Täydellistä

Ihan mahtava päivä eilen Rock the Beachissa. Lupasivat sadetta, mutta höpönlöpön, tosi nätti ja lämmin päivä ja aurinkokin välillä paistoi. Tämä postaus on aika Rammstein-painotteinen, mehän mentiin sinne kuitenkin pääasiassa Rammsteinin takia ja tottakai ihan muutenkin vaan olemaan.

Aika meni ihan älyttömän nopeasti bändejä kuunnellessa, kaljaa ja sidukkaa juodessa ja ihan yleisestä fiiliksestä nauttiessa. Kengät oli jatkuvasti ihan täynnä hiekkaa, tietenkin.

Danko Jonesia katsottiin ja kuunneltiin hieman kauempaa anniskelualueelta, koska, no, pojat halusivat samalla juoda kaljaa. Pitääpä ehkä tutustua ko. bändin tuotantoon vähän tarkemmin Spotifyn avustuksella…hyvältä kuulosti ja näytti.

Jengiä!
Asianmukaiset välineet.
Kiltti poliisi.
Lisää jengiä.
Niskalävistysjumppatyttö.
Dalai Lama.
Graveyard.
<3
Pojat.

Sitten loput onkin Rammsteinia. Lähdin ryysimään VIP-katsomoon vasta kun keikka oli jo alkanut, anteeksi niille kaikille joiden varpaiden päältä jyräsin. Koska olin meidän porukasta ainoa VIPpiläinen, en oikein jaksanut VIP-eduistani kovin paljon nautiskella. Mutta enpä ole aiemmin kuitenkaan näinkään lähelle tätä saksalaista pändiä päässyt, joten tosi jees.

Noh, onhan Rammsteinin keikat aika pitkälti aika samanlaisia olleet ainakin viimeiset pari vuotta, mutta ihan sama, aina yhtä nautittavia. Ja tulen lämmössä oli mukavaa.

Ihan superihana päivä, kiitos Rock the Beach, kiitos Rammstein, kiitos tyypit! Toivottavasti ens vuonna uudestaan!

13 Comment

 1. Merja says: Vastaa

  Täällä yks ehkä vähän kateellinen. Noh, ehkä mieki joskus pääsen Rammsteinin näkemään. Toivottavasti.

  1. Toivottavasti!

 2. Anonymous says: Vastaa

  <3 tiedän mistä puhuit. Tuossa Richardin edessä oli hyvä olla 🙂 Tosin Pussyn aikana tuota ”spermaa” tuli niin paljon ettei mitään näkynyt ja hengittäessä tuli vain vaahtoa suuhun 😀 Olisinpa kuollut onnellisena ja päässyt lehteen. Iloisen mielen muutti kun jotkut bloggaajat kertoivat saaneet jostain after party-rannekkeet -> miehet tapaamaan ja nimmarit 🙁 hö. En tiedä pääseekö sinne omalla pärställään vai suhteilla. Sinne kun vielä pääsisi joskus <3
  -Nannah

  1. Musta se oli vanhentunut ja ehkä vähän lihonutkin! 😀

   Mä en ole noista backstagejutuista koskaan ollut mitenkään innoissani, Rammsteinin suhteen voisin mahdollisesti tehdä poikkeuksen mutta kyllä mulle pelkkä keikka aina riittää. 🙂

  2. (Tai siis, tottakai se oli vanhentunut, kuten me kaikki, koko ajan.)

  3. Anonymous says: Vastaa

   Nono, se oli törkeän komee alussa. Tai no koko ajan. Kaipa sen ikäinen saa jo vanhentua, vois olla vaikka oma isäni.

   Ah, tota nannaa ku sais pian uudestaan <3
   -Nannah

  4. No täyttihän Johnny Deppkin jo viiskymmentä. 😮 Kamalaa, tässä tajuaa itsekin olevansa ihan ikäloppu.

 3. m/ ei voi muuta sanoa 🙂

  1. m/

 4. Hyvällä tavalla pelottavan näköinen toi Rammsteinin laulaja – en haluais törmätä pimeellä kujalla siihen, ellei se oo ihan nallekarhu 😉

  Hyviä (ja söpiksiä 😉 ) kuvia!

  1. Joo, Lindemann on paras. 🙂

 5. Taru says: Vastaa

  Mielettömän hyviä kuvia sait napsittua! Oli mukavan tiivis peruskeikka bändiltä ja kuntoakin riitti seisoa ja tanssahdella koko keikan ajan (vaikka tänään kyljet ja pohkeet ovatkin olleet ihan rikki…) Ah, uudestaan <3

  1. No snadisti liian myöhään lähdin sinne VIP-katsomoon enkä kehdannut sitten ryysiä enää edemmäs…ja edessä tietenkin rivistö itseäni huomattavasti pidempiä ihmisiä. 😛 Mutta joo, Rammstein on vaan niin mahtava aina <3

Vastaa