Kesäkuun leffat

Apuaaa kesäkuun leffat on jääneet vielä julkaisematta! Eli taas ne huikeat 3 kappaletta, haha. Kesäkuussa tulikin katsottua ehkä vähän erikoisempaa matskua, mutta kaikki leffateatterissa.

Jacques – elämä merellä (L’Odyssée) – Myönnän sivistymättömyyteni tässäkin asiassa nyt, en nimittäin oikeasti kauheasti tiennyt tästä Jacques-Yves Cousteau – tyypistä. Audrey Tautou oli suurin syy, miksi suostuin tähän elokuvaan, ja kyllä mä tästä ihan pidin, tätä oli silleen ihan leppoisaa ja kiinnostavaa katsoa. Pitäis ehkä vähän vielä selvittää tarkemmin tätä heppua, että oliko enemmän hyvis vai pahis.

The Handmaiden (Ah-ga-ssi) – Trailerin nähtyäni ajattelin, että tää on tämmöstä korealaista Fifty Shades of Grey -meininkiä. Mut NOJAA, ei se nyt ihan. Mä en jotenkin syttynyt tälle. Oli oikeastaan enemmänkin ärsyttävä leffa. En osaa oikein arvostella tätä, jotenkin vaan ärsytti koko ajan ja odotin, että joko se kohta loppuis. Eikä loppunut ihan heti, pituutta leffalla 2 h 24 min (miksi KAIKKI leffat on nykyään näin pitkiä?)

Wonder Woman 3 D – Ihan ensin: Häiritsevät kulmakarvat taistelijamuikkelilla (Gal Gadot)!!! Etenkin vasen kulmakarva, alussa tosi omituinen paikoitellen kalju kohta?! Mutta kuvistakin päätellen se on tommonen hassu. Sen mitä kulmakarvojen tuijottelultani leffasta tajusin, niin keskivertoa parempi pätkä, mutta silti vähän hämmentävä – välillä humoristinen, välillä tosi perusmenoa. Hmmmm. Ja jotenkin vähän ärsytti se ”oi miten nainen voi olla samaan aikaan kaunis ja voimakas” -jeesustelu. Mutta tämäkin elokuva oli aivan liian pitkä, olis helposti lyhentänyt sillä puolella tunnilla. En muuten ole vuosiin myöhästynyt elokuvasta, mutta nyt jäi vähän alkua näkemättä, kiitos nepskuraflan hitauden.

Mut siis se kulmakarva:

Jotain sanottavaa näistä leffoista tai kulmakarvoista?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

P.S. Vielä ehtii osallistua kesäarvontaan!

2 Comment

  1. RuuRuu says: Vastaa

    Ekan voisin kattoa, ja sisko kehu ihmenaista, mut ite en oo huomannu koko leffaa, eli en voi ees sanoa mitään kulmakarvasta .D

    1. Kissis says: Vastaa

      😀

Vastaa