Uusi työ ja lisää pissavaivoja

Kissoi

Todella kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Pitkästä aikaa vähän lifestylempaa juttua täällä, kun ajattelin kertoa teille kuulumisiani.

-Irtisanouduin nykyisestä työstäni. Lähden vakituisesta, kokopäiväisestä työstäni määräaikaiseen, kokopäiväiseen työhön. Vaikka isäni tuhahteleekin hyvin epäilevästi, olen päätökseeni todella tyytyväinen. Uusia haasteita, uusia ympyröitä. Ja enemmän sitä koulutusta vastaavaa työtä (vaikka siitä koulusta onkin jo vierähtänyt jokunen tovi, krhm).

-Arskalla on pissatulehdus, taas. PLÄÄH. Ollaan käyty jo tosi monta kertaa eläinlääkärillä kontrolleissa ja nyt on siis antibioottikuuri taas päällä. Tästä asiasta olen hyvin surullinen ja epätoivoinenkin. Virtsakivet sentäs katosivat raksujen avulla, mutta tämä bakteeritulehdus…en kestä. Ei ole onneksi tällä kertaa kivulias, mutta pelkään tän jäävän krooniseksi. Teen kyllä kaikkeni, jotta näistä ongelmista päästäis eroon (vettä ruokaan, Cystaid Plussaa…). Tilasin vesilähdeautomaatinkin. Saas nähdä, mitä meidän katit siitä tuumaa, jahka se luoksemme Zooplussasta saapuu. Pelkään, että sillä enimmäkseen leikitään, mutta toivon, että siitä olis apua Arskan juomiseen. Arskalla on söppänä tapa juoda tassun kautta, mutta tolla tyylillä sitä vettä ei elimistöön kauheasti päädy.

-Reiskalta poistetaan neljä hammasta parin viikon päästä, hinta-arvio 450 euroa. Jepjep! Kissoihin saa menemään mukavasti rahaa. Älkää hommatko kissoja paitsi että hommatkaa ihan hiton monta koska ne ovat maailman parhaimpia eläimiä!!!

Arska

-Karvojenpoisto-operaationi saatiin viimeinkin päätökseen! Monta käyntiä lopulta tuli, mutta nytpähän ei tarvii enää kainalokarvoista murehtia. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja lämpimästi suosittelen. Radical’Epil tarjoaa lukijoilleni vielä toukokuun loppuun asti -20 % kainaloiden valoimpulssihoidoista. Lisätiedot ja kyselyt: 050 5500 630, e-mail: info@radicalepil.fi

-Olin la-su Suomen Turussa! Suurin kauneusbloggaajien miitti tähän asti. Arvatkaa vaan, oliko huikee meno. No todellakin. Vaikka miitti kulki nimellä ”Purkkimafia valtaa Turun!”, oli paikalla kyllä komia määrä (yli 50!!!) muitakin kauneusbloggaajia. Kotiin roudasin mielettömän ison goodie bägin, jonka sisällöstä intoilen pitkään ja tännekin siitä varmasti jotakin päätyy, kunhan ehdin perehtyä tarkemmin.

-Turku oli kyllä jännä. Jaksoin ihmetellä sitä leppoisaa elämänmenoa siellä. Tosi vähän ihmisiä missään!!! Ja kävelytyyli oli turkulaisilla hidas, siis TODELLA HIDAS. Kellään ollut kiire mihkään! Olen ollut Turussa viimeksi joku 7 vuotta (?) sitten, mutta hienosti muistin sieltä paikkoja. Oli silti ihan ku ulkomailla olis käyny! Mukava viikonloppu takana.

-Mad Max: Fury Road 3 D – Paras. Leffa. Ikinä. Menkää katsomaan.

-Odotan tässä jo taas seuraavaa tatuointiaikaani, joka on jo aika pian, ensi kuussa! Käden kuvitus jatkukoon!

Häntä

Onko sulle tapahtunut viime aikoina jotain ihan erityistä? Tai oisko jotain kommentoitavaa mun juttuihin?

44 Comment

 1. Nämä lifestyle-postaukset ovatkin minun lemppareita! Heti siis kissajuttujen jälkeen. 😉

  1. Hihi 😀 On tässä kissojakin! 🙂

 2. marsa says: Vastaa

  Mulla ainaki kisulit tykkää hirveenä vesiautomaatista 🙂 ekana sitä tieytty piti pelätä 😀 Jospa se Arskakin tykästyis siitä enemmän juomaan 🙂

  1. Mä vähän epäilen/pelkään, että kissat innostuu siitä vähän liikaakin ja vedet on pian lattioilla suun sijasta. 😀 Ainakin Almuska on sellanen epeli, että ottaa masiinasta varmasti kaiken huvin irti.

 3. sonja says: Vastaa

  Onnea uuteen työhön 🙂 En tykkää kyllä pissavaivoista 🙁 Toivotaan et helpottaa pian.. Kissoihin menee kyllä rahaa mutta on ne vaan niin ihania 🙂 Nimimerkki neljäs kissa haaveissa 😀

  1. Meillä on nyt kissakiintiö täys!!! Ja koirakiintiö kans. 😀

 4. Tiltu says: Vastaa

  Lemmikit on kyllä <3, vaan kyllä niistä saa olla huolissaankin 🙁 Mutta postauksestasi inspiroituneena muistin viimein varata koiralleni eläinlääkäriajan!
  Ja kyllä niihin rahaa menee. Onneksi on vakuutukset.

  1. Mä oon soittelemassa nykyään eläinlääkärille harva se päivä… :/ Taas pitäis kontrolli varata Arskalle. Good bye money!

 5. Onnea uudesta duunista! Todella rohkea päätös. 🙂

  1. Kiitos! 🙂 Joo, niin kai, mutta hyvältä tuntuu. 🙂

 6. MRMR says: Vastaa

  Aaaaah Fury Road oli niin hyvä! Niin eeppinen että välillä vähän nauratti se eeppisyys mutta niin Mad Max kuin Mad Max voi olla. 😀

  1. Niin hyvä, että meinasin KUOLLA. 😀 <3

 7. Petri says: Vastaa

  Katsoitko Mad Maxin 3D:nä? Jostain luin että kannattaisi mieluummin 2D:nä katsoa.

  1. Joo ja ei se nyt ihan pakollinen 3D:nä oo MUTTA siinä on pari juttua, joiden takia se on kyllä suositeltava katsoa 3D:nä. 🙂

 8. Huikeesti onnea uudesta työpaikasta, tsemppiä! Tsemppiä myös pissaongelmien ja hampaidenpoistojen kanssa, lääkäriin saa kyllä uppoamaan ihan törkeästi rahaa :/ meidän hoitokissalla on ollut joku virtsatietulehduskierre myös, joka tuli ilmi siinä kun kisu alkoi pissiä vääriin paikkoihin ja vietiin sitten eläinlääkäriin tarkistukseen. Kierre on nyt toivon mukaan saatu katkaistua (se siis uusi aika monta kertaa), nyt ongelmana onkin lähinnä kissanpissan hajun poistaminen 🙁 Oon kokeillut vaikka ja mitä!

  1. Meillä ei oo ollut tota muualle pissimistä koskaan (koputan puuta), lähinnä siis sitä, että pissaa ei tuu. 🙁

   Ja kiitos! <3

 9. Sylillinen onnea uudesta duunista ja kämmenentäydeltä rapsutuksia potilaille. ♡

  1. Kiitos Petra! <3 Ja rapsutellaan rapsutellaan! 😀

 10. Mari says: Vastaa

  Joo on tapahtunu! Näin sut! 😀 <3

  1. Hehehee <3

 11. Onnea uuteen duuniin!! <3

  1. Kiitos paljon! 🙂

 12. Tsemppiä uuteen duuniin! Meillä ollaan kans aiemmin taisteltu pissavaivojen kanssa kissaherran kanssa, onneksi erikoisraksut ovat auttaneet. Lisäksi yritetään juottaa enemmän, nimimerkillä vessan lavuaarilla on ruuhkaa hampaiden pesun aikana 😀 lisäksi hommattiin juoma-automaatti jossa kissaneiti leikkii ja räpeltää, jonka jälkeen toinen käy juomassa siitä -.-’

  1. Kiitos! Jep, nää on niin yleisiä kyllä, että hirvittää. 🙁 Aiemmin ei oo ollu mitään!

 13. Onnea uudesta duunista :)) voi Narskulia, toivottavasti antibiootit ja vesiautomaatti auttavat. Entäs jos sen automaatin laittaa tiskapöydälle tai kylppärin lattialle? Jos parketti pelottaa? Toivottavasti ei jää krooniseksi kun se on niin ikävää kun karvaiset kaverit eivät osaa puhua jos ovat kipeitä <3

  1. Pitää kattoo miten automaatin kanssa käy, varmaan postausta luvassa, haha. 😀

   Joo, onneks Arska ainakin viimeks selkeesti näytti kivuliaisuutensa ja huomas muutenkin. Mutta kissoista ei vaan koskaan tiedä…

 14. Kiva että tykkäsit Turusta!
  Täällä on tosiaan leppoisa elämäntyyli Helsinkiin verrattuna, jopa sanat jätetään puolitiehen, kun ajatellaan, että kyl se toine ymmärttä puolestki sanast 🙂 Tervetuloa vaan uudelleen ja onnea uudesta työstä!

  1. Toki tykkäsin! 😀 Muistan aiemmin olleeni ihmeissäni, kun kaupassa myyjät tulivat juttelemaan, ei sillon Helsingissä vaan! 😀 Nyt Helsingissäkin on viime aikoina lähdetty ihmisystävällisempään ja puheliaampaan suuntaan. 😀

 15. Haha, terkkuja kosketusnäytöltä 😛

  mä juotin Lunaa sellasella lääkeruiskulla (mikäseon) että varmasti menee vettä alas. Aika helposti meni ja joskus kuumalla juotin varoiksi vaikkei mitään oiretta ollutkaan.

  Täs nyt tapahtuu ainakin sellasta että vuokrakämppä menee myyntiin, johan tässä nyt onkin saanut asua rauhassa pari kk.

  1. Nojoo, nyt kun jatkuvasti noita lääkkeitä pitää antaa, niin tuntuu kovin ikävältä rääkätä Arskaa enempää ruiskujen kera. :/ Mutta, noh, kahtotaan. Noi erikoisraksut tietysti janottaakin enemmän…

   Äh, muuttojutut voivat olla aika pepusta. 🙁

 16. Onnea uusiin kuvioihin!

  Jännä kun moni kommentoi, että ihan kuin ulkomailla, Turussa :D. Mutta olihan se kaunis kevätpäivä!

  1. Todellakin! TOSI hyvät ilmat! <3

 17. J says: Vastaa

  Kokeilepa laittaa joku vesiastia, josta EI SAA juoda, niin johan alkaa kissoille vesi kelpaamaan… 😉

  1. Niinno niin, totta. 😀

 18. Salka says: Vastaa

  Onnea uudesta työstä!

  Turku on ihana paikka. Rakastan turun murretta, se on vaan niin kotoisaa. Ehkäpä kesällä pääsen sielläkin käymään.

  1. Kiitti! <3

   Mäkin tykkään kyllä siitä murteesta! 🙂

 19. nea says: Vastaa

  Mäkin lähdin vakityöstä määräaikaiseen 🙂 Se on nykyaikaa. Onnea uusiin koitoksiin!

  1. No niin! Kiitti! 🙂

 20. momo says: Vastaa

  hei jee, onnea rohkeasta ratkaisusta vaihtaa duunia! mä saatan olla vähän pöhkö, mutta jostain syystä kenenkään muun bloggaajan työkuviot eivät kiinnosta kuin sun (veikkaan, et olet vähän samalla alalla kuin mitä minä opiskelen :))! ihailtava päätös, siitä olisi kiva lueskella enemmänkin mutta tietysti sen ymmärtää jos et halua niistä jutustella blogin puolella. kaikenkaikkiaan kuulumispostaukset on kivoja!

  kissat on parhaimpia ja ihanimpiä otuksia, voi jumpe miten onnellinen olisin jos en olisi tappoallerginen niille! ihanan näköinen lauma siulla 🙂 toivottavasti tyypit voivat hyvin jatkossa!

  1. Haha, aijaa. 😀 No en mä nyt mitään ihmeellistä työkseni oo tehnyt tai tuu tekemäänkään. 😀 Oon aina jumittanut duuneissa, joissa viihdyn tosi hyvin. <3

 21. m says: Vastaa

  Mikset kokeile raakaruokaa kisuile? Kissat kuitenkin ovat lihansyöjiä, jotka ei osaa hyödyntää hiilareita. Useille pissavaivaisille myös loistava homma, kun ruuasta tulee enemmän nestettä jo valmiiksi. Lisäksi hammasongelmat jää usein pois. Ja yleensäki tulee halvemmaksi luultavasti.

  Toki opetteluun menee hetki, mutta esim. Fbn raakaruokintaryhmät jelppaa 🙂

  1. Joo, tää on tää mun unelma. Oon kokeillutkin, mutta, noh, tähän vois kirjoittaa kirjan aiheesta. 😀 Lyhyesti: AION VIELÄ YRITTÄÄ. 😀

 22. Mä vedin eilen kolmen tunnin päikkärit! 😀 Mulla on todella jännä elämä tällä hetkellä! …

  1. Kolmen tunnin päikkärit on ihaninta 😀

Vastaa