MUN Lumene-lempparit (+arvonnan voittaja)

Lumene lempparit

Kiitos ihan hurjasti kaikille Lumene-paketin arvontaan osallistuneille! Ja ihanaa, että olitte jaksaneet niin ahkerasti kertoa lemppareitanne Lumenelta. Vastauksistanne innostuneena minäkin päätin esitellä täällä omat lempparini. Näitä miettiessäni ja kaapeista kootessani huomasin, että omistan ihan älyttömän määrän Lumenen kosmetiikkaa! Ja kun mietin lempituotteitani, niitä kertyi lopulta hirveä määrä. Taidan siis ihan todella tykätä Lumenen tuotteista. Karsin niitä kuitenkin lopulta isolla kädellä (koska muuten tästä postauksesta olis tullut aivan liian pitkä) ja lopulta jätin jäljelle nämä, kaikista parhaistakin parhaimmat.

Lumene valopuuteri

Valopuuteri! Siis kuinkakohan monta tällaista olen yhteensä käyttänyt? MONTA! Tämä oli mun teini-iän lempipuuteri ja silloin kun mulla oli vielä tosi huono iho, käytin tätä ihan urakalla. Kun tää poistui kokonaan valikoimasta, suuntasin Lumenen tehtaanmyymälään ja hamstrasin sieltä ihan kaikki viimeiset kappaleet! Ja laitoin vihaista palautetta Lumenen aspaan, haha. Mulla oli vielä tämä yksi korkkaamaton tällainen jäljellä ja otin sen just nyt käyttöön. Nythän tätä taas myydään, mutta nykyään en kuluta puuteria ihan niin hirvittävällä vauhdilla.

Lumene kulmavaha

Värillinen kulmavaha on ihan huippu. Ja nyt tätä saa myös harmaan ruskeassa sävyssä, joka sopii omiin kulmiin vieläkin paremmin. Käytän tätä päivittäin.

Lumene aurinkopuuteri

Tää löytyi monen arvontaan osallistuneenkin lemppareista, eli matta aurinkopuuteri, omani on tummemmassa sävyssä. Tää on ehdottomasti paras kokeilemani aurinkopuuteri. Ei sisällä mitään kimalletta, mutta ei oo myöskään sellainen kuivattavan matta, jos tiedätte, mitä tarkoitan.

Lumene Gel Effect

Lumenen Gel Effect -lakat ovat kynsilakkalemppareitani. Etenkin nää uudet kevät/kesä-sävyt! En ole sinisten kynsilakkojen ylin ystävä, mutta tämä Lumenen uutuus, Puron laulu (55), on tosi hauskan sävyinen! Mulle tulee tästä mieleen joku merenneito, tuollainen violettiin kuultava sininen. Ihan mieletön. Pinkki lakka on nimeltään Päivien hohde (53) ja se kimaltelee kynsillä kivasti. Mulla mikään kynsilakka ei kestä viikkoa hyvännäköisenä, eivät nämä Gel Effectitkään, mutta kyllä nämä paremmin pysyvät kuin todella monet muut.

Lumene under eye

Tummille silmänalusille tarkoitettu Base Beauty -peiteaine on tosi hyvä ja tän koostumus on aika täydellinen. Ei liian kuivaa mut ei mitään rasvaista myöskään. Toimii ainakin mun tummille silmänalusille, neutraloi siis sinistä sävyä. Tätä löytyy silmänalusiltani tänäänkin.

Lumene turvenaamio

Ja sit tää, josta monet teistäkin tykkää: syväpuhdistava turvenaamio. Tän jälkeen iho tuntuu ihan superpuhtaalta ja pehmoiselta. Käytän kerran viikossa ja tää on ehdottomasti sellainen tuote, jonka tuotantoa EI saa koskaan lopettaa! Noh, tätä käyttävät kyllä tietävät, mistä puhun.

Ja sitten vielä se arvonnan voittaja! Random.orgin arpomana voittaja on:

Tea kommentillaan: ”Vou tällä paketilla tulisi kesä meikkeihin heti kertaheitolla. 🙂 Lumenelta käytän aika paljon, mutta suosikki on nuo geeli kynsilakat ja tietenkin kesällä pitää olla niissä väriä :)”

Tea, laitatko mulle meilitse (kissisheini@gmail.com) osoitteesi, sulle lähetetty sähköposti palautui!

Lumene arvonta

11 Comment

 1. Täytyy käydä varmaan ostamassa ainakin toi kulmakarvageeli! 😀 Kauhea aina lukea tällaisia suosikkipostauksia, kun alkaa tehdä mieli kotiuttaa omiin kaappeihin vaikka mitä!

  1. Kannattaa, tosi tosi hyvä. <3

 2. Mulla on se väritön kulmageeli koska koin sen ruskean liian punertavaksi. Vai onko sävyt nyt uudistunut…ja siis mikä valopuuteri? Häh? Onko se niinkuin highlighter?

  1. Tää harmaanruskee on uus sävy kulmavahassa! SE ei oo punertava lainkaan! Kannattaa käydä tsekkaamassa!

   Valopuuteri on koko kasvoille, kevyesti valoa heijastava, ei lainkaan hohtava. Tosi jännä. <3

   1. Suski says: Vastaa

    Onhan sitä punertavaakin vielä sävyvaihtoehtona, onhan?? Mä nimenomaan tykkään siitä punertavuudesta ja juuri harkitsin oman värittömän kulmageelin + kulmakynän vaihtamista vaihteeksi tuohon värilliseen geeliin (tykkään kesällä simppelimmästä meikistä), joten toivon mukaan sitäkin olis vielä tarjolla! Pitää käydä pian tsekkaamassa tilanne

    1. Juu, ymmärtääkseni on, ei se oo mihkään poistunut. 🙂 Tää on siis enemmän vahaa kuin geeliä, se väritön on sellaista geelimäisempää. Tää vaha pitää omasta mielestä ainaski karvat paremmin paikoillaan. 😀

 3. nea says: Vastaa

  Valipuuteri – koko kasvoille vai korostukseen? Etsin korvaavaa tuotetta nykyisen korostuspuuterin loputtua ja tykkään Lumenesta, mutta en tarvii koko kasvoille ja tykkään aika tosi hohtavasta 😀 Ja hei urpo kysymys: Käytätkö oikeesti eri peitevärejä silmänalusille ja muille värivirheille? Onhan ne toki eri värisiä… 😀 Ja vielä salaa toivon, että Teaa ei jäljitetä ja arvonta on pakko suorittaa uudelleen 😉

  1. Tää on koko kasvoille! Suosittelen lämpimästi MACin tiskiä korostuspuuterin hommaamiseen, esim. Lightscapade. <3

   Heh, kyl mä käytän silmänalusille omia tököttejä, muuten en jaksa kyllä enää peitellä mitään jälkiä, ku muuten sais peittää puolet naamasta 😀 Nää neutraloivat peiteaineet on just parhaita!

   Tea ei oo vielä ainakaan laittanut viestiä, joten toivossa kannattaa elää. 😀

 4. Tea says: Vastaa

  vautsi 😀 minäpäs pistän sähköpostia

 5. N says: Vastaa

  Pakko kompata lillamytä tuolta ylempää. Petollisia nämä suosikkipostaukset: aiheuttavat kamalan ostopakon 😀 Hyvä, kun muistutit tuosta turvenaamiosta. Tykkäsin siitä joskus aikoinaan, mutta olin unohtanut sen täysin. Pitää ostaa seuraavalla kauppareissulla… Pitäisiköhän sitä mennä jo tänään täyttämään jääkaappia, niin saisi hyvä syyn ostaa tuon 😀

  Tykkäsin myöskin tuosta valopuuterista. Harmi vaan, että se taittaa vaaleanpunaiseen, mikä näin keltatautisen väriselle ei ole paras mahdollinen. On jäänyt vähälle käytölle sen vuoksi. Jos löytyisi joskus joku superkeltainen meikkivoide, niin ehkä sen kanssa menisi. Muuten loistotuote niille päiville, kun haluaa vähän puuteroida. Ei aiheuta pakkelilookkia.

  1. Mäkin muistin sen n. vuosi sitten ja ilahduin, kun se oli edelleen myynnissä. 🙂

   Joo, totta, mullakin on sama keltatauti, joten tätä ei tosiaankaan voi yliannostella. Paitsi sillon teininä. Krhm. Ainakin MACin superkeltaisen meikkivoiteen kanssa tää on just bueno, kun hillitysti käyttää.

Vastaa