Elokuun LivBox (+alekoodi!)

Hip hei huraa! Nyt iso ruksi seinään: minä sain jo LivBoxin ja sisältökin on PARHAUTTA! Olin eilen LivBoxin järjestämässä, ihanassa leffaillassa Tennispalatsissa (bloggarihöpinää, juomaa, ruokaa, karkkia, ihana goodie bag, Kesäkaverit -leffa Tennarin 1-salin aitiossa!) ja siellä jo ehdin kirota että saan taas boksini joskus ensi viikolla jos sillonkaan…Mutta postimies oli käynyt eilen tosi myöhään ja boksini olisi ollut noudettavissa jo eilen! Uskomatonta.

Tänään sen kuitenkin pääsin hakemaan ja pakko on siitä heti tänne skriivailla kun kerrankin näin pääsen ”ajoissa” tekemään. Kyseessä siis elokuun boksi, mun kahdeksas LivBox (yllä olevassa kuvassa on yksi koriste äidin saamasta boksista, heh). Ja se paras! Viimeinkin pääsen hehkuttamaan joka ikistä tuotetta, hahaa! En onnistunut taaskaan estämään itseäni lukemasta muiden, jo eilen boksin saaneiden bloggaajakollegoiden mielipiteitä tästä boksista, joten tiesin, mitä tuleman pitää.

Kyseessähän on siis ns. bloggaajaboksi, eli tunnettujen bloggaajien valitsemia tuotteita. Mukana oli mun lempparibloggaajista Kosmetiikkaobsession Annie ja Saara Sarvas. Muita blogeja oli Ida iholla, Kalastajan vaimo ja Plusmimmi. Ja hyvin olivat likat valinneet!

Boksini sisälsi:

Dolce&Gabbana – Dolce -suihkugeeli – Taas oli bokseissa vähän vaihtelua ja pelkäsin, että saan sen itselleni huonoimman tuotteen sisältävän boksin, Konjac-sienen, mutta onneksi tuli mieluisampi, eli tämä suihkugeeli. Konjacissakaan ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta mulla on niitä jo kaksi… Ihanan suurehko koko, kaunis pullo, ihana tuoksu! Mä rakastan tätä Dolcea ja olen miettinyt hajuveden ostamista. Kiitos Mimmi, joka tämän ihanuuden valitsit.

Batiste XXL Volume -kuivashampoo – No näitä olen tuhonnut jo pullotolkulla ja vaikka Batiste ei olekaan mun lemppari kuivashampoo, tämä on tosi kiva ja ihan hyvä silti. Jotain napinaa olin lukevinani, että tällainen on jo boksista aiemmin tullut, mutta so what. Kelpaa mulle. Kiitos Annie, kun tämä oli valintasi.

Clinique All About Eyes -silmänympärysvoide – Ahhhhh! Yks mun lemppareista sy-voiteista!!! Kallis, joten en ole usein raaskinut tätä ostaa, mutta kiistatta yksi parhaista koskaan käyttämistäni. Mulla on tähän rakkaussuhde. Kiitoskiitoskiitos tästä. Kiitos Ida, joka tämän lempparini valitsit.

The Body Shop – Honeymania -vartalovoi – Mä tuoksuttelin tätä Tallinnan reissulla laivassa, kun olin kuullut huhua siitä, että tällainen boksista voisi löytyä. Ja ajattelin, että löytyispä! Joten jesss! En ole kropan rasvaamisen ylin ystävä, mutta rakastan tän tuoksua ihan älyttömästi. The Body Shopin kaikki tuotteet ovat muutenkin ihania ja nämä vartalovoit ovat sarjassaan ihan parhaimpia. Kiitos Johanna, joka ehkä rakastat hunajan tuoksua myös.

Lumene – Arctic Sun Bronzer -aurinkopuuteri – Nonni, ja sit tämä. Löytyi mun ostoslistalta!!! Oon pyöritellyt näitä kaupoissa ja melkein jo vienyt kassalle asti. Ihana rasia ja kuulemma tosi hyvä sisältökin. Kiitos Saara, joka säästit pennosiani valitsemalla tämän boksiin.

Ai että. Tulikohan hehkutusta nyt vähän liikaakin? Nääh, en usko. Mutta tavallaan vähän tylsääkin, että kaikkien (?!) mielestähän tämä boksi on paras tähän asti eikä bokseista tule mitään suurempaa läyhäämistä, mutta silti, parin huonomman boksin jälkeen tämä oli kuitenkin erittäin tervetullutta. Rakastan jokaista näistä tuotteista! Sorry kaikki boksittomat kaverini, näistä ette saa itsellenne mitään, hähää!

Mulla olisi teille vielä alennuskoodi annettavaksi LivBoxin tilauksesta. Koodilla synttärit (koska blogini synttärit lähestyvät, iik iik!) saa -15 % jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boksista tai kolmen kuukauden määräaikaistilauksen loppusummasta. Koodi on voimassa syyskuun loppuun saakka. Täältä voitte tilauksenne tehdä.

Mitäpä te tykkäätte elokuun boksista? Löytyiskö joku, joka ei tykkää??

P.S. Eilisessä LivBoxin tilaisuudessa saimme kuulla todella jännittäviä LivBox-uutisia loppuvuotta koskien. Iik myös niille. Voin vaan kertoa, että LivBoxin FB-sivuja kannattaa kyllä seurailla jatkossakin erittäin tarkasti. 😉

34 Comment

 1. Tällainen tän boksin pitäis olla joka kuukausi (tai ainakin joka toinen)! Tällaiseksi mä tän konseptin ymmärtäisin 🙂 Todella hyvä boksi, olis harmittanut jos en olis tilannut!

  1. Niinpä!!! Oliskin! Mähän tosi vahvasti mietin, tilaanko enää ja ONNEKS TILASIN. 😀 Olis muakin harmittanut!

 2. Onneks sait mieleisen boxin! Mä olin tyytyväinen ja en kyllä hirveästi ole muiltakaan valituksia kuullut 🙂

  1. Niinpä! Huippuboksi!

 3. Mä lähden kohta hakee omaani ja TOIVON niin paljon TOIVON, että siellä olisi toi D&G 🙂

  1. Toivottavasti on! Ymmärtääkseni enemmistö (?) on saanut ton suihkarin?

 4. eekku says: Vastaa

  Mie sain lappusen vasta tänään joten täytyy noutaa oma pian postista =)

  1. :))

 5. nea says: Vastaa

  No iik nyt kyllä tilaan tän, nyt oli niin huippupaketti, ja vielä alekoodi päälle 😛 Mut saakohan sitä käyttää myös tohon puolen vuoden määräaikaiseen? (Ei kerrota mun miehelle, eihän!)

  1. No nii-i! Ei todellakaan kerrota!

   Mulle annetuissa ”säännöissä” oli mainittu vaan toi jatkuva tai 3 kk määräaik. Kokeile?

  2. Moikka,

   kuuden kuukauden tilauksessa on jo itsessään alennus (kuusi boxia viiden hinnalla), joten siihen tilausmuotoon alekoodit ei valitettavasti käy.

   Terkuin Sanna LivBoxista

 6. Marsa says: Vastaa

  Mun oli myös ihan pakko viimein taipua ja tilata livbox 😀 Otin kokeeksi tuon 3k näin alkuun 🙂

  1. Se on hyvä! 🙂

 7. Niina says: Vastaa

  Tietysti tulee joku superboksi heti, kun mulle ei sitä enää tule. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. 😀

  1. No älä! :((

 8. Tykkäsin! Jos tämä olisi ollut samaa rataa parin edellisen kanssa, olisin harkinnut vakavasti lopettavani tilauksen.

  1. Totta, totta! Ehkä tää meininki jatkuu ja seuraavakin on super 🙂

 9. Eka boksi jota katsoin silmät kiiluen , mutta en silti vieläkään tilaa.

  1. Hö, ootpa vaikee! 😀

  2. Pihi mä olen 😀

  3. Tekis joskus hyvää mulleki 😀

 10. Anonymous says: Vastaa

  Ihana boksi, ois kyllä itellekki kelvannu. Kuitenkin lähin sellaista kyselemään, että sullahan on niskassa microdermal? Itseä nyt jonku aikaa himoittanut hankkia moinen, mutta pelottaa, että miten se arjessa ”!toimii”. Onko pysynyt hyvin (en tahdo ottaa jos vaan heti kasvaa pois)? Tarttuuko hiukset siihen jatkuvasti (tykkään pitää hiuksia paljon kiinni mutta välillä kiva pitää aukikin)? Entä tarttuuko kaulakorut, paidat sun muut? Kiitos jo etukäteen : D.

  1. On joo, yksi micro on vielä niskassa. Kaksi niitä alunperin oli, mutta toinen kasvoi samantien jo vähän ulos ja tulehtunutkin oli. Rehellisesti sanottuna pidän tästä kovasti, mutta on se hankala. Nyt tääkin on vähän tullut ulospäin ja etenkin hiuksia pyyhkeellä kuivatessa tms. välillä ikävästi osuu ja kyllä se tuntuu. Hiukset ei tartu kiinni, paidat kyllä välillä. Oonkin miettinyt jo pidempään tän poistattamista, mutta en vaan oo saanut aikaseks. Pitää ehkä tehdä vielä joku postaus aiheesta!

  2. Anonymous says: Vastaa

   Juu. Itse kun tykkään pitää hiuksia kiinni niin ajattelin että voisi olla ihan kiva : ). Nyt kun vielä paikallisessa tatuointiliikkeessä olisi hyvä tarjous microdermaleita kohden. Kummalla ankkurimallilla sulla muuten on? http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-0/s240x240/947355_373021116136367_1163600063_n.jpg Oon nimittäin kuullut, että tuo vasemmanpuoleinen olisi huomattavasti parempi.

  3. Tuo oikeemmanpuoleinen ankkuri on mulla. Ikävän vähän kyllä missään puhutaan, miten helposti nääkin kasvaa ulos tai ärtyy, lävistäjät tuppaavat vaan sanomaan että siinä se on ja helposti pysyy…ja kuitenkin suurin osa tutuista joilla näitä on ollut, on joutuneet sen poistattamaan aika piankin. 🙁

  4. Haha, tuli niin nega tosta mun kommentista, joten selvennän: musta nää on tosi mageita ja ehdottomasti kannattaa kokeilla, pysyiskö itellä! 🙂

  5. Anonymous says: Vastaa

   Mulla on itellä ollut tuolla oikeanpuoleisella microdermal siis aijemmin, eri kohassa vain kun niska eikä hyvin pysynyt ;/. Lisäksi musta tuo pitempi pää tuntui ikävälle. Aattelin, että tuo vasemmanpuolimmainen voisi olla parempi : ). Musta nuo on niin ylikivoja ja vielä kun tosiaan hiukset usein kiinni niin ihanasti kimaltelisi niskassa bling bling.

  6. Joo mä tykkään kyllä kovasti microista 🙂

 11. Anonymous says: Vastaa

  Just loppui livbox tilaus ja alekoodi tuli enemmänkuin tarpeeseen! Kiitos siitä! 🙂 Jään pian kotiäidiksi niin pitäähän sitä jotain kivaa ja yllättävää postissa tulla joka kuukausi. Edellisessä boxissa ei ollut moitteen sijaa minkään tuotteen kohdalla.

  1. Jee, hyvä! 🙂 Ja todellakin kuulostaa siltä, että sä TARVITSET tällaista spessua elämääsi. 🙂 Toivotaan, että boksien taso pysyy tällaisena!

 12. Anonymous says: Vastaa

  Kiva koodi, lähti 3kk boxit tilaukseen ja pääsee testaamaan tätä juttua… eikun odottelemaan postia 🙂
  Kiitos koodista ja postauksesta!

  1. Jee, hieno homma! :)) Mäkin kohta ootan jo syyskuun boksia! 😀

 13. Anonymous says: Vastaa

  Koodi ei enää toimi! 🙁

  1. Nyt toimii taas!

Vastaa