No ne ekat Vansit

Ostaa päräytin viimeinkin mun ensimmäiset Vans-tossuset. En voi sietää leopardikuosia muualla kuin alusvaatteissa ja bikineissä, hyi yök. Mutta syystä tai toisesta nämä leopardi-Vansit ovat jo pitkään kiehtoneet mua. Se perusleokuosi on kuitenkin ehkä vähän luotaantyöntävä, mutta pieni pinkki häivähdys tuo tervetulleen muutoksen. Googletin kauan tätä mallia ja meinasin jo naputella Jenkkilästä asti tilauksen, kunnes keksin vielä käydä ihan Kookengän sivuilla. Ja siellä ne oli! Mun kokoa! Ja vieläpä plussakorttialennuksessa! Jee!

Eniveis. Eilisen näillä ekaa kertaa talsittuani mietin koko ajan, että onko nää sittenkään mun juttu. Ja onko ylipäänsä MIKÄÄN Vansilta mun juttu. Perusakkamaista meininkiä siis.

Mutta näillä nyt mennään. Toivottavasti. Onhan nää kuitenkin ihan söpöt. Ja sellaiset…kissaämmämaiset.

Vai? Mites toi leokuosi teillä?

23 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Joo ei mitään eläinkuosia, missään 😀 Mut pikkusisko on ihan Vans-ihminen ja nyt löysin itellenikin kivat avokkaat Vansilta (käytettynä tosin), saapa nähdä, tuleeko samanlaisia tuntemuksia kun sulla ;D

  – ellu.

  1. Jotenkin nuo paksuhkot pohjat…hmm. Näissä nyt ei oo NIIN paksuja kuin useimmissa Vansin malleissa, mutta mutta.

 2. On kyllä söpöt, voisin käyttää. Pinkki tuo kivan vivahteen 🙂

  1. Joo toi pieni pinkki on näissä kyllä kiva. 🙂

 3. Niina says: Vastaa

  Oon noita samoja katellut eli hienot on! 😉

  1. Kookenkään sit vaan! 😀 Tosi hyvät nää on kyllä jalassa.

 4. eekku says: Vastaa

  Suloiset ja mulle tuo leokuosi uppoaa vähän kaikessa.On takkia ym kyseisellä kuosilla =)

  1. Mulle ei! 😀

 5. Kivat Vanssit, vaikken itsekään leokuosista yleensä innostu muuta kuin kynsillä.. Mulla on tällä hetkellä tilauksessa kissavanssit, niitä piti vähän metsästää mutta lopulta löytyi ja nyt vain kuumeisesti odotan että ne saapuvat! 🙂

  1. Okei, kynsillä leopardi on kans aika tosi jees. 🙂

 6. Kuosi – nöy. Vansit ja just noi niiden paksut pohjat – nöy. Toi noiden malli on mun mielestä jotenkin niin 1900-lukua :/ Mii nöy laik.

  1. Ihanan rehellinen mielipide, arvostan! Näissä ei kyllä oo oikeesti niin paksut pohjat, vaan ehkä ihan jopa mullekin menettelevät. Ehkä.

 7. nea says: Vastaa

  Testasin kanssa noita, rennoissa ja matalissa kengissä leokuosi pelittää musta erinomaisesti, mutta oli mun makuun vaan hinta-innostussuhteeltaan liian kalliit 😀 Mut kivat noi on, ottaisin itekin, jos ois oikein reipas alennus!

  1. 60 euroa nää maksaa edelleenkin Kookengässä, musta ihan ok hinta. Oli siellä pari muutakin kivannäköstä Vans-popoa…

  2. nea says: Vastaa

   Juu en maksa kangaskengistä kuutta kymppiä! Varmaan LE Vanseiksi hyvä hinta, mut höpölöpö. Ne on kangasta 😛

  3. Joo, merkki maksaa. 🙁

 8. Mä en jotenkin lämpene Vansien muodolle. Ehkä se on se pohja mikä tökkii. Tuo pinkki koroste leopardikuosissa on ihana, tykkään!

  1. Joo, lättäpaksupohja ei mullekaan kyl sovi.

 9. Salla says: Vastaa

  Mii laik! Näitä samoja oon kattellu, mutta toistaiseksi ovat jääneet vielä kauppaan…

  1. Hehee arvasin että sä ainaki tykkäät. 😀

 10. Päheet!

 11. Ai sulla on pinkkiä niissä! Ei mun vänssyröissä vaan oon! 🙂 Mut on hianot. Mä vedin leoöverit 2001, nyt menee taas, mutta vaan asusteissa. Ihan parasta muuten tää mun juttu -analyysi, inspiroiduin!

  1. Joo! 🙂 Kattelin kyllä niitä ei-pinkillisiäkin, mutta nää iski enempi!

Vastaa