Uusi lemppari

En tiedä olenko ainoa, joka hengailee marketin hiusvärihyllyn edessä IKUISUUDEN. Siis 20 minuuttia on lyhyt aika mulle siinä jahkailla. Vaahtohiusvärejä en enää erehdy ostamaan, sillä niiden kanssa on ollut nyt ongelmia: noin puolitoista viikkoa sitten värjäsin juurikasvun sellaisella ja se väri ei tarttunut ollenkaan, liekö joku vika. Kyllä harmitti. Lisäksi vaahtomaista väriä on v-mäistä levittää pelkkiin juuriin. Tämä väri oli hyvä, mutta kuulemma kampaamotavaraa…vai saiskohan sitä jostain tyyliin Hairstoresta?

Koska mulla on seuraava kampaaja-aika vasta kolmen viikon päästä, oli pakko tehdä homma uusiksi. Tällä kertaa päätin taas kokeilla rohkeasti uutta hiusväriä, nimittäin Franck Provostin kestoväriä. Joo, ei varmaankaan taas hyvä homma hiusten kannalta, mutta en tosiaankaan raaski ravata kampaajalla koko ajan. Värjään juurikasvun kolmen viikon välein, enkä halua pulittaa siitä kymppiä enempää. Eli on vaan pakko kotivärjäillä.

Tykkäsin tästä väristä hurjasti, kyllä tarttui! Levitysharja on suuri plussa! Ainoa ihmeellisyys on se, että yksi paketti ei riittäisi mulla ainakaan koko päähän, juurikasvuun se on just sopiva. Tottakai hiusväripaketeissa neuvotaan aina ostamaan pitkiin hiuksiin kaksi pakettia, mutta toistaiseksi mulla on aina riittänyt yksi (tosin en enää koko päätä itse värjääkään). Kummallista siis, että tässä on väriä melko vähän.

Mutta tätä aion kyllä ostaa juurikasvun värjäilyyn jatkossakin. Ei muuten myöskään haise kovin pahalta, pojat eivät siis tällä kertaa saaneet supersätkyä kun tätä päähäni suihkin menemään.

Onko joku teistä testannut tätä tai olisko muita hiusvärisuosikkeja?

22 Comment

 1. Tintti says: Vastaa

  Sitä Cutrinin väriä löytyy ainakin Hairlekiinien kampaamokaupoista 😉

  1. Kiitti! Se oli tosi jees myös, riittoisampaa kyllä kuin tämä.

 2. Donna says: Vastaa

  Onko toi minkä hintasta kun ostit? 🙂

  1. Noin kymmenen euroa maksoi!

 3. Ruu says: Vastaa

  ite ostan yleensä sen mikä halvinta on ja vaaleimmalta näyttää 🙂

 4. Nina says: Vastaa

  Mulle kävi vaahtovärin kanssa vähän samalla tavalla. Kerran olen kokeillut ja lopputulos oli, noh, huono. Parin viikon päästä tukka oli yhtä pahan näköinen kuin ennen värjäystä. Kakkaa sanon minä 😀

  Nyt oon käytelly Syossin väriä vähän tottumuksesta, koska se on paitsi ihan hyvä, myös aika halpa. Entinen suosikki on Lorealin Preference, mutta se taitaa maksaa jopa 13,90 :O Markettiväreissä se kolmekin euroa tuntuu!

  Tuo pensseli on kyllä hyvä ylläri 🙂

  1. Joskus mulla toimi vaahtokin ihan ok…mutta jotenkin menin vähän sekasin, että mitä olin aiemmin käyttänyt. On sitä vähän blaah levittää vaan tyveen.

 5. Nonnu says: Vastaa

  Hyvä tietää, että Franckin värit toimii! Shampoot+hoitsikat ovat vähän niin ja näin, nimittäin.

  Pitääkin testata tuota jossain kohtaa 🙂 Mäkin meinaan värjään tyven 3 vkon välein. Pakko. Muuten näyttää kuin olis tyvestä kalju 😛

  1. Franckin hiuksiin jätettävä lämpösuojasuihke on ihan ookoo! Muuten en ookaan kai tutustunut suuremmin tuotteisiin.

 6. Jennipenni says: Vastaa

  Mua ärsyttää niin paljon, kun en voi värjätä hiuksiani. Ainut väri, joka mulla pysyy, on blondi. Ihan sama värjääkö hiukset kotona vai kampaajalla, ei pysy :< Byhyy. Koen päivittäin hiusvärikateutta.

  1. No ei kannata olla kateellinen! 😀 Värjäily on kamalaa.

 7. Piia says: Vastaa

  Rakastin (jos valmistan oikein muistan) Lorealin hiusvärejä, joissa oli hiusväri koko päähän ja raita-aine samassa paketissa! Olivat ihan huikeita värejä, ja oli kiva että värjätessä sai vähän eloakin hiuksiin raidoilla, eikä vain tasaisen väristä värikypärää. Tätähän ei ilmeisesti enää valmisteta, joten muistoihin jäivät nämä värit….

  1. Mä jotain raita-ainetta kokeilin ja teki mulla ihan keltasta. 🙁

 8. Johis says: Vastaa

  Hiusväreistä minulla ei ole paljon sanottavaa, mutta blogissani olisi sinulle haaste. Uudehkona lukijana lukisin mielelläni sinun vastauksia, mikäli jossain välissä ehdit ja viitsit haasteen tehdä 🙂 Alla linkki haasteeseen!

  http://kosmetiikkakaaos.blogspot.com/2012/03/haaste-2.html

 9. Anonymous says: Vastaa

  Mulla oli ihan järkyttävän kamala ja traumatisoiva Provost-kokemus! Mulla on pitkä ja paksu tukka johon normaalisti värjääjästä riippuen menee 2 tai 3 purkkia väriä. No ostin sitten kolme purkkia provostia ja pistin miehen värjäämään(se pärjäsi edellisellä kerralla Lorealilla kahdella purkilla). No niinhän siinä sitten kävi että väri loppui kesken ja kolmasosa jäi värjäämättä. Siitähän seurasi itku ja hampaidenkiristys ja suunnilleen avioero. Seuraavana päivänä sitten ostamaan lisää väriä ja silti lopputuloksesta tuli laikukas. Eli ei enää ikinä Provostia ja tästä lähtien palkkaan kaverin värjäämään.

  1. Joo, kuten tuossa sanoinkin, väriä on Provostissa yllättävän vähän. Ei mulla riitä yks purkki kuin juurikasvuun, mikä muissa väreissä siis riittää koko tukkaan.

  2. Anonymous says: Vastaa

   Minä laskin että kolmessa purkissa Provostia oli vähän enemmän väriä kuin kahdessa purkissa Loreal Preferenceä (jos en nyt väärin muista), eli oli siinä koostumuksessakin vikaa 😛

  3. Ohoh! No voi sitten hyvinkin olla.

 10. Anonymous says: Vastaa

  Heippa! Olipas mukava löytää kirjoituksia uudesta väristä. 🙂
  Ostin tänään sen mustan. Sai 2 pkt / 10€ ja värikipot mukana.
  Mielenkiinnolla odotan siskon kommentteja kun saa värin päähän.

 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 12. Mä NIIIN tykästyin Provostin hiusväriin… <3. Se on tismalleen saman väristä mitä purkissa luvataan, en tiiä onko se ammoniakitonta, mut ainakaan siinä ei ammoniakki haise. Mua aluks pelotti ku alotin pään värjäämisen, et riitääkö tää väri nyt ollenkaan, mut riitti se just ja just koko päähän. =)

  Poistin ton mun edellisen viestin, ku siinä oli niin paljon kirjotusvirheitä. =D

Vastaa