Todellinen löytö

Lupailin jo kenkäpostausta tälle päivälle mutta se saa nyt odottaa, sillä tulossa on hieman parempaa, olen nimittäin nyt rakastunut ja haluan jakaa tämän rakkauden kohteen kanssanne.

Joku, hm, noh, selkeästi idiootti, oli jättänyt työpaikallani jakoon Healthy Sexy Hairin Activating scalp care treatment -putelin, johon tarrasin kiinni vaikka aikaisemmat kokemukset tältä merkiltä eivät ole kyllä kovin kummoiset. Tutustuin Sexy Hairiin aikoinaan New Yorkissa, oli pakko ostaa jotain shampoota ja kiinnosti kun merkki oli silloin mulle täysin tuntematon eikä sitä Suomesta vielä saanut. Ja tietenkin näytti kivalta. En kuitenkaan pitänyt shampoosta ihan hirveästi, teki hiuksista todella karheat ja käyttämättä jäikin suurin osa. Eikä se lupauksista huolimatta mitään tuuheuttanutkaan.

Nyt kuitenkin päänahkani on ollut vähän ikävässä kunnossa kotivärjäilyjen johdosta, markettihiusvärit eivät oikein sovi mulle ja olenkin taas päättänyt jatkossa antaa kampaajan hoitaa sen homman. Siksi siis tästä kiinnostuin, vaikka myöhemmin kotona tajusinkin, että kyseessä ei niinkään ole mikään hiuspohjahoito, vaan tuuheuttava tuote.

Kokeilin tätä liuosta hiustenpesun jälkeen, joskaan ohjeet eivät kerro, milloin tätä edes pitäisi käyttää. Mutta väliäkö kai sillä, jos kerran hiuspohjaan on tarkoitus laittaa? Spruittailin tätä siis jonnekin hiuspohjaan/hiusjuuriin pesun jälkeen ja annoin hiusten kuivua tunnin verran pyyhkeen sisällä ennen föönausta, kuten teen aina, jos vaan on aikaa. Ja siis tää aine tuoksuu aivan taivaalliselta piparmintulta ja tekee hiuspohjaan tosi hassun kihelmöivän, raikkaan tunteen. Tuotteen on tarkoitus siis tuuheuttaa hiuksia ja pakko se vaan on hitsi vieköön myöntää, että föönauksen jälkeen ja seuraavana päivänä hiukset olivat tosi mukavan, paksun tuntuiset ja helpot käsitellä. Ja hyvän tuoksuiset! Tätä voi käyttää vaikka päivittäin ja aion ehdottomasti käyttää jatkossakin pesun jälkeen.

Beautybaysta tätä ainakin saa, noin kuudentoista rahan hintaan. Jos jotakuta kiinnostaa, siis.

Löytyiskö kenties muita tän käyttäjiä tai muita kokemuksia Sexy Hairista?

3 Comment

  1. Tämä vaikuttaa kokeilun arvoiselta!
    Voisi tilata kokeiluun sitten, kun saan Avonin vastaavan tyyppisen päänahan hoitoaineen käytettyä (hitto, kun menivät sen lopettamaan, joten täytyy etsiä jotain vastaavaa tilalle…).

    1. Lämpimästi kyl suosittelen, mainio tuote. Eikä edes mitenkään rasvoita päänahkaa, oikeestaan melkeenpä päinvastoin…ja tuntuu tosi kivalta 😀

  2. Ei oo kokemuksia SexyHairista, mutta kiinnostais kyllä!

Vastaa