Hyvältä näyttää

Miesten LivBox

Eilen kerroin täällä tilanneeni avomiehelleni miesten LivBoxin ja että loota odotteli jo läheisessä SmartPostissa. Miekkonen kävi sen sieltä eilen noutamassa ja AIDOSTI ILAHTUI sisällöstä. Odotin jotain ”joo, ihan jees, ihan sama” -reaktiota, mutta boksi sai ilmoille ihan jopa kehuvia äännähdyksiä. Hauskaa! Tämän innoittamana haluan vielä vilauttaa sisällön täälläkin.

Tätä kaikkea sisälsi miehekkään tuoksuinen miesten boxi ja tässä poikaystävän lyhyet ensikommentit tuotteista (söi samalla tonnikalaa ja viinirypäleitä, mikä tää yhdistelmä on?!):

Lumene MEN hellävarainen kasvopesu – ”Kivannäköinen purkki, voihan sitä kokeilla.”

Colgate Max Fresh Cool Mint hammastahna –  ”Jaaha, kiva saada hammastahnaa.”

Colgate 360 Black hammasharja – ”Tulee tarpeeseen.”

Palmolive Men Refreshing 2in1 suihkusaippua ja shampoo – ”No täähän on kätevä matkalle.”

Aco for men -antiperspirantti – (avaa korkin ja haistelee) ”Tuoksuu oikeen hyvälle.”

Nivea Men Creme – ”Teen parhaani kokeillakseni. Ja voi olla ihan hyödyllistä talvella.”

Schwarzkopf Professional 3D MEN rakennevaha – ”Tälle ei kyllä oo tarvetta. Täytynee antaa jollekulle jolla on hiukset.”

Calvin Klein Eternity Now for Men -tuoksu – (kokeilee käsivarteen) ”Mjoo-o, tuoksuu hyvälle. Oon aiemminkin käyttänyt tätä, mukava saada uusi versio tuoksusta.”

Loppukommentti: ”Kokonaisuudessaan ihan hyvä kun ei ollut mitään turhaa. Ja ei kai sitä LivBoxin viaksi voi laittaa, ettei mulla oo hiuksia!”

Niinpä. Kelpas siis. Vielä niitä on tilattavissa omallekin kakslahkeiselle, täältä.

P.S. Toi tuoksu on munkin mielestä ihan törrkeen hyvä!!!

5 Comment

 1. Lily says: Vastaa

  Tilasin kans tämän miehelle. Tuotteiden tutkimisen jälkeen kysyin häneltä mikä oli paras tuote. Vastasi että ”hammasharja koska se oli musta” xD Aiheutti hieman huvitusta itsessä koska jos omasta boxista tulee hammasharja, on se automaattisesti aina tylsin.
  Muutenkin taisi pitää tuotteista, vaikkei samanlaista innostusta ollutkaan havaittavissa kuin itsellä omaa boxia avattaessa. Käytti Nivea Cremeä jo heti illalla vaikka ajattelin että se jää taas pyörimään kaappeihin niin kuin viime boxin SOS-voide.

 2. Oi nyt näyttää hyvältä! Tilasin kans boxin poikaystävälle yllärinä ja tämän nähtyäni olen satavarma siitä, että sisältö tulee olemaan mieluinen. ♥_♥

 3. Kiva nähdä tää sisältö! Oon miettiny just tota hiustuotteiden osuutta, että olisko sit ihan huti kaljulle miehelle 🙂 Mutta ehkäpä tän vois tilatakin.

 4. Kata says: Vastaa

  Voisin kyllä tilata tuon miehelle yllätyslahjaksi. Hänelläkään ei ole hiuksia, mutta nuo muut tuotteet olisivat oikein osuvia 🙂

 5. Hyviä perustuotteita, tulee varmasti tarpeeseen monelle miehelle. Itseäni voisi hammasharjat- ja tahnat vähän kyllästyttää 😀

Vastaa