Hyvä yritys

No en nyt tiedä, onko mulla jotain kosmetiikkapurkeista eroon -prosessia menossa (ois kyllä syytä), mutta Anzu-Anssun blogia lukeneena innostuin ja jo ehdin luvatakin tekeväni tällaisen postauksen. No, se meinasi kyllä jäädä, koska tulos oli niin supersäälittävä.

Tarkoitus on siis kertoa, mistä olen päässyt tässä kuussa eroon. No en kauheesti mistään. Kuvassa siis jo nyt roskiin heitetyt putilot: Yksi parhaimmista kasvovesistä ikinä, Joe Blascon Freshness Lotion. Tigi Bed Headin Style Shot Epic Volume -shampoo kohtasi loppunsa myös. Ihan pätevä shampoo, kuten Bed Headin yleensäkin. Tämä on vaan tasan samaa kamaa kuin Bed Head Superstar, eli vähän niinku kusetukselta tuntui. Estee Lauderin ripsiväri oli ihan näpsäkkä, mutta hävisi silti Youngbloodin mineraalimaskaralle: yks parhaista koskaan käyttämistäni ripsiväreistä! Voisin hommata uuden. Sit loput onkin säälittävästi puhdistustuotteita: Natu Viven suihkugeeli, Herbinan suihkugeeli (kului muuten tosi nopsaan), Bliwin käsisaippua ja Sebamedin puhdistusaine (apteekista), jolla siis poistan meikit iltaisin. Tämä on siis tällainen pussi, josta täytän lisää pumppupulloon. En ole vuosiin käyttänyt muuta putsaria kuin tätä, koska se on vaan ihan paras. Pari tippaa veden joukkoon riittää ja meikit häippäsee.

Mut joo. Olkoon tämä postaus ainoa tätä laatua, koska olen näköjään ihan paska kuluttamaan mitään loppuun. 😀 Heippa ja anteeksi!

3 Comment

 1. Äläs nyt, hyvinhän tuo meni ensimmäiseksi seurannaksi!! 8 tuotetta on hyvä, itellänihän loppui se 11 tuotetta viime kuussa, joten paljoa et jäänyt jälkeen (ja niitä tulleita tuotteita olikin sitten enempi…) :). Mistä sitä tietää vaikka tässä kuussa loppuisikin enempi ;).
  Itsellä on ollut aina tapana syynätä kaikki käyttötuotteet läpi ja tehokäyttää sitten potentiaalisia loppuvia purkkeja ensin :D.
  Viime kuussa ei vaan oikein sellaisia ollut, mutta nyt taas on 3 päivän aikana 3 tuotetta jo loppunut ja muutaman päivän sisään taitaa toiset kolme myös loppua :).
  Mie kyllä mielelläni näkisin enempikin näitä postauksia ja myös vähän enempi arvostelujakin niistä :).

  Millainen tuo NatuViven suihkugeeli oli?? Itselläni on samainen Papaya-versio ja tuoksu siinä oli ainakin herkullinen! Tuo granaattiomenakin himottanut monesti, kun apteekissa käynyt… 😀

 2. Aijaa, no kiva jos jotenkin kelpas. 😀

  Natu Viven suihkugeeli oli ihan jees, tuoksu oli ihan kiva ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Suihkugeeleistä tuun tekemään kyllä juttua, oon oikeen suihkugeelifani.

  Kävin just eilen läpi kylppärin kaappeja ja viskasin pois ison kassillisen vanhentuneita tai muuten sellasia tuotteita, joita en enää käytä. NIITÄ tuli kuitenkin monta kymmentä! 😀 Seuraavaks käyn meikkien kimppuun…

 3. No niin, siitä se lähtee !!
  Armotta oon itekin tasaisin väliajoin käynyt läpi hyllyt, josko on jotain pois heitettävää, mutta tällä hetkellä tilanne on se, että kaikkia tulee käytettyä :D. Eikä onneksi ole mitään vanhojakaan pahemmin pyörimässä nurkissa.

  Suihkugeelipostauksia odotellen, täällä toinen addikti :D.

Vastaa