Liskojen ilta

Liskogallerian taidetta

Tänään neljältä mulla oli treffit tatuoija-Matin kanssa Liskogalleriassa. Suoraan töistä sinne melkeinpä juoksin ja sitten se olikin puolitoista tuntia paikoillaan istumista. Tykkään ihan hirveästi katsella, kun tatuointia tehdään, jotenkin rauhoittavaa se surina. Tällä kertaa tosin jopa vähän sattui, kun ohuita varjostuksia oli niin paljon ja etenkin valkoinen väri riipaisee aina syvemmältä ja sitä tuli jonkun verran. Tatuointikipu nyt on kuitenkin erittäin helposti kestettävissä olevaa ja mulla taitaa olla suht korkea kipukynnys noin muutenkin. Aika meni nopeasti ja Matti vaikutti mukavalta tyypiltä, kuten muukin henkilökunta. Liskogalleria muutenkin on tosi viihtyisä paikka.

Mustaa, ei tunnu missään!

Olen lopputulokseen ihan tyytyväinen, taidan jopa vähän nyt pitääkin siitä! Intiassa otettua kuvaa siis muokattiin hieman erilaiseksi. Tai no, aika paljonkin. Matti totisesti teki parhaansa kuvan kanssa. Nyt on iho aika turvoksissa ja punainen. Ja tietenkään mulla ei ole siihen mitään muuta rasvaa kuin sitä Intiasta saamaani TatWaxia (kun oli muka niin kiire mennä Stockalle ihastelemaan astioita ja sen jälkeen syömään)…mutta sillä mennään huomiseen asti kun käyn ostamassa apteekista vaikka sitten sitä punaista Bepanthenia. Poikkean kuukauden päästä näyttämään kättäni Matille ja jos tarvetta on, siihen lisätään väriä. Yhteensä (Devilz Tattooz + Liskogalleria) tähän tatuointiin meni noin 180 euroa.

Huomenna mulla on se muutto ja pitää olla käden kanssa supervarovainen! Tietenkin tulen sitä kolhimaan, se nyt on selvä…mutta jos edes mahdollisimman vähän. Kohta taidan painua nukkumaan, viime yönä tuli nimittäin koisittua huimat noin kaksi tuntia…

Kertokaa tatuointihaaveistanne, onko teillä sellaisia? Mä luulen, että mulle saa nyt tatuoinnit hetkeksi riittää…ehkä seuraavan otan joskus Japanissa? …ja sitten korjautan sitä Suomessa, tottakai!

Matti esivalmistelee

32 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  No nythän mä ymmärrän. Kaveri teki taktiset ja kävi hakemassa tatskan että voi olla sen varjolla vaan huomenna työnjohtajana ja käskyttää meitä muita muuttolaatikoiden kanssa. Aijai.

  Älä sitten ihmettele jos kaikki sun paistinlastat löytyy vessan kaapista ja pesuaineet parvekkeelta. Sitä kutsutaan kostoksi.

  1. Haha, tatuoija sano samaa! 😀 Tää oli ovelasti ajoitettu juu.

 2. HANI says: Vastaa

  Suosittelen ostamaan Helosan- nimistä rasvaa! se on hyvää ainetta tatuointiin, todisteita on 😀

  itelläni on iso tummanpinkki (huom. ei siis punainen!) ruusu vasemmassa olkapäässä ja lisää tahtoo.. paikka on mietitty, kuvatkin valmiina.. tai olen kahden vaiheella, kumman tahtoisin..

  tosiaan, ostappa sitä Helosania, saa ihan perus apteekeista, purkki on turkoosi 🙂

  1. Mulla oli Helosania ekaan tatskaan mutta se oli ärsyttävänkin paksua + haisi pahalta. 🙁

  2. HANI says: Vastaa

   höh,harmi. mun mielest se tuoksu on just ihana 😀

 3. Johis says: Vastaa

  Hirvee tatuoinnin himo ois täällä. Ennestään on kaksi tatskaa ja kaksi seuraavaa jo suunniteltuna, mutta rahavarat tökkii. Seuraavaksi olisi aika iso ja värikäs tatska tulossa, ja ei varmaan ihan halvaksi tule. Itse oon tykännyt kyllä just Bepanthenista tatskojen hoidossa 🙂

  1. Joo Bepanthenia sit ostin ja oon yrittäny muistaa sitä myös käyttää…tosin oli näköjään vanha tuubikin vielä jemmassa. 😀

 4. Nonnu says: Vastaa

  Niskaan tulee jossain vaiheessa musta kissa (ihanan Velho-kisuni muistolle) <3 ja oikeaan nilkkaan ehkä myös joku kuva. Vasempaan käsivarteen tulee vielä varmaan tähtiä 🙂

  Niin ja tuo mun Tikru-vanhus väritellään jossain kohtaa uudelleen 🙂

  1. No sullahan niitä joo riittää! 🙂

 5. Merja says: Vastaa

  Ennestään mulla on jo kolme tatskaa ja suunnitelmissa ainakin kymmenen lisää 😀 Rahotus vaan puuttuu että saisin edes yhden lisää. Yks tatuointi mitä oon suunnitellu olis horoskooppitatuointi jossa tulis esiintyyn sekä mun länsimainen että itämainen horoskooppi ja molempien elementit, eli leijona, sika, tuli ja vesi 🙂 Kissarakkaana voisin toki myös jonnekin tatuoida vaikka kissantassujälkiä.

  1. Joo kun sen ekan ottaa niin se on menoa…aina haluu vaan lisää. 🙁

 6. mulla on pari kuvaa nyt ja suunnitelmissa olis aika paljon lisää! aloitan heti finanssien salliessa mun lempparibändin levynkansien inspiroimalla kuvalla ja jatketaan siitä sitten taas suotuisassa rahatilanteessa jollain. en vaan osaa päättää säästäisinkö tatuointia vai reissua varten, kun molemmat himottaisi niin pirusti.

  1. Sanoisin, että reissuun!!! 😀

 7. Arja says: Vastaa

  Onhan noita parikin, suuri ruusuköynnös alkaen jalkapöydän päältä ja kiertyen nilkkaan. Sen teko sattui kuin ampiaisen pisto, kun luun päälle tökittiin, pelkkään läskiin pistäminen ei satu yhtään.
  Niskassa lepattaa perhonen ja haaveissa vaikka mitä, mut eipä sekään kovin kaunista, kun eriaiheisia tatskoja on ympäriinsä. Joskus vähempi on parempi.

  1. Totta, mua kans jotenkin vähän hämää jos aiheet tatuoinneissa vaihtelee hurjasti. 😀 Ja joo, vähempi tosiaan on parempi, mut kuka mistäkin tykkää.

 8. Ei ole, eikä tule. Ei yhtään mun juttu ja olen nopeasti kyllästyvää ja tuuliviiristä sorttia. Lisäksi mun mielestä noin 99% tatuoinneista näyttää likaläiskiltä, joista ei saa mitään selvää, yyyh.

  1. Härreguud, mun broidilla on fiksujakin kavereita! 😀 Oon kanssasi tasan samaa mieltä, eikä ois pitäny ottaa alunperin sitä ihan ekaakaan. 😛 Tykkään kyllä muilla katsella, mutta itelläni en välttämättä. 😀

  2. Joo, siks me nähdäänkin vain kerran 10 vuodessa, kun mä oon niin fiksu 😛 Oookei, et tee millään tavalla järkeä tuolla tatuointikommentillasi, mutta eihän se haittaa! 🙂

  3. Heh heh, joo, huomasin itsekin aiemmin. 😀

 9. Kolmannesta tatuoinnista haaveilen kovasti ja ideointi on menossa… Saa nähdä milloin pääsen neulan alle. Se surina tosiaan rauhoittaa 😀

  1. Heh joo!

 10. LauraL says: Vastaa

  Jotain old schoolia mulle sais laittaa, mutta enpä tiedä tuleeko ikinä otettua. Ihalen ja kauhistelen muitten kuvia 🙂

  1. Joskus sekin riittää. 🙂

 11. Teini-ikäisestä asti haaveillut tatskasta, vaan ei ole vielä tullut otettua… Alustavia suunnitelmia olisi, mutta ei mitään tarkkaa kuitenkaan ja haluiaisin suunnitella sen kuvan tosi tarkkaan ennen kuin otan :D. Ja myöskään en tiedä mihin kohti mun kannattaisi tatska edes ottaa…
  Mä mietin liikaa asioita, joka on sekä hyvä että huono asia :D.

  1. No sanoisin, että älä mieti liikaa, sillä kyllästyt siihen joka tapauksessa. 😀

 12. Mulla riittää tatuointeja ja sitä enemmän tatuointihaaveita. Ihoa olis muttei aina oo sitä varaa sen vertaa että vois poiketa ottaan uutta kuvaa, heh. Näitä on kertynyt paljon, ja vieläkään ei riitä. Jotenkin kummasti jäin koukkuun. Kai mä vain tykkään itsestäni ja kehostani enemmän kuvioituna. Kulkee vissiin käsikädessä kieroutuneen kehonkuvan kanssa, haha. Toisaalta näin 28-vuotiaana saattaa olla jo turvallista olettaa ettei tämä mikään ohikiitävä vaihe ole. Seuraavaks tekis mieli viimein tatskata sormet, ja onhan noita muitakin spessujuttuja. Toisinaan haaveilen kämmenselkien ja kaulan tatuoinneista, mut niistä oon ainakin toistaiseksi pidättäytynyt. Katotaan sit joskus vastaisuudessa jos vielä siltä tuntuu!

  Kiva kuulla että tykkäät tatuoinnistas, olishan se vähän sääli jos ei korjaus/muokkaussession jälkeen vieläkään tykkäis, hehe. Onpa kivan näkönen studio kyllä. :0

  1. Joo mul on ehkä koko käsi täynnä… 😛

  2. Siis KOHTA, ei vielä! 😀

 13. Ruu says: Vastaa

  Ei mulla kyllä se valkoinen värikään kirpaise yhtään sen enempää kun muutakaan. Seuraavaksi halua varmaankin saksanturilaksen (turilaan ? kumpi on oikea muoto ? ) toinen hiha saa pikku hiljaa täyttyä kaikenmaan ötököistä 😀 viimeksi tuli hepokatti 😀

  1. No mä jo Intiassa tuskastelin kun valkoset viivat tuntu ilkeiltä ja nyt sama homma. Nyt ihmettelin asiaa ääneen ja Matti selitti, että valkoinen väri isketään syvemmälle. Sen aikana aina vuodan vertakin, muuten en.

 14. Tatuointeja on tällä hetkellä kolme ja neljäs suunnitteilla. Vaikeinta on just kuvan ”tyylillinen sovittaminen” aikaisempiin ja sopivan paikan keksiminen, kun ihan aluperinhän kuvia piti tulla kaksi ja jäädä siihen…

  Liityin muuten sun lukijaksikin nyt, aiemmin oon käynyt vaan satunnaisesti lueskelemassa 🙂 Ihana sun uusi koti 🙂

  1. Kivaa! 🙂 Mäkin tykkään! 🙂

Vastaa