Heinäkuun LivBox

No siis kyllä vaan tämä LivBox tunteita herättää, minussa ainakin! En nimittäin ole vielä koskaan saanut boksiani ”silloin kuin muutkin”, vaan noin puolen viikon, jopa viikon päästä. Joten jos en haluaisi spoilaantua sisällöstä, mun pitäis pysytellä aika kaukana blogeista monen monta päivää. No ei tule onnistumaan. Toimitusosoitettakin olen kokeillut vaihtaa (töihin), ei auta. Ja kyllä se vaan ärsyttää. Olisi kiva iloita tai räyhätä boksista silloin kun muutkin, ei ketään enää viikon päästä kiinnosta, haha. Keskustelut uudesta LivBoxista ovat ainakin mulle aika iso osa koko boksin tilaamista.

Paitsi että boksia joutui taas odottelemaan, myös sisältö kyrpäisi. Sain taas ne mulle huonoimmat vaihtoehdot. Eli:

Herbina Volume letitys- ja rakennesuihke – Öö, letityssuihke? Pelkäsin saavani tämän, koska olisi mulle turha. Hiuksiani en letitä (tosin ehkä joskus voisi innostua), mutta selvisikin, että tämähän on siis ihan vaan suolasuihke. Joita mulla on monta kaapissani jo valmiiksi ja ne kuluvat todella hitaasti. Eteenpäin menee tämä. (P.S. Paras suolasuihke löytyy muuten Biozellilta.)

Rich Pure Luxury Moisture Shampoo – Tuoksuu hyvältä ja koko (80 ml) on ihan kelpo. Tämä tulee kyllä käyttöön. Sarja on mulle ennestään tuntematon.

Avène After Sun Repair Lotion – Mulla on after sunejakin paljon, mutta sehän ei tietenkään ole LivBoxin vika. Olen laiska kroppaani rasvailemaan, etenkään after suneilla, joille mulla ei oo tarvetta kuin ehkä jossain ulkomaanreissuilla. Ihan laadukas tuote kuitenkin.

Australian Gold -huulivoide – Tykkään tästä sarjasta ja suojakerroin 30 ilahdutti, mutta TAAS tällainen huulivoide! Tuoksu on kuitenkin jotenkin aika kiva ja käyttöä toki löytyy.

Dermosil Summer Glow -kynsilakka – Nääääääh. Kultainen kynsilakka on jotenkin tylsä. Mutta sävy voisi toki olla pahempikin, joten kai tästä pitäisi iloita. Ehkä kokeilen, kerran ainakin.

Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir – Tämä ei kuvassa edes nyt kunnolla näy (jotenkin kyllä vihaan ottaa näitä kuvia LivBoxin sisällöstä kun ovat niin hankalia mahduttaa järkevästi samaan kuvaan ja kuvista tulee aina huonoja), mutta kyseessähän on siis todella pieni näytepussi argan-öljyä. Joka on hiuksille tarkoitettu. Käytän satunnaisesti Moroccanoilia hiuksiini, voin hyvin testata tämänkin. En tosin tykkää pussinäytteistä, sotkevat ja ärsyttävät.

Lisäksi tuli tuoksunäyte CK One Redistä, sekä miehelle että naiselle, mutta se oli vain sellainen paperinen läpyskä. Olisivat jättäneet tämän pois kokonaan, jotenkin vähän noloa lähetellä tällaista.

Kaiken kaikkiaan boksi oli pirun tylsä. Mukana oli myös kaikenlaista alennuslippusta ja -lappusta, jotka mua lähinnä vaan ärsyttää. Lisäksi tajusin, kuinka älyttömästi vihaan tuota mustaa paperisilppua, jota boksissa aina on. Se sotkee tuotteet, jotka kuitenkin aika moni kuvaa blogiinsa ja putsaamiseen menee aikaa.

Okei. Ehkä tänään vaan ärsyttää kaikki. Mutta etenkin tämä LivBox. Maksoin tästä boksista 13,50 euroa ja olen tilannut nyt vielä ainakin seuraavat kolme boksia. Viime bokseissa sisällöt ovat olleet aika njää, mutta etenkin jos toimitus ei nopeudu, loppuu boksin tilaaminen mun osalta.

Mitä tunteita heinäkuun boksi herätti teissä?

22 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  No hei, sitten spoilasit ite! 😀 Turun lomailustani ja määräaikasesta osotteenmuutoksesta johtuen olen tässä vasta pyyhe päällä aamutee huulilla menossa hakemaan omaa boksiani Kupittaalta! Sain jo eilen maksikirjeiden hakukortit (2, en ymmärrä mitä muuta voisi olla tulossa kuin LivBox), mutta niihin oli kirjailtu hakupäiväksi vasta seuraava päivä. Tylz, tällä kertaa postinjakaja olisi kyllä saanut jaksaa ottaa nuo kirjeet mukaan ja kilkuttaa ovikelloa kuten ennen vanhaan, koska mitäpä muuta lomalaiset kuin verhot kiinni kotona aamupäivällä..

  Enivei, kyllä ton boxin sisältö näyttää paljon paremmalta kuin viimekuinen, josta en jaksanut edes postata 😛 En edes sitä, että olipa aika huono..

  Saitko tuon boxin siis eilen vasta?

  1. Sain tänään. Ja ou shiiiit! Olin ihan varma, etten onnistu spoilaamaan tällä. 😀

 2. Tuo on kyllä ihan hanurista että se ei tule silloin kun muillekin 🙁 en minäkään voisi olla spoilaantumatta vaikka haluaisin. Ai se oli suolasuihke! No olisi se sitten mulle kelvannut ponnarin sijasta 😛

  1. Joo ihan kummallinen nimi. 😀 Biozellin suolasuihke on niin parasta, että en taida oikeesti muita jaksaa enää ees kokeilla!

 3. Eipä ollut kummoinenkaan boxi, hohhoijaa. Ponnaribobblet, vartalovoi ja kynsilakka tosin pelastivat paljon. Lisää blogissani.

  1. Kuinka kauan boksia pitää tilata, että saa ton extrajutun? 🙁 Onhan tää nyt tullut mulle kuitenkin jo puolisen vuotta.

 4. Pitäis itekin koklata tuota boxia! 🙂

  ♥~ http://www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  1. No onhan se hemmetin koukuttava, pakko myöntää 😀

 5. Jonna says: Vastaa

  Mä ehkä taas toistan itseäni, mutta mä en näe tässä Livboksissa mitään hohtoa. Tilasin sitä kolme kk viime vuonna ja petyin kolme kertaa. Näytteitä ja ehkä yksi myyntikokoinen tuote joka sekin yleensä jotain markettikamaa. Vaikka hinta on vaan 13,50 €, niin laitan mielummin vuositasolla sen vajaa 160 € jollain muulla tavalla kosmetiikkaan eli ostan niitä tuotteita jotka oikeasti haluan.

  Mä tiedän, että olen ehkä tylsä ja ankea kun ajattelen näin, mutta mun mielestä toi Livbox on rahanhukkaa. Ulkomailla nämä vastaavat boksit ovat paaaaaljon parempia, harmi kun niitä ei saa tilattua Suomeen 🙁

  1. Joo, jos ei nyt boksit parane, niin loppuu munkin tilaus. Mutta eeeeiiiiii saa laskea noita vuosisummia!!!! 😀

  2. Ite oon osittain samaa mieltä. Suomen boxit ei oo läheskään samaa laatua kun ulkomailla. Mutta nyt memebox.com toimittaa myös Suomeen ! Tilasin kuukauden alussa yhden boxin, jonka toimitus alkaa elokuun puolella. Niillä toi systeemi on kiva, kun voi ostaa vaan yhden boksin kerrallaan ja on eri bokseja, joista valita 🙂

  3. Aijaa, pitääkin tutustua. Toisaalta haluan kyllä tsempata Livboxiakin, vaikka tän kuun boksi ei nyt hirveästi tsemppausfiiliksiä tuottanutkaan.

 6. Kultaiset lakat näyttää superhyvältä ruskettuneissa käpälissä ! nimim yli 100 lakan onnellinen omistaja 🙂

  1. Mut mitäs kun ei rusketu. 😀

 7. LauraL says: Vastaa

  Mä olin tyytyväinen tohon kynsilakkaan ja Favoran aurinkovoiteeseen kasvoille, tylsiä oli shampoo (melkein joka boksissa tulee joku) ja argan- öljy, toi CK näyte (miksi?!) ja olin ehkä vähän pettyny niihin invisibobbleihin, kun ne vaan venyy ja vanuu eikä pidä yhtään. Mulla on paksu tukka mutta silti sitä saa kiertää ja kiertää.
  Olisin mieluusti ottanut sen suolasuihkeen, mutta ehkä käyn ostaan ton sun suositteleman.

  Rupeen kyllä oikeesti harkitteen tilauksen lopettamista.

  1. Joo shampoota on nyt kyllä ollut ja noita on kertyny mulle paljon. Mä kyllä tykkään invisibobbleista ihan älyttömästi, mulla ne ei veny yhtään ja pysyy tosi hyvin! Mutta en omistakaan paksua tukkaa (nyyh).

   Kannattaa kyllä ostaa Biozellin suolasuihke, oon valehtelematta käyttäny kymmeniä erilaisia ja tää on niin törkeen hyvä! Käytän pesun jälkeen pyyhekuivattuihin hiuksiin joka kerta ennen föönaamista ja tuo kyllä ihan mahtavaa pitoa!

 8. Mäkin saan joka hemmetin kerta boksin paljon myöhemmin kuin muut, ja itsekin sain eilen vasta sen koko saapumisilmoituksen. Ja postiin ehdin 2 min. ennen sulkemisaikaa. 😀
  Tuo sun boksi näyttää jotenkin todella blaah… Itse sain sen toisen version, joka on musta parempi. Lisäksi sain sen pitkäaikaistilaajan vartalovoin, ja nämä pelasti kyllä paljon, en olisi jaksanut enää huulirasvaa…
  Mietin tuoksunäytteestä ihan samaa, ja luulinkin sen olevan joku extra-juttu vain. Mutta ei, saatekirjeessä tuo tuoksuläpyskä oli mainittu… :/

  1. Todella ärsyttävää! 🙁 Mikäköhän lasketaan pitkäaikaiseksi tilaajaksi?

  2. Moikka! Pitkäaikaistilaajaksi luetaan ne, joilla on eniten tilauskuukausia LivBoxin alkuajoista tähän päivään saakka.

   Ja tuosta CK-tuoksusta. Tässä kävi ikävä väärinkäsitys, sillä olimme ymmärtäneet, että kyseessä on kunnon tuoksunäyte eikä ainoastaan tuoksuttelulappunen. Tämä oli ikävä yllätys meillekin 🙁

   Terkuin Sanna LivBoxista

  3. Kiitos LivBoxin tiimille vastauksesta ja ahkerasta kanssakäymisestä asiakkaiden kanssa. 🙂 Ymmärrän kyllä nyt paremmin, jos tuo tuoksunäyte on ollut LivBoxillekin yllätys, ja tuotelappunen on jo mennyt painoon… Vaikka se silti olikin pettymys.

 9. eekku says: Vastaa

  Boxi oli mun mielestä ihan ok,mut mulla oli erinlainen ku sun

  1. Noh, niinpä. 😀

Vastaa