Uutta väriä

Oon ihan hulluna näihin uusiin, mageissa kesäväreissä kulkeviin Tangle Teezereihin ja invisibobbleihin! Sain blogini kautta näitä ihania uutuuksia ja näistä tulee niin kesäfiilis! Okei, kesähän tässä siis on muutenkin ja lomaakin vielä pari viikkoa jäljellä, mutta mennä viuhdon sitä tässä näiden kera.

Tangle Teezereissa uudet sävyt ovat niin monen jo aika osuvasti nimeämä My Little Pony ja tämä toinen joka niin ihanasti tuo mieleen raikkaan vesimelonin (jota muuten olen syönyt taas tämänkin kesän aikana ihan ÄLYTTÖMÄSTI. Nam.) Nämä uudet Tanglet tuntuvat jotenkin jämäkämmiltä kädessä, en tiedä, ovatko oikeastikin sitä, vai onko vaan uutuudenkarheutta se…korvasin kuitenkin mustan Tangleni nyt tällä My Little Ponyn värisellä. Almalla on edelleen käytössä oma harjansa ja se kyllä sopii ainakin tämän birmaneitosen turkkiin todella hyvin.

Nämä uudenväriset invisibobblet kuuluvat limited edition -sarjaan nimeltä Pastellicious, värit ovat Spring Fling (lila) Apple Appeal (vihreä), Sand Tropez (kelta-ruskea) ja Marine Dream (sininen). Ihan lempparia on, kun pistää kaksi eri väristä bobblea samaan ponnariin!

Tykkäättekö? Ja jos tykkäätte, niin kannattaa seurailla blogiani jatkossakin… 😉

15 Comment

 1. Marsa says: Vastaa

  Ovat kyllä herkullisen värisiä! Almalla on muuten samanlainen Tangle Teezer ko mulla 😀

 2. eekku says: Vastaa

  Ihania

 3. Mä olen myös ihastellut meillä töissä noita uusia Tangleja (ja ponnareita), varsinkin ihan vesimelonin näköinen vihreä-pinkki on IHANA!

 4. MRMR says: Vastaa

  Mulla on vain kirkkaita bobbleja, on jotenkin kiva kun kauempaa ei edes näe koko lenksua, mutta onhan noi nyt hirveän söpöjä. 😀
  Tangle Teezer-kokemukseni on vähän meh, ostin avokin takkutukalle sellaisen ajatellen, että ehkä se harjaisi lettiään enemmän jos se ei sattuisi ja repisi niin paljon (eihän se tavallinenkaan harja sattuisi jos harjais useammin kuin kerran viikossa…). Sattuu vaan olemaan niin paksu-karkea-kiharatukkainen mies, että TT:llä harjaamiseen menee n. 50 vuotta, kun ne lyhyet piikit ei mene takusta läpi. Luulen että siirrän sen kissojen harjaksi, ei mene ainakaan hukkaan!

 5. Tiia says: Vastaa

  Tykkään ja toivottavasti hiukset kasvas nopeesti nii saisin ne joskus ponnarille! Siihen asti pitää vaan tyytyä harjailemaan tätä nysätukkaa violetilla tanglella 🙂

 6. Aamu says: Vastaa

  Ihanan herkullisen värisiä! Onneksi minulla on jo kaksi harjaa, niin pystyn vastustamaan kiusausta. Lyhythiuksisena ponnareita en käytä. 🙂

 7. MS says: Vastaa

  Ihanan värikkäitä nuo Invisibobblet! Voisin napata nuo kaikki 😉 Olisi käyttöäkin, kun pidän mun pitkää tukkaa yleensä kiinni. Varsinkin näillä helteillä 😀 Pinkki Tangle Teezer multa jo löytyy, mutta tuo limen värinenkin on ihana!

  MS / Beauty Highlights

 8. Mella says: Vastaa

  Waa tahtoo tahtoo! 😀
  xoxo Mella

 9. ellu. says: Vastaa

  Mä tilasin just itelleni lookfantastic.comista tuon vihreän Tanglen (Tangle Teezer Original Sweet Peppermint), kun pikkusisko halusi omansa takaisin.. 😀 Ilmeisesti tuo Salon Elite on kuitenkin vähän eri malli ja eri nimikin sitten värillä, vaikka taitaa olla melkein sama muuten..? Noh, saanpahan sen oman vihreän nyt kuitenkin, lila ei ollutkaan yhtään mun väri 😀

 10. pakeu says: Vastaa

  uuuu,vihreä tangle teezer on pakko saada 😀

 11. PS says: Vastaa

  Mulla on noita puhelinlankaponnareita ollu jo muualta aikaisemmin ja vähän yllätyin, kun sain Invisibobbleja Livboxin mukana ja ne on niin pieniä. 😮 Olin tyytyväinen, että laittoivat boksiin niitä värittömiä, mutta onhan nuo värilliset aika herkullisia. Varsinkin vihreä.

 12. mä tykästyin noihhin lenksuihin myös , sain siis värittömät livboksin mukana .. osan jo kadotinkin .. hyvä mie ;)!

 13. Anonymous says: Vastaa

  Aaaa kuinka herkullisia värejä!

 14. Sinzu says: Vastaa

  Oijoijoi! Ihanan värisiä <3 Ite omistan mintunvihreät bobblet 😛

 15. mä en oo löytäny noita mistään 🙁

Vastaa