Helmikuun elokuvat

Helmikuun aikana tuli nähtyä aika vähän elokuvia, kun oli muuta menoa ja sitä hemmetin sairastelua (ei päässyt riittävän usein leffateatteriin). Mutta tässäpä lyhyehkö lista katsomisjärjestyksessä:

AP_transporter_refueled_jef_150904_16x9_992

Transporter Refueled – Öööö tajusin vasta kotona tän vuokrattuani, että nyt on päänäyttelijä vaihdettu (Stathman->Skrein). Öööö miksi? Ja HUONO leffa. Ei meinannut mielenkiinto pysyä yllä yhtään ja vietin enemmän aikaa Facessa ja Instagramissa kuin tätä katsellen. Tolla Ed Skreinillä on jotenkin silmäänpistävän omituiset hampaat!

Jumper – Netflix-leffa. Koko viimeisen tunnin olin sormi stop-näppäimellä, mutta niin vaan pinnistelin loppuun asti. Jotenkin kökköä näyttelemistä! Juonessa olis voinut olla jotain järkeäkin, mutta elokuva oli liian yksinkertainen ja huono.

Salt – Innostuin katsomaan tän Netflixistä, vaikka oonkin nähnyt tän joku 5 vuotta sitten. Alzheimer, koska en muistanut tästä juurikaan mitään. Huippua toimintaa, huippu Angelina Jolie!

3f446003-83d3-48c5-8df4-3f42c95a8118

The Notebook – Sairasvuoteella päätin sivistää itseäni, en ollut nähnyt tätä aiemmin (oikeesti). Enkä nyt suoraan sanottuna ihan hiffaa tän leffan ihmeellisyyttä. Ihan kiva ja söpskä mutta ei sen ihmeempää? Mutta nytpähän tiedän mistä kaikki naiset aina kohkaa.

Spotlight – Siis joo, ihan hyvä elokuva, tärkeä aihe, tarvitsee ehdottomasti julkisuutta, mutta elokuvana…nooooh. Kiinnostava ja tärkeä. Hyviä näyttelijöitä. En silti olisi tälle Paras elokuva -Oscarpystiä suonut.

Deadpool_800b

Deadpool – Niin hauska, ettei tosikaan! Jo alkuteksteistä lähtien viihdyin ihan täysillä. Päähenkilöt (Ryan Reynolds ja Morena Baccarin) olivat ihan nappivalintoja kumpikin. Pelkäsin, että huumori menee helposti yli ja alkaa ärsyttää, mutta ei, pysyttiin kuitenkin jokseenkin asiallisuuden rajoissa. Suosittelen katsomaan!

Room – Katsoin tän lentokoneessa matkalla Hong Kongiin. Olen lukenut kirjan, josta pidin paljon, ja mielestäni tää elokuva jäi vähän vaisuksi. En sano, että huono, mutta…jotain puuttui. Eikä mielestäni ollut mitenkään Oscarin arvoinen suoritus Brie Larsonilta, mutta toisaalta eipä siellä tainnut mitään tosi kovia ehdokkaita nyt ollakaan?

wasikowska2-xlarge

Crimson Peak – Lentokoneleffa tämäkin. En vaan enää jaksa näitä kauhuleffoja, kaikki jännittävyys näissä perustuu tahalliseen säpsäyttelyyn, mutta itse pahikset ovat naurettavan urpoja. Jostain syystä odotin tältä enemmän. Ja Mia Wasikowska ärsytti, vaikka aiemmin olen pitänyt.

Tämmöisiä leffoja tuli katseltua viime kuussa. Jotain sanottavaa näistä? Ootko jonkun katsonut tai aiotko katsoa? Onko siellä kenties joku, joka EI oo nähnyt The Notebookia? 😀

Kuvat Googlen kuvahaulla.

18 Comment

  1. Marjo k says: Vastaa

    Suosittelisitko deadpoolia teini ikäiselle pojalle? 😉
    Olen alkanut pitää sua elokuvakeiitikkona jonka suositukset ovat lähellä omaa makuani. Kiitos näistä

    1. KYLLÄ, ehdottomasti suosittelen! 😀 Ihan hulvaton ja lisäksi tosi hyvin tehty leffa.

      Ja sithän meillä on ihan paras maku! ;D

      1. Marjo k says: Vastaa

        Pakko kiittää. Deadpool oli hyvin viihdyttävä pätkä 🙂 *peukku
        Poikakin tykkäs.

        1. Jeij! 🙂

  2. Anna says: Vastaa

    Joo siis ihan sama homma mulla ton Notebookin kanssa. Vasta nyt katsoin, kun oli tullut Netflixiin. En ymmärrä hypeä, ei se nyt niin maatamullistava ollut eikä nenäliinoja tosiaa tarvittu : D

    1. No mä tarttin nenäliinoja, kun oli niin jäätävä nuha tollon. :’D Mutta leffan puolesta en!

  3. RuuRuu says: Vastaa

    En oo nähny noista yhtäkään 😀 Deadpool on tosin ollu tarkotus mennä kattomaan 😀

    1. Mene!!

  4. En ole edes kuullut tuosta Notebookista :D.

    Mä olen katsonut viime aikoina vaan tylsiä tai huonoja leffoja (Tanskalainen tyttö, Carol, Dorian Grayn muotokuva). Mikähän olisi sellainen superhyvä, toi Deadpool ilmeisesti kun kaikki hehkuttaa :D?

    1. MITÄ, et oo kuullut? 😀

      Deadpool on joo, jos haluaa nauraa, mutta Revenantia suosittelen myös!

  5. Kepa says: Vastaa

    En tietääkseni oo Notebookia nähny. Muutamaan kertaan oon Netflixissä kohdalle selannu, mutta kun ei oo napannu poikaystävälle niin en oo yksinkään jaksanu katsoa 😀

    1. Joo ei kyllä poikaystävää ois täälläkään kiinnostanu toi, yksin sain katella. 😀

  6. Julia says: Vastaa

    Höhö, mä en ole katsonut The Notebookia, enkä ehkä aiokaan, mulla on samanlainen asennevamma Titanicia kohtaan myös. 😀 Deadpool oli hauska. Salt on kova, koska Angelina on. <3

    1. Just toissa päivänä mietin, että Titanic pitäis kattoa joskus uusiks 😀

  7. Ilona says: Vastaa

    Ahahaa, mäkään en oo Notebookia nähny. 😀 JA DEADPOOL!! Se oli kova. Harkitsen et menisin uudestaan kattomaan. Varasin jo blurayn itelleni. :’D

    1. No tyyppihän on tosifani!!

      1. Ilona says: Vastaa

        Hei mä oon nörtti ja Marvel-fani. 😀 Oon lukenu Deadpool-sarjista. Et joo, taidan olla aika fani :DD

        1. Kyl mäki kaikki Marvelin leffat katson, mut sarjiksia en oo innostunu lukemaan. 🙂

Vastaa