Huikee Jumpin!

Näitä Jumpineja on kyllä hehkutettu lähes jokaisessa blogissa viimeisen parin vuoden ajan oikein urakalla, mutta kannanpa korteni kekoon minäkin. Ostin keväällä tällaisen joidenkin mielestä ihan järkyttävän ruman aikuisten ihmisten potkupuvun, koska se näytti niin mahtavan mukavalta ja lämpimältä KOTIASULTA. Ei siis suinkaan ole tarkoitus viilettää tällä yleisillä paikoilla. Ja koska pieninkin Jumpin on kooltaan aika iso meikäläiselle, ajattelin, että sinnehän mahtuu sitten Reiskakin, jonka tassuja usein talvisin palelee meidän kamalan kylmässä +28 asteisessa kämpässä. No, yritys hyvä kymmenen taas.

…noni…

…sinnehän se menee! Ainaki melkeen…

…ja mahtuihan se, tosin tipahti melkein toiseen housun punttiin…
Tämän jälkeen sitten herra päätti että nyt riitti ja hyppäsi pois. No, kyllä se sinne vielä joskus ilolla möyrii.
Sitä odotellessa voitte käydä ostamassa oman potkupukunne osoitteesta http://jumpinshop.com/webshop/

3 Comment

  1. Elisa says: Vastaa

    Haha, minäpä olen tällaisella ihan julkisilla paikoilla tallustellut ja vieläpä pari päivää putkeen, tosin pistetään se wapun piikkiin.. 😉 Nimittäin tuollainen leopardijumpin löytyy täältä ja se on paras oloasu ikinä <3

  2. Oho, leopardi on jo aika kova! 😀 Mutta on kyllä paras oloasu, olet täysin oikeassa.

  3. Elisa says: Vastaa

    Voin kertoo että ollu postimiehelläkin aika hyvät fiilikset ku avaan oven toi päällä ja sanon vaan ”grau”. 😀 Muutun ihan leopardiksi tuo päällä, ehkä se on joku supernaisasu kumminkin.

Vastaa