Huulisorbettia

Sain jo jokin aika sitten Lumenelta testiin näitä jo useammassakin blogissa hienosti näkyneitä Miracle Lip Sorbet -kiiltoja. Mähän olen siitä vähän tympeä tyyppi, että en oikein piittaa huulillani mistään muusta kuin huulirasvasta – ja sitä mulla sitten onkin oltava ihan jatkuvasti. Olen kuitenkin vastaavanlaisia huulikiiltopunakyniä testannut vuosien varrella muilta merkeiltä ja saanut niitä jopa joitakin kertoja käytettyäkin avaamisen jälkeen. Niinpä päätinkin olla hurja ja avata kerralla kaikki saamani Lip Sorbetit ja pakottaa itseni käyttämään näitä asettelemalla ne vieretysten eteisen kaappiin kassini viereen.

Ja koska tunnetusti miehiä saa aina odottaa, huomasin usein että mullahan on aikaa piirrellä huulilleni näillä siinä kuumassa eteisessä venaillessani. Edelleenkään minusta ei huulivärien ylintä ystävää saa, mutta jos mun jotain pitää huulilleni rasvan sijaan laittaa, nämä huulikynät ovat se juttu. Ovat tosi käteviä, nopeita, eivät tahmaa ja vaikka en ole koskaan huuliani rajannutkaan, en myöskään koe mitään rajausta näiden kanssa tarvitsevani. Pientä miinusta siitä, että pelkään kynän korkin irtoavan, kun tällaisen heittää laukkuun! Nimim. kokemusta on, joskin toisen merkin huulikynän kanssa.

Ovatko nämä kynät löytäneet jo tiensä teidän meikkipussukoihin?

P.S. Vielä on aikaa osallistua synttäriarvontaan! 

10 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Kaveri on ostanut kaksi tuollaista Lumenen huulikiiltopunakynää ja on kovasti tykännyt. Sain kokeilla toista kynää kerran (tiedän, toisen meikkejä ei saisi käyttää) ja koostumukseltaan oli ihmeen hyvä 🙂 Sävy oli itselle liian vaalea. Lumenen tuotteista en ole ikinä tykännyt, esim. meikki- ja päivävoiteet eivät ole minulle sopineet, iho menee rikki heti kun Lumenea käyttää. Mutta tämä kynä saattaisi ehkä olla sellainen minkä voisin ostaa kun saan ensin vanhan huulikiiltoni käytettyä loppuun 🙂

  1. Joo, noi vaaleat on tosi vaaleita, toinen noista mun vaaleista on aika glittermäinen ja ihan kiva.

   Jännä kyllä, miten eri tavalla jokaisen iho reagoi!

 2. mä oon kans niin huono huulimeikkaaja! sitä sulta voitettua ysl huulikiiltopunaa sutaisen useimmiten, se on niin kosteuttava ja helppo mutta sillä saa kuitenkin aina astetta huolitellumman ilmeen, ihanku olis nähnyt vaivaa 🙂 ehkä noita lumeneja voisi koittaa jos säkin tykkäät, mä aina haluaisin ruveta huulimeikkinaiseksi mutta en vaan osaa, edes peruskiiltoja ei tuu käytettyä.

  1. Joo, nää on kyllä kivoja, ei liian heviosastoa!

 3. Pitäsköhän itekki kokeilla. Oon ite huulirasvariippuvainen, joten tosi huonosti osaan huuliini mitään väriä pistää, sillä ne rohtuvat samantien. Jotku punat sitten kuivattavat huulia entisestää ja ovat just semmosia tahmaisia ettei niitä halua käyttää…

  1. Nää on vähän semmosia huulirasvamaisia, eikä sotke niin helposti kun huulipunat, tykkään! Ja kosteuttavia kans.

 4. Lotta says: Vastaa

  Miulta löytyy yksi Cliniquen Chubby Stick ajalta ennen kuin muutkin kosmetiikkafirmat alkoi tuottamaan näitä saman putkilon kiiltoja.
  Chubby Stickistä tykkäsin, Lumppaa en taida kyllä kokeilla. Lumene on brändätty kyllä niin pieleen minun makuani ajatellen, että ihan periaatteesta kieltäydyn Lumppaa käyttämästä! >:D

  1. Mulla toi Cliniquen Chubby Stick just levähti laukkuun, oli korkki lähteny irti 🙁 Mulla on noita kai kaks kpl, töissä nykyään kai molemmat.

 5. Ei ole löytänyt, mutta varmaan annettava periksi, kun kaikki kehuvat. 🙂

  1. Heh 🙂

Vastaa