Ipanema

Ipanema ei ole vain ranta, vaan kokonainen kaupunginosa. Joka noh, on tunnettu rannastaan, joka on Rion kuuluisin ja suosituin. Kaupunginosana Ipanema on sellainen rikkaamman väen asuttama ja turvallisempi. Kadut ovat täynnä pieniä putiikkeja ja kansainvälisiäkin merkkejä. Löysin mm. Kiehl’sin ja Accessorizen.

Kävelimme Copacabanalta Ipanemaan (hitaasti) noin 40 minuuttia, tulimme takaisin metrolla n. 5 minuuttia. Vaikka nimesin päivän ”shoppailupäiväksi”, en silti ostanut vettä lukuun ottamatta yhtään mitään. Kivointa oli Ipaneman keskustassa sijaitseva pieni hedelmätori, mutta en kuitenkaan jaksanut roudata hedelmiä 34-asteen kuumuudessa.

Bongasin Ipanemassa myös monta tatuointistudiota. Etukäteen mietin, ottaisinko täällä jonkin pienen matkamuiston jalkaani pysyvämmässä muodossa, mutta studioita tarkemmin googletettuani alan olla epäileväisempi. Jälki ei ole missään kovin kummoista. Vaan oikeastaan aika hirveää.

Ipanema kuitenkin on viihtyisä ja siisti paikka.

 

10 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Jeee, hyvältä näyttää! Naatiskelkaa 🙂

  1. Ja tuntuu! Lämpö tekee ihmeitä!

 2. nea says: Vastaa

  Girl from Ipanema 🙂

  1. Haha, jep! 😀

 3. Menkää testaamaan sitä SUPpaamista ny siellä!! 🙂

 4. Sonia says: Vastaa

  Ja täällä mä venytän suihkuun menoa, kun on niin pirun kylmä ettei viitsisi. 😀

 5. Sara says: Vastaa

  Aaah, näitä sun matkapostauksia on ihana lukea! Saa pikkuisen palan siitä auringosta tänne pimeään ja kylmään. 🙂

 6. Oi kun nämä ovat niin ihanan aurinkoisia pelkät kuvatkin. Nauti siellä maailman kuuluisimmilla rannoilla! 🙂

 7. Suvi says: Vastaa

  Ääää, oisin voinu kesän kaipuussani rullailla noita auringontäyteisiä kuvia vielä pidempäänkin.

 8. Inka says: Vastaa

  Ää, toi ranta näyttää ihan täydelliseltä!

Vastaa