Lucky me

En todellakaan pidä itseäni onnenpekkana, mitä tulee arvonnoissa voittamiseen. Viime vuonna tuli kuitenkin osallistuttua entistä ahkerammin erilaisiin netissä pyöriviin arvontoihin ja pari kertaa onnisti. Esittelen voittoni!

Näistä ilahduttavin oli ehdottomasti Trendin blogikilpailussa voittamani Adidaksen farkut, koska olin jo etukäteen kiinnostunut näistä farkuista. Sain valita värin ja mallin (no, huimat kaksi vaihtoehtoa) ja oikeaa kokoa kävin ihan kuulkaas etukäteen kaupassa kokeilemassa. Olikin todella ilahduttavaa siis saada noin satasen farkut oikeassa koossa ja värissä, mustia farkkuja mulla ei ennestään ollutkaan (voitteko kuvitella) joten siksi valitsin ne. Mustat farkut ja vaalea kissa nyt tietenkin on sitten ihan oma lukunsa.

Tylsänä hetkenä osallistuin Avotakan lukija-arvontaan ja uskomatonta mutta totta, Plantagenin 50 euron lahjakortti tipahti postiluukusta. Jos muuttoa ei olisi tiedossa, tämä menisi eteenpäin, mutta kun sehän on ja hei ihanat parvekekukat, täältä tullaan! Onnekseni lahjakortti on 2 vuotta voimassa, joten hyvin ehtii.

Vaikka en ehkä ihan vielä ole näiden Anew Genics -(ryppy)voiteiden kohderyhmää, ilahduttavat varmasti äitiäni tulevana synttärilahjana. Ihanan Mintun blogiarvonnasta nämä voitin ja ovat tosiaan mulla vielä hetken jemmassa. Olin kyllä aika varma, etten blogiarvonnoista mitään koskaan voita, niissä kun osallistujamäärät ovat aika hurjia! (Huom. Tämä ei sitten tarkoita sitä, että mut pitää diskata jatkossa blogiarvonnoista!)

Tästä taisin pienen blogipostauksenkin jo tehdä, eli voitin Kotirauhan kutsuvierasnäytökseen avec-lipun Motivuksen arvonnassa. Paikalla oli julkkiksia ja leffa oli hyvä.

Ja taas viime viikolla voitin Motivuksen arvonnassa! Tällä kertaa liput jo kauan odottamaani leffaan, Nälkäpeliin, ennakkonäytös taitaa olla. Avec-lippu tämäkin ja seuraakin jo on. Odotan tätä leffaa innolla ja kauhulla! Leffailta tiedossa sopivasti päivää ennen Intiaan lähtöä.

Tässäpä ne. Ja näiden lisäksi olen vuosia sitten voittanut Hunks-seinäkalenterin Seiskan arvonnassa johon en edes osallistunut (varmasti en) ja Sunsilkin shampoota. Ai niin! Ja pari vuotta sitten voitin 120 euron (?) lahjakortin Biancoon!

Oletteko te voittaneet jotain kivaa?

P.S. Käykää ihmeessä lukemassa asiallisin blogipostaus aikoihin, tästä !

20 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Voitin kerran yhden Kissaämmän blogiarvonnasta kivoja rasvoja! 🙂

  Muuten onkin sitten ollut vähän hiljaisempaa. 😛 Paitsi eräässä työpaikan jouluarvonnassa olin onnettarena ja arvoin itselleni viinipullon!

  1. Niinjoo, joku Kissaämmä tosiaan on arponut ahkerasti…

 2. No kyllä teikäläisellä nyt kolahtelee voittoja. =D

  Parhain voitto on ehdottomasti se valokuvauskilpailusta voittamani kamera. On toki tullut jostain arvonnastakin joskus voitettua jotain. Paras voitto arvonnasta oli merinovillainen neule. =)

  1. Nojoo, mutta noissa oli kyllä aika vähän osallistujia kaikissa! 😀

  2. Tai no, Avotakkaa lukuun ottamatta…

 3. Niina says: Vastaa

  No terve. Suurin voittoni on ollut videot, kun olen ollut joku 8-vuotias. Nyttemmin olen voittanut yhdessä blogissa lahjakortin Gina Tricot’n myymälään, mutta muuten on ollut vähän hiljaista. Vaikka perkule osallistun, niin en mää mitään voita. 😀

  1. No en mäkään yleensä. Nää oli vaan jotain lipsahduksia. Ja osallistujia tosiaan huomattavasti paljon vähemmän kuin ”normaalisti”…

 4. Mie oon voittanut nimi-korun Xenian blogista ja Lumenen luomivärin Kissaämmän blogista ;).
  Joskus lapsena äitini laittoi mun nimen johonkin Ristikko-lehden arvontaan ja voitin hienot kiikarit :D.
  Siinäpä taitaa olla elämäni ”isoimmat” voitot, sitten on jotain pientä tilpehööriä voittanut joissain arpajaisissa ym.

  1. Mä voisin haluta kans semmosen nimirannekorun…siis jos mun nimi ois joku hieno tyyliin Xenia. 😀

 5. Anonymous says: Vastaa

  Mustat farkut + pari kissaa kotona = <3 Kiroon noi rakkaat elukkani aina alimpaan jonnekin, kun haluisin niiiin käyttää mustia housuja, mutta se vaatis semmosen teippiharjaussession, että en useinkaan jaksa 😀

  1. No, mä yritän aina sitä teippirullaa vähän pyöritellä, koska mun vaatteet on 90 % mustia! 😀

  2. mä olen joskus parikin kertaa listannut hyviä syitä pukeutua mustaan. yksi niistä oli kissan- ja koirankarvojen varma erottuminen. muita oli esim. vaaleat irtohiukset ja että näyttää kalpealta. kävi myös mielessä tossa joskus että niin jos vaikka tykkää pukeutua mustaan, niin onhan toki suurin ja paras idea ikinä hankkia melkein kokonaan valkoinen kissa. on!

  3. No niinpä, mä en edes ajatellut asiaa sillon, Reiska oli varma valinta. 😀 Enkä kyllä kadu tietenkään, vaikka vaatteet onkin ihan Reiskassa…

 6. Mä voitin vuonna yks ja kaks Trendin jonkun Calvin Klein tuoksupaketin. Pienenä sisko voitti aina Lintsillä ne isot koira-pehmolelut ja broidit risteilyitä ja mää vaa jonkun hikisen tikkarin, yhyyy. Kuitenkin osallistun aina kaikkiin blogikilpailuihin, mutta en ikinä voita mitään. Aina sanon itselleni, että tää on nyt vika kerta ku osallistun, kuitenkin oon aina siellä mukana kilpailussa. Tosielämän Aku Ankka, jolla menee päin persettä sekä pelien että rakkauden suhteen. Moi, oon katkera ihminen 😀

  1. Mutta kivat jutut oot kieltämättä voittanut! 😉

  2. Joo!

 7. Mä oon voittanu yhen saatanan ketjuavaimenperän pentuna jostain typerästä arpalipukkeesta..poruun pillahin..
  Osallistunut olen jos vaikka mihin..vaan eipä napsahda kohille ei…
  Ai miten niin kuulostaa angstiselta ämmältä???

  1. Hö. 🙁 No mut en mäkään noissa ziljoonan osallistujan kisoissa voita.

 8. Jennipenni says: Vastaa

  Osallistun PALJON arvontoihin, mutta voitan yleensä kerran puolessa vuodessa 😀 Viime vuonna voitin K-kaupan 50€ lahjakortin ja Intersportin 200€ lahjakortin. Tänä vuonna oon voittanut Clarinsin kiinteyttävän kosteusvoiteen ja jotain marjatuotteita, tyyliin kuivattuja mustikoita 😀

  1. Nonni. 🙂 200 euroa Intersportiin olis kyllä ihan jees…!

Vastaa