rea.activate

rea.activate

Jotenkin tää beautyblender -oheiskrääsä vähän huvittaa mua, mutta samalla todellakin myös innostaa! Tää on vähän tällainen aikuisten naisten hyödyllinen söpöilytuote. I Love Me 2015 -messuilta, Beauty Pop Upin pisteeltä sain mukaani mm. uusimman beautyblenderiin liittyvän tuotteen, rea.activate -suihkeen. Ymmärsin ensin (ja tänne blogiinkin kirjoitin), että tämä on pikapuhdistaja BB-sienelle, mutta asiaa tarkemmin tutkailtuani havaitsin, että eipäs olekaan.

rea.activate

Tän söpön suihkeen idea on toimia meikin korjailussa pitkin päivää. Lisäksi tää pitää beautyblenderin hyvässä kunnossa. Parabeenitonta, aloe veraa, kurkku-uutetta ja natriumhyaluronaattia sisältävää nestettä suihkautetaan 4-6 kertaa beautyblenderiin ja painellaan meikki kondikseen. Mulle riittää meikin korjailuun normipäivänä liejusieni eli Blotterazzi, mutta meikin kunnolliseen freshaamiseen esim. ennen iltamenoja tämä on ihan näppärä. Beautyblenderistä tää tekee ihan älyttömän pehmeän ja notkean ja hyväntuoksuisen!

BB

Oma suihkeeni on minikoossa (18 ml), joka tuli tällaisesta saamastani superkivasta pretty.posse -paketista. Mainio joululahjavinkki beautyblendereistä diggaavalle kaverille! BeautyPopUpista tätä settiä löytyy. Tätä rea.activate -suihketta on maailmalla myös isommassa koossa (88 ml), mutta BeautyPopUpissa tätä on ainakin toistaiseksi vain pienessä koossa tällaisissa pakkauksissa. Tämä pienikin pullo antaa todella monta meikinkorjailukertaa.

Onks teillä jotain BB-oheiskamaa?

15 Comment

 1. Kuorotipu says: Vastaa

  Aika jännä! Multa löytyy tosta paketista kaikki paitsi ko suihke. Ja jemmasta vielä kaksi meikkimunaa varalla 😀

  1. Niitä onkin hyvä olla jemmassa. 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  Kerropas vähän tarkemmin, siis suihke on niin kuin kasvovesisuihke, mutta sitä käytetään sienen kautta? Eli ei käytetä enää meikkivoidetta tossa vaiheessa? Mitä se tekee, freesaa? Outo mut kiinnostava 😀

  1. Siis JOO. Meikkiä tasoittava suihke, jota käytetään beautyblenderin kautta. 🙂 Ei siis ole tarkoitus enää laittaa meikkivoidetta sieneen tässä vaiheessa, vaan tää on tarkoitettu sitä meikin fiksailua varten. Kyl tää on blotterazzia freesaavampi, tuoksu. <3

 3. Vandaalia says: Vastaa

  Mä ostin messuilta itselleni sen vihreän micro.mini-BB -pakkauksen ja oon niin rakastunut siihen, että mun varmaan täytyy ostaa isompikin BB (ja tottakai tarvin siihen puhdistusaineen ja blingringin jaja.. tän setin siis varmaankin!) 🙂

  1. Mä en oo vielä mini-BB:ta testannu koskaan!!! Mutta nyt kun kerran sain tällaisen tässä paketissa niin otan käyttöön. 🙂

 4. Mulan says: Vastaa

  Mä vähän nauroin tuolle bling bling -korulle, mutta itse asiassa toihan on tosi kätsy säilyttää bb. Ei mulla ois mitään telinettä sille valmiiksi.

  Voih, toi on oikein mielenkiintoinen meikkisieni, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Laitoin rahat Blotterazziin, pidin sitä (siinä ostohetkessä) tarpeellisempana.

  1. Hehe, joo, tää bling.ring. on kyl tosi kätevä. 😀 Blotterazzi on kyllä itsellekin tarpeellisempi ja kätevämpi, koska eipä kyllä tuu roudattua tätä suihketta mukana, vaikka pieni kooltaan onkin. Tätä suihketta käytän vaan kotona.

 5. Sissi says: Vastaa

  Omituinen tuote! Kuka kuskaa meikkimunaa mukanaan esim. töissä jos ideana on, että sillä saa sieneen imeytyneet meikkivoiteen jämät tavallaan laimennettuna käyttöön?

  1. Niinpä. Tai no voishan tän jättää ihan vaan töihin käyttöön. Mutta hei, totta tuo jämä-juttu, enpäs ajatellutkaan tätä tolta kantilta.

  2. Janni / Beauty Pop Up says: Vastaa

   rea.activate on suunniteltu ehkä enemmänkin sellaisen ihmisen käyttöön, joka esim. reissaa paljon. Jos satut meikkaamaan jossain sellaisessa paikassa, missä ei ole mahdollista kostuttaa beautyblenderiä vedellä, sen voi kostuttaa rea.activatella. beautyblenderien keksijä, Rea Ann Silva, matkustaa työnsä takia lähes päivittäin, joten monesti hänen suunnittelemansa/keksimänsä tuotteet liittyvät jotenkin tähän matkustamiseen 😀

 6. Eiihhh miten söpöjä asioita >_<

  1. Joo kaikki nää BB-jutut on. 😀

 7. Janni / Beauty Pop Up says: Vastaa

  Ei löydy vielä mistään päin maailmaa sitä isoa pulloa rea.activatea 😉 Se tulee maailmanlaajuisesti myyntiin vasta ensi vuoden alussa!

  1. Ah, okei! Näin vaan kuvia isommasta pullosta. 😀

Vastaa