Hell yeah!

Neljä tuntia sitten se alkoi!!!!! Nimittäin Rock the Beach! Kävin töiden jälkeen hakemassa kolmipäiväisen Guest-passini (jonka sain bloggaajana) ja pyörähdin pikaisesti alueella. Vähän oli vielä hiljaista, mutta koko ajan meininki sen kun vaan vilkastuu. Ostin alunperin lipun lauantaille, ja näillä näkymin aion festareilla viettääkin vain lauantain, valitettavasti, mutta sen sitten ihan kunnolla ja hyvässä seurassa. Ja kamera kädessä! Kuvia siis tulossa tänne, paljon, lupaan! Paljon kivoja pändejä olisi tänään ja perjantainakin, mutta oikeasti odotan vain Rammsteinia. Kaksi kertaa se on nähty mutta tuskin kolmas kertakaan haittaa. Lauantaina esiintyy myös mun must see Danko Jones!

Alue tosiaan vaikuttaa oikein pätevältä, on ainakin tilaa! Ja ranta! Ruoka -ja juomaostoksia varten on varattu monta kojua ja vessojakin oli ihan mukava määrä (jatkuvan pissahädän omaavana tietty tarkistin heti ekana). Tänään on ihan superkuuma päivä, mutta rantsussa kyllä tuuli välillä ihan kivasti.

Odotan lauantaita suurella innolla, ihan älyttömän kivaa mennä! Onko siellä muita Rock the Beachiin menijöitä? Lippuja voi edelleenkin ostaa Lippupalvelusta tai Tiketistä, tsekatkaa täältä (click!) lisätietoja.

14 Comment

 1. Sonja says: Vastaa

  Mee pois. Tahtoo kattoon Paramorea ja Haloo Helsinkiä. Enkä valittais jos pääsisin näkeen herra Leton livenä!

  1. Sinne sit vaan!!

 2. Petta says: Vastaa

  Ääh. Mä olisin NIIIIIN halunnu tonne, tänä kesänä ei oikein muita bändejä suomeen tuu ku rammstein, jonka haluisin nähdä, mutta kun on PA niin on PA..

  Pidä hauskaa munkin puolesta! 🙂

  1. Pidän! 🙂 Ja yritän päästä lähelle!

  2. Petta says: Vastaa

   Mulla onkin maailman ihanin mies.. <3 Oon koko vuoden halunnu tonne, ja tänään se oli sit käyny ostamassa meille liput lauantaille. PUS! Rammstein vapise! Lindemann varsinkin! 🙂 Joko vois olla lauantai??? JOKO?

  3. No NIINPÄ. 🙂

 3. Tuolla olis kyllä nii huippua olla. Kuuntelin just eilen radio rockilta ku selosti livenä noiden kekkereiden alkua ja harmittelin ku en ite pääse paikalle.:/

  1. No siis nää on mun elämäni ekat festarit… 😛 eli nyt se festarineitsyys sitten meni!

 4. ååååå.. Rammstein voihan kökkö miten epistä. Hei muuten, koska ihastuin niin siihen sun microon, niin oon varannut ajan hankkiakseni kanssa sellasen.. (baittari moikka) mutta koska oon vähän nössömpi, niin asteikolla 1-10 kuinka paljon se sattuu? 😀

  1. Hmm, en noista asteikoista niin tiedä…siedän lävityskipua tosi hyvin, kun se on kuitenkin niin hetkellistä. Mutta kyllä nämä oli ehdottomasti kivuliaimmat lävistykset, mitä mulle on tehty. Riippuu tosi paljon varmaan paikasta, ihon venyvyydestä jne.

   Mihin otat?

  2. No mullahan ei napaan sattunut ollenkaan ja alahuuli oli aika paha. Joo onhan se yksilöllistä toi kipu.

   Mä en itseasiassa tiedä vielä, mun pitää vähän googlata inspistä. Mutta toi sun niska oli kyl niin magee et jos en keksi kivempaa paikkaa niin lätkäsen sen sinne heh. Joo eihän mulla ole tässä kun vähän päälle päivä keksiä paikka haha. Minä ja mun sponttaanisuus taas vauhdissa :3

 5. Taru says: Vastaa

  Sotasuunnitelmia laaditaan täällä lauantain varalle (parhaat kyynärpäätaktiikat, miten jaksat seisoa monta tuntia eturivissä käymättä bajamajassa, miten olla tukehtumatta omaan kuolaansa saksalaisten miesten edessä jne.) Ah, Rammsteinia taas pitkästä aikaa<3

 6. Ruu says: Vastaa

  Oltais tultu, mut paskapalkkaduunarin palkoilla ei voi enää taipua joka juttuun, duunikaverin kanssa noita lippuja pähkäiltiin, mut siinä vaiheessa kun yks päivä maksaa yli 80€ kuluineen, niin ei vaan pysty 🙁

 7. Ruu says: Vastaa

  Huokaus, pitäkään hauskaa mun puolesta kanssa 🙂

Vastaa