilta löytyy myös paljon pienempiä, ihania lahjoja, niin suihkuun kuin kylpyynkin! Täällä suihkulahjat, täällä kylpylahjat. Ihan vaan vinkkinä, kun joulu tosiaan kovaa vauhtia lähestyy.

Tässä vielä Maria Glow:n ottama kuva tilaisuudessa musta (meistä) onnekkaista, heh, olin heittänyt vähän pinkkiä hiuksiin Snow Fairyn kunniaksi:

Ja tietenkin kannattaa tutustua myös Lushin joulutuotteisiin!

Tilaisuudessa jokainen sai valita kolme joulutuotetta kotiin viemisiksi ja mun valinnat olivat Berry Berry Christmas ja Bubbly -suihkugeelit sekä kiinteä Snow Fairy -suihkugeeli. Lisäksi kävin vielä jälkeenpäin ostamassa Snow Fairy -käsisaippuan, sillä vaikka en käsisaippuoista niin piittaakaan, niin olihan tää ihan pakko-ostos tuoksunsa takia!

Lush Christmas

Siis nää suihkugeelit tuoksuvat niiiiin hyviltä, Berry Berry Christmas tuoksuu karpalolta ja mustikalta, Bubbly on ihana appelsiini-lime. Ja vitsi miten ihana kimalle tuossa Berry Berry Christmasissa on! Tätä ja Bubblya on muuten myynnissä myös kiinteinä versioina! Nää kiinteät suihkugeelit ovat kyllä hyviä, sillä oma roskaaminen vituttaa jatkuvasti ja mua jälkeenpäin kaduttikin, että otin nää kaksi muovipulloissa, vaikka toki kierrätän. Mua ehkä vaan pelotti liikaa, miten tuo kiinteä suihkugeeli toimii ja siksi uskaltauduin ottamaan vain yhden sellaisen.

En ole vielä kumpaakaan raaskinut käyttää, vasta sitten lähempänä joulua…

Snow Fairy

Myös Snow Fairy -käsisaippua odottelee vielä käyttöä, sillä tää tuoksuu mun kaapissa niin älyttömän hyvältä, että en vielä ole raaskinut! Kiinteän SF-suihkugeelin sen sijaan otin käyttöön, koska sitä kohtaan kiinnostus oli niin valtava: miten tämmönen muka voi toimia, vaahtoaako jne. En ole hirveän innoissani ollut suihkussa käytettävistä, pois pestävistä kosteusvoiteista (VAIKKA Snow Fairy -versio on ihan ok ja käytössä nytkin), joten siksikin tällainen kiinteä mötikkä mietitytti… mutta siis kyllä toimii, kyllä vaahtoaa! Tän säilyttäminen meidän pienessä suihkutilassa on tosin vähän ärsyttävää, mutta, iso peukku kiinteälle suihkugeelille! Ja tuoksuhan on se mitä parhain, karkkinen Snow Fairy.

Oletteko shoppaileet Lushilla lähiaikoina? Mites noi Lushin joulutuotteet?

Postaus sisältää mainoslinkin.

4 Comment

 1. eekku says: Vastaa

  Snow fairya täytys käydä kyllä ostaan <3

  1. Kissis says: Vastaa

   No nii-i, varastot täyteen seuraavaks vuodeks!! 😀

 2. Laura says: Vastaa

  Vitsit, kun en päässyt kyseiseen tapahtumaan – iltatapahtumat pääkaupunkiseudulla on vähän hankalia näin kaukana asuville 😀
  Mutta ihania tuotteita voitit! Minä harkitsin pitkään hankkisinko tuon Berry Berry Christmasin, mutta sitten lopulta päädyin Bubblyyn ha Santa’s Christmasiin :).

  1. Kissis says: Vastaa

   Voi höh. 🙁 Mä nappasin ensin kans ton Santa’s Christmasin (kun kaikki muutkin, hah), mutta oli sit kuitenkin ehkä vähän liian JOTAIN mun tuoksumakuun. 😀

Vastaa