LOMALLE LOMPSIS!

Jes, se ois lomailun aika taas. Ja tällä kertaa loma tulee jopa vähän tarpeeseenkin, on nimittäin ollut vähän kiirettä töissä. Tosin pomo tiedusteli jo, saahan mulle soittaa lomankin aikana jos sattuu tulemaan jotain tosi tärkeetä asiaa. Joo, ei saa.

Pitäis näköjään vaikka sitten valehdella lähtevänsä matkalle maapallon toiselle puolelle, koska työkavereiden utellessa lomasuunnitelmia ehdottomasti väärin vastaus on ”oon ihan kotona vaan.” Silloin niiden silmiin syttyy sellainen ”no tämäpä kiva, kohta siis puhelimesi soi” -pilke. Joten jos en vastaa lomalla puhelimeeni, se on äänettömällä jossain.

Mutta olen siis taas ihan kotona vaan. Aikomukseni on tämän pirullisen kurkkukivun ja kuumeilun viimeinkin loputtua (viikon sitä kesti!) urheilla paljon, nukkua paljon, syödä hyvin, lukea monta kirjaa (myös yllä olevan) ja käydä halvemmissa päiväleffoissa. Ja tietenkin sille juustokakulle Ninan kanssa! Lisäksi tiedossa on se Lady Gagan keikka! Ja yritän vakavissani aloittaa lenkkeilyn, jos vaikka samalla tutustuisin paremmin lähiseutuun…

Kyllä tästä kivat kaksi lomaviikkoa tulee, joojoo!

15 Comment

 1. Hyvät lomasuunnitelmat !!! =)
  Mulla vielä viikko töitä, sitten viikon loma.
  Ja Pupu Tupuna on ollu mun lemppari ihan pienestä alkaen … =D
  Muxaa lomaa!

  1. Kiitsa! Joo Pupu Tupuna roxx!

 2. Nonnu says: Vastaa

  Whiiiii! Ihanaa lomaa darling! 🙂 Nauti, äläkä missään nimessä vastaa työpuheluihin! 🙂

  1. Kiitti! No en vastaa!

 3. Nuo työpuhelut lomalla on jotain niin ahdistavaa! Sitä palaa samaisella sekunnilla sinne työmiljööhön omassa pääkopassaan ja unohtaa koskaan olleensa edes lomalla. =D

  1. No niinpä. Ja sitäpaitsi kiellettyjä muutenkin.

 4. Anonymous says: Vastaa

  Sopiiko tiedustella että missä olet töissä?

  1. Sopii, Sanomilla.

 5. Ihanaa lomaa! Laitahan kännykkä äänettömälle ja rentoudu! 😀

  1. Yritän. 😛

  1. Käyn vilkuilemassa!

 6. Mukavaa lomaa 🙂 !!
  Mulla taas vastaavasti ensi viikolla jatkuisi työt ja tällä hetkellä tuntuu, ettei olisi 2 viikkoa lomalla ollutkaan :D.

  1. Joo ei toi 2 vkoa oikeen riitä kunnon lomafiilikseen pääsemiseen. 🙁 Itellä oli onneks 3 tossa aiemmin, nyt vaan se kaks.

 7. Myy says: Vastaa

  Vaikkei lenkkeilystä tulisi mitään, niin reippailla kävelyillä on kiva tutustua uuteen asuinalueeseen. Mä en ole kävellyt pitkään aikaan niin paljoa kuin tänä kesänä ja niiiiiin tykkään mun uudesta kotimestasta! 🙂

Vastaa