Värikästä Vappua!

Baby Lips Electro

Viime vuonna toivottelin täällä hyvää vappua kissojen kuvien kera, mutta nyt kauneus/kosmetiikkapainotteisena bloggaajana serpentiinin seassa on tietenkin kosmetiikkaa, hehe. Luulenpa, että nämä ihanat Baby Lips Electrot* ovat monenkin huulilla vappuhulinoissa! Nämä kun ovat viimeinkin rantautuneet Suomeenkin, suuressa maailmassa nää on tietty jo vanha juttu. Tuollaisen oranssin sain itse asiassa jo jokin aika sitten Sallalta tuliaisena ja se on ollut käytössä ihan arkisinkin. Näiden näkyvyys omilla huulilla riippuu täysin huulten väristä (värittömämmillä huulilla näkyvät kirkkaammin).

Mutta niitä kissoja kinuaville tiedoksi, että seuraavaksi on luvassa lifestylempää postausta siitä, mitä minä teen tänä vappuna! Ja tuleeko muka kellekään yllärinä, että mun vappu on hyvin eläinpainotteinen?

Baby Lips Electro

Pitäkäähän tosi kivaa! ♥ Ja kertokaa toki, ootteko jo kokeilleet näitä Baby Lips Electroja? Lemppariväri?

*saatu blogiin

5 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Hei annapas mulle toi oranssi jos et tartte kahta?! :`D Kattelin sitä meinaan jo sillä silmällä kaupassa ahhahaaaa!

  1. Joo saat sen puoliks käytetyn ahahahah. Noei.

 2. No en oo viä! Just sain omani ja arvon että mistä sävystä aloitan! Pörröistä vappua!

  1. Hihi 😀 Samoin!

 3. Emma says: Vastaa

  Mä kävin ostamassa sen oranssin ja sitten sen roosan. Tykkään ihan hirveesti, sillä molemmat tuoksuu ihanalle! Tekis mieli kerätä ne kaikki ihan vaan tuoksujen takia 😛

Vastaa