14 ihanaa

Lumene

Lumenen Gel Effect -lakat! Rakastan niitä! Ihan paras veto Lumenelta pari vuotta sitten oli uudistaa kynsilakat ja tehdä niistä kaikista tällaisia geelimäisen ulkonäön omaavia ihanuuksia. Nyt Gel Effectejä on yhteensä 14 eri sävyä ja kynsilakkapullon design on hieman uudistunut. Sisältö on kuitenkin samaa laatua kuin aiemminkin! Halusin esitellä nämä kaikki Lumenen kynsilakkasävyt:

Lumene

Tällaista nudea valikoimaa edustaa sävyt (vasemmalta oikealle) 1 Niittyvilla, 12 Teeruusu ja 21 Kultahiekka. En ole ihan hirveästi glitteristen ja kimaltavien lakkojen perään, mutta tän Kultahiekan koostumus ja kiilto näyttää aivan mielettömän ihanalta. Teeruusu sen sijaan on ihan mun lempparisävy, nudelakat on ehdottomasti mun juttu.

Violetteja löytyy kaksi, 15 Terälehtiä ja tummempi 18 Aamukaste.

Lumene

Tätä Terälehtiä testasin ihan ekana näistä kaikista ja onpas ihana, hento ja romanttinen sävy.

Lumene

Punaisia löytyy: 20 Samettikukka, 7 Nupulla ja 19 Kuulas ilta. Mulla menee punaisten kynsilakkojen käyttäminen aina vähän kausittain, välillä innostun todella paljon enkä muita käytäkään ja sitten voi olla taas pidempi breikki. Tykkään kuitenkin ihan kaiken sävyisistä punaisista kynsilakoista. Kuvasta ei ihan erotu, mutta tämä ensimmäinen vasemmalta, Samettikukka, on hieman oranssiin vivahtava.

Lumene

Pinkihtäviä sävyjä edustaa 16 Kukkaketo, 17 Vadelmia ja 23 Kesäilta. Tuo keskimmäinen, Vadelmia, on ihan syötävän ihana sävy!!! Yks mun lemppareista!

Lumene

Sitten on vielä kolme sävyä: 6 Laineilla, 5 Lummennejärvi, 13 Hetken lumo. Laineilla on ihana minttu, Lummennejärvi on todella tumma, kaunis sininen ja Hetken lumo on bilehilelakka!

Todella vaikea on näistä valita omia suosikkejaan, mutta ehkä tämä lähestyvä kevät ja tuleva lomamatka saavat mut käyttämään nyt enemmän näitä pastellisia sävyjä.

Mikä näistä on teidän lempparisävy? Omistatteko Gel Effectejä?

Kynsilakat saatu blogiin.

25 Comment

 1. Oijoi mitä herkkuja ❤️ en malta odottaa että saan omani. Kiva uusi pullo ja nättejä sävyjä!

  1. Samaa mieltä.

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Oi Aamukaste näyttää ihan tädelliseltä! Häpeäkseni joudun myöntämään etten ole vieläkään saanut aikaiseksi testattua yhtään näitä uudistuksen jälkeen, ehkä pitäisi kokeeksi käydä yksi ostamassa.

  1. Haha sä tulit mun mieleen tosta sävystä heti! 😀

 3. Omistan, omistan! En kaikkia lakkoja, mutta monia 😉 Lumenen lakat on hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia 🙂 Ja vaihtuvat kokoelmat on aina kivoja!

  1. Joo, samaa mieltä, edullisia ovat ja laadukkaita myös.

 4. Lumenen lakat on kyllä tosi laadukkaita ja niistä löytyy paljon ihania sävyjä, noistakin löyty heti muutama himotus :3

  1. Joo, mulla nää Gel Effectit kestää kauniina kynsillä monta päivää, mikä on kynsilakalle aika saavutus mulla.

 5. Eniten iskee nudet ja vikan kuvan sävyt, mut kaikki on kyllä omalla tavallaam upeita!

  1. Toi melkein musta sininen on kyllä upeus. <3

 6. Mää tykkään näistä Lumenen lakoista. Kummasti niitä kertyny mun laatikkoon…

  1. Se on ihan hyväksyttävää!

 7. eekku says: Vastaa

  Kauniita ja mulla ei ole näistä yhtään

  1. Miiiiiiksi ei!

 8. RainDrop says: Vastaa

  Kivan näköisiä sävyjä, pitäis varmaan ens Suomen reissulla ostaa muutama testiin 🙂
  Mutta tuo sävyn nro 5 nimi, mitä helkkaria?? Lummennejärvi? Yritetäänkö tässä jotenkin leikkiä sanoilla, Lumene ja lumme, vai mitä? Ei istu mun suuhun sitten yhtään 😀

  1. Hehe mäkin luin ton nimen pariin kertaan. 😀 Mutta Google pelasti! ”Lummenne (myös Lummene) on melko suuri järvi Keski-Suomessa Kuhmoisissa.”

   1. Kitten says: Vastaa

    Lumene on ottanut nimensä tuon Kuhmoisissa sijaitsevan Lummenne -järven mukaan.

 9. nea says: Vastaa

  Teeruusu, terälehtiä ja laineilla <3 Vähän samat kuin sulla 😀 Tuollaiset nudet ja murretut on kivasti herkkiä ja tyylikkäitä ja mun mielestä niin märkään välikauteen sopivia 🙂 Minttua en koskaan käyttäisi vaatteissa tai meikissä muuten, en edes koruissa, mutta kynsilakoissa ihana!

 10. Ihana toi vaaleanlila sävy!

  1. Joo se on tosi nätti. <3

 11. Hei toi Kukkaketo!! Siis tosi ihana :O

  1. Niinpä! <3

 12. ellu. says: Vastaa

  Joo! Ihan omia suosikkeja nää kanssa ja yritän haalia aina pari lisää kokoelmiin, kun jossain näihin törmään 🙂

 13. sanna says: Vastaa

  Pidän myös paljon nykyisistä lumenen lakoista, eivät ole hinnallakaan pilattuja..
  Eniten käytän pinkin sävyisiä lakkoja, tuo vadelmia on ihana!!
  Kissoista odottelen taas postausta, ne on niin söpöjä:)

  1. Joo, pinkki on munkin juttu kynsillä! 🙂 Pitäis joo saada aikaseks jotain juttua kissoista tänne! Nyt lähiviikkoina tosin lähinnä Filippiinejä luvassa… 😛

Vastaa