Ei oo alet aina kivoja…mutta arvonnat on!

Ja tietenkin heti kun tein vielä lisätilauksen MSCHICiin, niin ne päräyttää alennusmyynnit käyntiin. Ja sieltä tottakai löytyy kaikki tilaamani tuotteet yhtä lukuun ottamatta! 😀 No mut näinhän se menee AINA, eikö? Käykää kuitenkin te vilkuilemassa, pääsette suoraan alesivulle tästä. (Ja tämä ei oo muuten mikään maksettu mainos. Melkeen vois kyllä jo olla, kun näköjään mun joka toinen postaus koskee tätä nimenomaista meikkimerkkiä! :D) Mut tsekatkaa nyt kuitenkin tää postaus loppuun ennen tilaamista…

Tuolta linkistä löydätte aika hyvällä alennuksella nämä yllä olevassa kuvassakin näkyvät korostustuotteet sekä tuon ripsarin. Korostuspuuterit ovat tosi hyviä, molemmat jo ahkerassa käytössä. Mascara odottaa vuoroaan vielä tovin. Luomiväri on sävyä Champagne, ja MSCHICillä on ekat mineraaliluomivärit, jotka mun luomilla pysyy, wohoo! Ja hyvin pysyvätkin. Se aiemmin ostamani Rockstar on kanssa ihan super, ei yhtään niin tumma, kuin pelkäsin.

No, mutta vaikka tämä ihku What A Wamp -huulikiilto on tuolla myös alennuksessa, päätin nyt sitten arpoa niitä kaksi kappaletta halukkaiden lukijoitteni kesken…kun tämä kaupanpäällisshow nyt sai ihan tarpeeksi huomiota blogissani muutenkin. Eli: jos huulikiilto kiinnostaa, jätä kommenttia sähköpostiosoitteesi kera. Tähänkin arvontaan voivat osallistua vain blogini lukijat, eli Blogger/Blogilista/Bloglovin. Torstaina klo 12 päättyy ja random.org saa taas töitä.


16 Comment

 1. Marie says: Vastaa

  MSCHICin meikit on todella ihania! Noms! (; Minä siis olen ainakin mukana, luen bloggerin kautta. (:

  beautiful.darkness@hotmail.com
  (http://sweet-things-marie.blogspot.com/)

 2. HEIHEIHEI!! Onko tuo luomiväri matta ja ihon värinen ??????
  Itse kun käytän Oriflamelta saman nimistä luomivärisävyä tummia silmänalusia peittämään peitevoiteen kanssa, mutta ne pirulaiset meni lopettamaan sen myynnin…
  Pitäisi samaan käyttöön löytää jostain samantyyppinen matta-luomiväri ennen kuin tuo ottaa ja loppuu (alkanut hajoilla…).
  Onneksi hätävarana on sitten yhdessä Avonin luomivärinelikossa yksi vaalea sävy…

  Muitakin luomivärivinkkejä saa antaa asiaan liittyen, kun itse en meinaa löytää oikeanlaista, kaikki on jotain glitter-helmiäis-sävyjä :(.

  Samaan syssyyn voisin myös arvontaan osallistua (joo, ei mulla niitä huulikiiltoja ole ennestäänkään yhtään, siis ei ole eiii…) ja luen siis kaikkia kautta blogiasi :D.

 3. Anzu-Anssu:

  Tossa kuvassa luomiväri on oikealla, eli se on metallinhohtoinen. Nuo kaks muuta ovat siis korostustuotteita, lähinnä poskipäille ym. Niistäkin tuo ihonvärinen on kimalteleva, eli ei oo matta. 🙁

 4. elku says: Vastaa

  elkuxd@hotmail.fi

  bloglovinissa seurailen! ihania kiiltoja!

 5. Janna says: Vastaa

  Mukaaan! Luen Bloglovinissa sekä Bloggerissa.

  janna@jannan.net

 6. toki kiinnostaa ! :–) bloglovinin kautta seuraan

  lauravolyym@gmail.com

 7. Neiti says: Vastaa

  Mukana! Blogilistan kautta seuraan 🙂

  lossikuski@msn.com

 8. Ruu says: Vastaa

  kyllä kiinnostaa 🙂
  ruuruli@gmail.com

 9. Toki kiinnostaa! Bloggerissa seuraan ja sähköposti on j.m-87@netti.fi.

 10. Epe says: Vastaa

  Jätän kommenttia 😀 ja Reiska <3 Bloggerin kautta syssläilen ja elinahan_mie@hotmail.com on paras väylä tavoittaa!

 11. Nina says: Vastaa

  Joo, mulle! 🙂
  bforblackened(a)gmail.com

 12. Mukana ollaan!

  evejaron@gmail.com

 13. werdy says: Vastaa

  Mukana arvonnassa <3

  werdynen@gmail.com

 14. werdy says: Vastaa

  Mukana arvonnassa <3

  werdynen@gmail.com

 15. Anonymous says: Vastaa

  Melko tuore lukija olen, bloglovinin kautta seurailen. Aika vasta innostuin huulimeikeistä, eikä niitä löydy vielä älyttömiä määriä, joten osallistun! (:
  -Essi-

  kisumisu-95@hotmail.com

 16. Nipa says: Vastaa

  Aika jännän värinen ainakin kuvassa toi kiilto, olisi kiva kokeilla!

Vastaa