Ja Kusti polki

Eilen oli erinomaisen hyvä postipäivä. Hain nimittäin ne tilaamani purkit, yllä kuvassa ja Reiska toki ekana niihin hönkimässä. Otan ne tosin käyttöön vasta sitten joskus uudessa kämpässä, nykyiseen ei mahdu! Olivat hieman suurempaa kokoa kuin mitä odotin, mutta jokaisessa oli ilahduttavasti sen liitutarran lisäksi liidunpalanen ja myös sieni, jolla liitutekstin voi putsata pois, kätevää!

Tilasin myös Hqhairilta muutaman tosi tarpeellisen jutun. Nojoo, oikeasti näistä vain Urban Decayn silmämeikinpohjustaja oli se, mitä lähdin alunperin sieltä ostamaan, mutta kun osti tietyllä summalla niin sai jotain alennusta jne. Joten ostin myös Urban Decayn Razor Sharp-puuterin ja OPI:n kynsilakan, sävy nimeltä I eat mainely lobster. Razor Sharp lupaa photoshopmaisen ihon, eipä siitä sitten sen enempää. 😀 Mutta en ole koskaan kokenut, että mikään voisi olla näin älyttömän pehmeää, kuin tämä puuteri. Ihan huippu. Ja OPI…En kyllä tiennyt, että tämä kynsilakka on hieman kimalteista, muuten olisi jäänyt tilaamatta. Mutta näyttääkin kynsissä ylikivalta ja kiilaa heti suosikkilakaksi. Montakohan punaista kynsilakkaa mulla muuten jo on…

Huippuostokset, kuitenkin. Ja ilahduttavaa, että tämä paketti saapui vajaassa kahdessa viikossa tilauksen tekemisestä, edistystä selvästi on siis tapahtunut.

Ostaako muuten kukaan enää normihinnalla etenkään nettikaupoista yhtään mitään? Jatkuvasti tulee alennuskoodeja ja itse ainakin enää tosi nihkeästi tilaan mitään norm. hinnalla vaan odotan sitä 10-20 prossan alennuskoodiviestiä. Kuten tänään feeluniquessa saa meikeistä ja hiustuotteista 10 prosentin alennuksen koodilla LIVENUP, ja tilasin toki heti pari Candy Fixations-tuotetta. Tosin sokeripuuteri oli jo aamulla loppuunmyyty. 🙁

Vastaa