all nighter

Urban Decay All Nighter

No enpä malttanut sitten minäkään olla ostamatta tätä teidän niin kovin hehkuttamaanne meikinkiinnityssuihketta, Urban Decayn All Nighteria. Mun meikinkiinnitykset on aiemmin olleet Avonilta, joten ihan kiva kokeilla välillä muutakin. Okei, olen kyllä ollut todella laiska käyttämään sitä Avoniakin, joten hetki piti kyllä harkita tän ostamista. Suuret oli odotukset tän suhteen, koska onhan tämä ihan älyttömän hypetetty tuote. Petyinkö? No en.

Urban Decay All Nighter

En keksi tästä nyt mitään kovin perinpohjaista arvostelua, koska tää on, noh, hyvin simppeli tuote. Meikkaamisen jälkeen suihkautan tätä kevyesti ympäri kasvoja. Öljytön pitää mun suihkeen olla, koska nää ripsienpidennykset ei pahemmin öljyistä tykkää. Tuoksuttomuus on tärkeää, en halua mitään tuoksullista suihkia nassuun (Guerlainin tuoksu ja Lushin Snow Fairy tekisivät poikkeuksen, haha). Kyllä mä väitän, että meikki todellakin pysyy paremmin paikoillaan tän avulla ja muistan ihme kyllä käyttääkin tätä joka aamu.

Tämä kuva on otettu eilen illalla klo 19.45, olin meikannut samana aamuna peruskiireessä klo 06.30, suihkutellut päälle All Nighteria, ollut 8 h töissä, juossut joukkoliikennevälineisiin, en korjaillut meikkiäni kertaakaan päivän aikana (en edes liejusienellä) + nukuin illalla tunnin päiväunet:

All nighter

Suomessa Urban Decayta myy Sokos (jeeeeee!), nettikaupoista mm. Feelunique (jossa tämä 118 ml:n pullo maksaa tällä hetkellä 28,77 rahaa).

Tän suihkeen tuntuu omistavan ihan tosi moni! Entäs sä? Vai onko vielä ostoslistalla?

15 Comment

 1. Heiii. Tämä olikin hyvä muistutus; itseltäni tämä löytyy minikoossa ja on jäänyt vähälle käytölle; nyt ainakin lauantaina messupäivä olisi tällä super hyvä koetin 😀 (aamulla meikkaan joskus ennen klo05 ja kotona ollaan vasta ennen puoltayötä..)

  1. Noni! Mä käytän tätä päivittäin! 🙂

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Jos joutuisin meikkaamaan töihin niin harkitsisin, mut meikkaan lähinnä vaan iltamenoihin, niin ei oo tolle tarvetta 🙂

  1. Voi iltamenokin kestää kauan 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Totta tuokin 😀

 3. Siinä on tuote, jota kohtaan oon super skeptinen! 😀 En voi sille mitään, mutta mieleen tulee auttamatta ainoa kerta, jolloin jotain vastaavaa on kosmetologi nassuuni suihkinut ja kotimatkan (n.30min) aikana oli jo kaikki pakkelit levähtäneet poskille. 😀

  Onko sulla Mary-Lou Manizeria poskipäillä, vai mistä tulee tuo upea hehku?

  1. Joo! Sekin pysyy paikoillaan, vaikka nyhjää naamaa tyynyyn. 😀 Mutta joo, en mäkään kyllä uskonut tän olevan oikeasti näin hyvä suihke. Kyllä mulla toki naama kiiltelee, eli eihän tää mitenkään mattapintaisena ihoa pidä. Mutta ehdottomasti vähemmän liejuisena. 😀

 4. Minianna says: Vastaa

  Itse olen käyttänyt tähänasti avonia. Millaisia eroja näillä kahdella on? Onko ud selvästi hintansaverran parempi? Sillä jos tämä on vieläkin parempi kuin avon, niin sittenhän tämä on pakko saada 🙂

  1. Suoraan kysymykseen suora vastaus: on. Mä oon suihkutellut aiemmin Avonia vaan ”huvin vuoksi”, sillon kun oon jaksanut tai ehtinyt tai muistanut, mutta en ole kyllä kokenut, että olis meikki kestänyt mitenkään silminnähden paremmin. UD:n kanssa huomaan ihan selvän eron. Enkä tunne kyllä ketään, joka tähän olis pettynyt. 😀

   1. MUTTA pitää vielä lisätä, kun pelottaa vastata tällaisiin kysymyksiin, että jos oot tyytyväinen Avoniin, niin käytä toki sitä. Ei tää UD:n suihke mitään enkelipölyä kasvoille ruikkase! Mun meikki pysyy tän kanssa todella hyvin paikoillaan, ja oon todella tyytyväinen tähän, mutta varmasti (vaikka en tunnekaan), löytyy ihmisiä jotka eivät tätä mitenkään ihmeellisenä pidä.

    1. Minianna says: Vastaa

     Huomaan jo avonin suohkeella eron meikin kestossa, suihke myös ”tasoittaa” meikin. Taidampa testata myös tuon ud:n koska tuskin se ainakaan huonommin toimii 🙂 parhaassa tapauksessa mulla pysyy meikit vaikka viikon 😀

     1. Heh, no ihan viikosta en tiedä, mutta on tää vaan ihan törkeen hyvä. <3 Just äsken suihkuttelin!

 5. Kuorotipu says: Vastaa

  Tää on loistava ja mä yritän muistaa käyttää tätä, mut arkiaamujen hässäkässä valitettavan usein unohtuu. Niinku tänäänkin.

  Mutta siis, mulla kyllä naama kiiltelee tämän kanssa, mutta meikki pysyy silti paremmin. Paperilla painellessa kun ei irtoa mitään väriä, mitä normaalisti kuitenkin jää paperiin edes vähän. Ja mä siis oon todellinen liejunaama.

 6. Kata says: Vastaa

  Mulla on se De-Slick, koska All Nighter oli loppu kun suihkeen ostin. De-Slick sopii kyllä mulle, sillä mun iho kiiltää helposti. Meikki pysyy paremmin ja kiiltely pysyy paremmin kurissa. Seuraavaksi kokeilen kyllä tätä All Nighteria 🙂

  1. Okei, kiinnostavaa!

Vastaa