Ihan ekat

Rakkaat blogini lukijat, ihanaa Uutta Vuotta! Olen viime aikoina aika paljon fiilistellyt blogini parissa, lueskellut vanhoja postauksia, ihan niitä noloja ensimmäisiäkin (ja hillinnyt itseäni poistamasta niitä). Mikä älyttömän suuri merkitys onkaan niillä ihan ekan puolen vuoden aikana tulleilla kommenteilla! Tietenkin nytkin on, rakastan kun kommentoitte! Ne ihan ensimmäiset kommentit ovat kuitenkin niitä tärkeimpiä, kun tajuaa, että siellä ihan oikeasti joku lukeekin mun juttuja ja vaivautuu jopa kommentoimaan!

Useimmalle bloggaajalle blogiin tulevat kommentit ovat tärkeitä, joskus jopa koko päivän pelastavia juttuja. Ymmärrän, että kun blogeja on nykyään niin valtavasti ja lukulistat kaikilla sen kun vaan kasvavat, ei aina jaksa tai ehdi kommentoida. En minäkään. Ja välillä tuntuu vähän hölmöltä heittää vaan jotain ”ihana meikki!” tai ”hienot kengät!”, mutta sillä parillakin sanalla on jo merkitystä kommentin saajalle. Aivan varmasti on.

Mutta asiaan. Näin Uuden Vuodenkin kunniaksi haluan nyt palkita kolme blogini lukijaa. Sellaista lukijaa, jotka ovat hengailleet mukana alusta asti sekä kommentoineet ahkerasti juttujani. Teitä on monia muitakin (etenkin niitä muutenkin tuttuja), mutta aika ensimmäisten postausten perusteella valitsin ne kolme tyttöstä, joiden tiedän käyvän täällä lueskelemassa edelleenkin. Sain tähän tarkoitukseen muutamia ihania kosmetiikkatuotteita, jotka arvoin näiden valitsemieni lukijoiden kesken.

1. Anzu-Anssu

Varmaan ihan ensimmäinen ns. ulkopuolinen lukijani koskaan ja ahkera kommentoija. Ilman Anzu-Anssua olisin varmaan lopettanut blogini ihan alkuunsa!

Anzu-Anssulle lähtee Moroccanoilin REPAIR-korjaava hiusnaamio. Naamio korjaa heikkoja, vahingoittuneita ja värikäsiteltyjä hiuksia. Naamio sisältää runsaasti arganöljyä ja proteiineja, jotka tekevät hiuksista vahvat ja kauniit. Luulen, että Anzu-Anssu tykästyy uuteen, laadukkaaseen hiusnaamioonsa.

2. Ruu

Pitkään Ruu oli aina eka kommentoija mun postauksissa! Monesti postauksen julkaistuani jäin melkein kellon kanssa odottamaan, koska Ruulta tulee kommentti, heh. Ruu vaikuttaa älyttömän fiksulta, jalat maassa olevalta, tosi eläinrakkaalta likalta!

Ruuta haluan hemmotella Taylor by Taylor Swift -paketilla, johon sisältyy vartalovoide ja roll-on -tuoksu. Tuoksussa voi aistia mehukkaita hedelmiä, värikkäitä kukkia ja pehmeitä puun sävyjä. Uskon, että tuoksu on Ruun mieleen.

3. LauraL

Tämä tyttö on roikkunut blogini lukijoissa alusta asti ja edelleenkin kommentoi ahkerasti.

Toivottavasti LauraL ilahtuu Especially Escada Elixir -tuoksusta, joka on intensiivinen, naisellinen ja iloinen tuoksu. Tuoksu on pysyvä osa Escadan tuoksuvalikoimaa, mainoskasvonaan huippumalli Bar Refaeli. Ihana luksustuoksu.

Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia. Likat, laitatteko minulle osoitetietonne: kissaamma@gmail.com niin lykkään teille paketit matkaan.

Kiitos myös kaikille muille blogini vakkarilukijoille. Ihan pian täällä on arvonta, josta olen aivan erityisen innoissani. Olkaahan siis kuulolla (tai näöllä, heh)!

Lämmin kiitos pr-toimisto Success Storylle näistä ihanista tuotteista.

33 Comment

 1. Ihana ajatus <3
  Mä tein viime vuonna uudenvuodenlupauksen alkaa kommentoimaan enemmän blogeissa joissa vierailen, petrattavaa riittää edelleen, joten jatkoin lupausta tänäkin vuonna. Yksikin sana voi tehdä toisen tosi onnelliseksi ja itekin saa siitä hyvän mielen 🙂

  1. Ihan hyvä lupaus! 🙂

 2. eekku says: Vastaa

  Ihana ajatus muistaa lukijoita ja tosiaan kommentit lämmittää mieltä vaik ihan pienikin

  1. Näin on. Kommentteja on aina kiva saada.

 3. Merja says: Vastaa

  Ihana ajatus kyllä tällainen yllätyslahjominen 🙂

  Voisin ”varastaa” idean ja yllätyslahjoa jonkun oman blogini lukijoista/kommentoijista. Kun vaan olisi varaa 😀

  1. Pienikin juttu piristää varmasti! Tai edes mainitseminen!

 4. Katja says: Vastaa

  onpa kyllä ihana ajatus! ja olet aivan oikessa sen suhteen, että kommentti piristää päivää! paitsi tietenkin jos kyseessä on ”moi, ihana blogi sulla, käy tsekkaan mun?” 😀

  1. Nojoo. Periaatteessa mulla ei oo tollasiakaan kommentoijia vastaan mitään, koska näinhän se homma lähtee -kommentoimalla muiden blogeja muut löytää omaan blogiin.

 5. Anne says: Vastaa

  Pitäisi kyllä muistaa kommentoida enemmän, etenkin kun tietää miten itsekin kommenteista aina ilahtuu. Pieni vaivahan se on jättää edes muutama sana merkiksi käynnistä, kun kirjoittaja on kuitenkin postauksen eteen nähnyt vaivaa ja käyttänyt joskus paljonkin aikaa siihen. Kiva ajatus sulta tuo uskollisten lukijoiden muistaminen 🙂

  1. Olis tehnyt mieli ”palkita” monia muitakin uskollisia lukijoitani, siis tietenkin ihan KAIKKIA. Ja ehkäpä otan tänkin joskus uusiks! 🙂 Arvontapalkinnot tuppaavat menemään aina vähän kenelle sattuu, ja sehän on siis ihan täysin ok, niin kuuluukin, mutta tällä tavalla ainakin oikeasti lukijat saavat jotain kivaa. 🙂

 6. Minullakin on pehmeä kohta Ruulle, sillä hän oli myös yksi omankin blogini ensimmäisitä kommentoijista. <3

  1. <3

  2. Ruu says: Vastaa

   Ihan kun mä olisin tosi aktiivinen 😀 <3

  3. No OLET sä! 😀

  4. Myy says: Vastaa

   Mullakin on! Ruu <3

 7. Pyrin aina kommentoimaan, koska on tosiaan kivaa itsekin saada kommentteja. Reiskan takia aloinkin alunperin seuraamaan tätä sun blogia, haaveissa olisi seuraavaksi nimittäin lila burma 😉

  1. Hih 🙂 Parhaita onkin sellaiset lukijat, jotka kertovat tykästyneensä nimenomaan blogin koko sisältöön eikä vaan johonkin arvontapostaukseen. 🙂

 8. Voi miten ihana postaus ja sanasi kyllä lämmittivät mieltä hurjasti, kaunis kiitos <3
  Itseäni harmittaa paljon, kun menneen vuoden aikana en kovin paljon ehtinyt blogeja lukemaan tai saati kommentoimaan (hyvä että omaa blogia on joten kuten ehtinyt päivittää) ja sun blogi ei jostain syystä Bloggerissa päivity (bloggerin kautta yleensä blogit luen) :(.
  Onneksi teit FB-sivut, niin sitä kautta ainakin huomaan uudet postaukset ja näin ollen muistan lukea ne, vaikka kommentointi onkin vähemmälle jäänyt!
  Kyllä ne kommentit todella lämmittää mieltä, itse saman huomannut :).

  Kiitos tosi paljon palkinnosta, kuulostaa kyllä todella hyvältä hiusnaamiolta!!!
  Pistän osoitetiedot tulemaan 🙂

  1. Niin, en mä tosiaan tässä vaatinut jokaiseen postaukseen kommentoimista (tai edes lukemista), lähinnä vaan sellaista alusta asti lukijaa. 🙂 Mutta totta, tuo FB on hyvä, sieltä monesti nykyään ekana kiinnostuu postauksista.

 9. nea says: Vastaa

  😀 Ihana ele! Ja toi hiusnaamio, voi ah! Hyvää ja ihanaa uutta vuotta 🙂

  1. Joo, ihana luksushiusnaamio! 🙂

   Ihanaa uutta vuotta kuin myös!

 10. Taru says: Vastaa

  Tosi kaunis ajatus. 🙂

  1. 🙂

 11. Nina says: Vastaa

  Kaunis ajatus ja teko. Tulipas iloinen mieli heidän ja sinun puolestasi 🙂

  1. Ihanaa, kiva! 🙂

 12. Tosi kiva idea ja lämmittää mieltä täältä sivustakin, toisten puolesta =)

  1. Kiva kuulla 🙂

 13. Ihana ajatus sinulta 🙂

  1. Pidempään jo tätä mietin, nyt sain sitten toteutettua. 😀

 14. Ruu says: Vastaa

  Voi että, tässähän ihan liikuttuu 🙂 Ehkä mun pitää vähän skarpata taas ja kommentoida useammin 😀 Ja kiitos, olet ihana 🙂

  1. Kuin myös <3

 15. ellu. says: Vastaa

  Kiva ajatus tuommonen muistaminen! 🙂

  Mä olen tosi ujo kommentoimaan ekana, mutta jos kommentteja on jo enempi, sitten kehtaa sanoakkin jotain.. muuten saattaa kyllä jäädä kommentoimatta, tuntuu höntiltä mennä ekana sanomaan jotain 😀 Tästä on ehkä vähän jo rohkaistunut vuoden aikana, kun blogimaailma on tullut tutummaksi 🙂

  Oma blogi on kyllä ihan kuollut ja harkittin jo sen lopettamistakin.. sitten tajusin, että pakkohan mun se on pitää pystyssä, en muuten muista, koska on tapahtunut mitä ja milloin ja missä 😀 Mutta ihan tottahan tuo on, että yksi pienikin kommentti lämmittää mieltä! 🙂

 16. Tosi kiva idea, enkä ole aikaisemmin törmännyt tällaiseen. 🙂

Vastaa