Jotain omituisen ihanaa

Tooth Fairy

Vietin tosiaan koko joulun flunssassa (ja sama ralli jatkuu, yskin täällä just parhaillaan keuhkojani pihalle, hiphei). Jouluaattoa edeltävänä päivänä piti kuitenkin käydä hakemassa vielä pari lahjaa keskustasta, vaikka olo oli kaamea. Koska Lush oli sopivasti siinä matkan varrella, päätin, että jos joku voi oloani parantaa, se on tämä ihanuuskauppa (ja siellä väkisinkin haistaa jotain, oli millainen flunssa tahansa, haha!). Mulla oli yksi tuote mielessäin ja sen ostinkin (ja siitä pian lisää), mutta ennen tuon tuotteen hyppysiini nappaamista mun kuumeesta kiiluva katseeni kiinnittyi johonkin muuhun. Suurin rakkauteni Lushin valikoimasta on tietenkin Snow Fairy ja nyt näin jotain aivan sen näköistä! Myyjä taisi myös havaita mun valtaisan kiinnostukseni, koska oli samantien paikalla esittelemässä tän omituisen jutun: hammastahnapuuterin!

Tooth Fairy

Tooth Fairy on tosiaan irtopuuterimuodossa olevaa hammastahnaa, eli siis hammastahnajauhetta. Valkoista sellaista, jossa joukossa kimalletta. No eipä tämä enää mitään ihmeellisiä myyntisanoja mun osaltani kaivannut, olin ihan sanaton tän ulkonäöstä ja tuoksusta: niin nättiä xylitol-karkki-mansikkaa! Pakkohan tätä oli kokeilla!

Tooth Fairy

Tooth Fairy

Myyjä näytti mulle, miten homma toimii ja eiku kassan kautta testaamaan tätä ihan hampaiden kanssa! Hintaa tällä 35 g purkilla on 12,95 euroa. Tässä ainesosat: kalsiumkarbonaatti, punajuurijauhe, sorbitoli, layroyylisarkosiini, lumihiutalekimalle, arrowjuuri, kaoliini, natriumbikarbonaatti, piidioksidi, mansikkauute, makuaine, sitruunaöljy, stevia, ksylitoli, citral, geraniol, limonene. Siis huom. LUMIHIUTALEKIMALLE!?! Olen ihan älyttömän onnellinen, että tällainen tuote on keksitty. En ole enää varma omasta iästäni, mutta olen aivan varmasti just tän kohderyhmää. Haluan harjata hampaani lumihiutalekimalteella, joka aamu ja ilta!

Tooth Fairy

Mutta entäs sitten ne käyttökokemukset? Käyttöohje sinänsä on ihanan simppeli: märkä hammasharja kastetaan jauheeseen ja hampaat harjataan normaalisti. Pelkäsin: ei vaahtoa lainkaan tai ei ole yhtään raikas. Molemmat pelkoni osoittautuivat turhiksi. Kyllä vaahtoaa ja kyllä raikastaa. Ja maistuu aivan törkeän hyvältä. Eivätkä lumihiutalekimalteet mitenkään narsku hampaissa! Olen täydellisen rakastunut tähän. Yhteen hampaidenharjaamiskertaan riittää tosiaan yksi ”kastamis”kerta, ja tästä purkista riittää iloa melkoisen moneksi kerraksi.

Onko joku muu ihastunut tähän?! Mielipiteitä tämmöisestä? Vai onko perus-Pepsodent paras?

P.S. Ja niin, mitä hittoa se lumihiutalekimalle oikeasti on? Tutkailin asiaa UK-Lushin sivuilta ja: ”Snowflake Lustre: The lustres we use in our products are edible lustres often used for cake decoration and in baking. We use them in our products for their shimmering results. Pigments are blended together to create the different shades of lustres. They contain titanium dioxide, as its brightness and high refractive index helps to keep the lustres bright and sparkly.”

30 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Apua!

  Miten tää toimii sähköhammasharjan kanssa?
  Mä jostain syystä inhoan hampaiden pesua. En tiedä miks, puhdas tunne toki jees, mutta itse operaatio vaan ei miellytä. Josko glitterpölytahna sais harakalle homman tuntumaan mielekkäämmältä?? 😀
  Samasta syystä ostin myös Remingtonin kasvoharjan, kun meikkien peseminen tökkii myös.

  1. Nyt en kyllä osaa tietää, kun mulla on vaan tuo perusharja! Mutta en nää mitään syytä miks ei toimis. Ei tää mitenkään erityisemmin pölyä suussa, vaan alkaa ihan heti vaahdota. 🙂 Ei vaahtoa mitenkään järkyttävästi, silleen normaalisti. 🙂

 2. Mira says: Vastaa

  Oijoi kun olisin tästä ollut tietoinen eilen Lushille tilausta tehdessäni, olisi nimittäin taatusti lähtenyt tilaukseen xD Tämä muuten voisi olla se juttu, jolla innostaa pikkuprinsessat hampaiden pesusta 🙂

  1. Heh, niinpä! Tai vähän isommat… 😀

 3. Vandaalia says: Vastaa

  Oh my.. 😀 Keijupölyä hampaidenpesuun, voiko ihminen enää toivoa tylsään arkeen mitään parempaa? <3 Tän kyllä ostan kun seuraavaksi Lushilta tilailen/käyn myymälässä! Eihän ollu mikään kausituote ilmeisesti? 😮

  1. Nimenomaan! <3 Ei tää kai ollut mikään kausituote! Ei ainakaan ollut mainintaa moisesta. Toivottavasti ei ole, tää on ihan super. 😀 <3

 4. Mun mielestä tää on ehkä ”vähän” pelottavaa, mutta kuitenkin kutkuttavaa 😉

  1. Hehe, just parasta. 😀

 5. Say what?! 😀 😀 Tarviiiin! Mä en tosta SF:stä niin muuten kohkaa, mut hei kimaltava hammastahna – sold!

  1. No eipä tällä ookaan Snow Fairyn kanssa mitään tekemistä. 😀

   1. No mä jäin ihan siihen uskoon että tää on joku sen kimmeltävä sisarus, nimi ja kaikki! Ja säkin johdattelit tekstissä harhaan! 😀

    1. No on tää kyl tosi Snow Fairy -tyylinen, siis pakkaus ja toi puuteri 😀 Mut ei oo Snow Fairy -tuoksu, SE NYT VIELÄ PUUTTUIS! 😀 Oisin ostanu varastot tyhjiks!! 😀

 6. Eihän sokerilla voi pestä hampaita :D. En tiedä osaisinko tälläistä tuotetta käyttää 🙂

  1. Käyttöhän on helpompaa ja nopeempaakin kuin normaalin tahnan! 😀

 7. Siis MITÄ!? 😀 Tää on jo niin hullua että melkein pitäis ostaa jo sen takia 🙂

  1. Niinpä. :’D

 8. Cute photos 🙂
  Maria V.

  1. Thanks Maria! 🙂

 9. nea says: Vastaa

  No siis aloin lukea tätä skeptisenä, mutta lopussa olin taas ihan myyty :DD Hammaspesu on ikävä rutiini, ja koska tässä yksisarvisjauheessa on vielä xylitoliakin johon jotenkin vaan luotan niin pakko kokeilla <3

  1. Haha, yksisarvisjauhe. 😀 <3

 10. -klaudia says: Vastaa

  Fluori tais puuttua tosta? En tiedä tarviiko fluoria joka pesussa, joten sikäli vois joskus käyttääkin mutta hammaslääkäripelko on liian suuri, jotta uskaltaisin fluorin heivata vakkaristi. 😛

  1. Joo mietin tätä samaa. Ja sama täällä. Mut välillä tää on kyllä mukavaa vaihtelua. 🙂

 11. Salla says: Vastaa

  Just tota fluoria mäkin olin tulossa huutelemaan 🙁 Oon kyllä niin hammaskompleksinen, etten varmasti osaisi tätä käyttää, kun pelkäisin, ettei se toimisi. Tai narskuisi hampaissa, apua! Mut toki kiinnostaa, siis ihan idean ja ulkonäön takia 😀

  1. Ei siis narsku YHTÄÄN. 🙂 Tää on tosi pehmeetä jauhetta ja samantien se muuttuu vaahdoksi.

 12. Fanni says: Vastaa

  What? Ihan hullu idea!:D:D Tosin ei niin hullu, ettenkö koklaisi, jos joskus olisi ylimäärästä rahaa. Kaikki mahdollinen taianomaisuus arkirutiineihin on paikallaan.

  1. No mullekin tää oli tämmönen jännä piristys kun oli niin kökkö olo. 😀 Nyt en oo käyttänyt tätä, koska todettiin angiina ja pitää laittaa hammasharjakin kohta vaihtoon, en halua mitään pöpöjä mun yksisarvisjauheeseen. :’D

 13. Juuri tuossa tein ale-tilauksen ja piti tämä postaus vielä lukea pikaisesti… Lähti sitten tämäkin tilaukseen ja kokeiluun :D.
  Tänks vaan!

  1. Hahaa, olepa hyvä vaan! Muakin muuten himotti ne ale-jutut, etenkin ne ihanat lahjapaketit, tosin nehän myytiin nopeesti.

 14. Laziness says: Vastaa

  No nyt on huikeeta! 😀 Tätähän melkein pitää jo kokeilla! Ja onneks on tuota xylitolia mukana, niin ei aivan höpöhöpö-tuote ole. 🙂

  1. Heh, niinpä, se xylitol siinä muakin lohdutti. 😀

Vastaa