Ei vieläkään

En ole ollut viime aikoina hirveän tyytyväinen kulmageelihankintoihini. Kaikki hehkuttavat sitä Lumenen hieman värillistä kulmatököttiä, mutta mulla se ei vaan oikein toimi. Karvat eivät vaan pysy tarpeeksi ojennuksessa sen avulla.

Tilasin Beautybaylta uuden Urban Decayn jo klassikoksi muodostuneen luomien pohjustajan ja samalla hetken mielijohteesta klikkasin koriin saman sarjan kulmageelin, kun kuvauksen perusteella vaikutti niin hyvältä. Käyttöön se pääsi heti. Aine on väritöntä ja vähän pahanhajuista, enkä vieläkään vaan ole täysin tyytyväinen. Tekee kulmista vähän kiiltävät, osittain koska ainetta tulee väkisinkin liikaa. Harja ei ole hirveän kätevä, vaan jotenkin kömpelö. Parempaa kuin Lumene, mutta pieni pettymys silti.

Tarttisin jonkun vahamaisemman aineen, jota levitetään harjalla putkilosta. Make Up Storella on rasiassa ihan suht hyvä kulma-aine, mutta ärsyttää tahmata samalla sormiaan…siihen pitäis varmaan hommata joku pensseli. Mitä te käytätte, oisko antaa suosituksia?

12 Comment

 1. Ittelläni on ns. näkymättömät kulmat jotka pitää värittää naamaan, koska oon luonnostani ihan valkoblondi mutta kaveri tuolta huikkailee, että ootko Glossyä koettanut? Taitaa olla H&M:n tuote mutta kuulemma tehokas eikä hirveä tahmis.

  1. Hmm, en oo. Eikä kuulosta ees kalliilta jos H&M…

 2. Nina says: Vastaa

  No mä käytän just sitä Lumenea, tosin väritöntä. En oo kyllä törmänny tollaseen mitä kuvailit 🙁

  1. Ai sitä on värittömänäki?

  2. Myy says: Vastaa

   Se väritön on geeliä ja värillinen vahaa. Eri koostumukset 🙂

  3. Nina says: Vastaa

   Ai jaa?! Miksen oo älynny tuota vaikka oon käyttäny molempia? 😀

 3. Anonymous says: Vastaa

  MACillä taitaa olla joku vahapuikko mitä on tarkoitettu kulmakarvoille. Ainakin kaverini käytti semmoista pitkään, mutten ole varma tekeekö MAC enää sitä.

  1. Pitänee tutustua.

 4. Heidi says: Vastaa

  Make Up Storella on myös sellasessa ripsaripurtilossa kulmageeliä, on ainakin paljon parempaa kuin toi Lumenen. Pitää karvat hyvin ojennuksessa, tosin niitä tyhmä-ruma-läski -päiviäkään ei pelasta, kun tuntuu, että kulmakarvoillakin on jotain kantajaansa vastaan, mutta toimii parempaa odotellessa.

  1. Hmm…Make Up Store on kyllä hyvä. Pitää tsiigailla.

 5. Jos haluat karvat ojennukseen, suosittelen trimmausta! Kandee Johnsonilla on youtubessa täydellisten kulmien ohje. 😉
  Kulmageeleistä en ole kokeillut kuin Lumenen, joskus aikoinaan. Pahimmassa kiireessä olen käyttänyt hiuslakkaa. =D

  1. Olet oikeassa!

Vastaa