Mysteeriboksi

Mysteerilaatikko

Pari viikkoa sitten järjestetystä Järvenpään kauneusbloggaajien miitistä (#jäkemiitti) kotiutin valtavan goodie bagin lisäksi arvontavoittoni! Jostain syystä mulla on aina järjettömän hyvä tuuri kaikissa miittien arvonnoissa ja mua oikeesti jo nolottaakin aina voittaa… Nyt kuitenkin arvontapalkintoja oli tosi iso määrä, eli ei hävettänyt ihan niin hirveästi, sitä paitsi innostuin tästä ihan valtavasti! En paikan päällä viitsinyt ruveta sen kummemmin availemaan tätä boksia, ja kaikille jäikin vähän epäselväksi, että mitäs se meitsi tällä kertaa voitti. Joten esittelenpäs tämän mysteeriboksin sisällön nyt reilusti kaikille!

Bemard Cassiere

Tää oli niin mielenkiintoinen Bernard Cassieren Tribal Escape -limited edition -boksi, ettei toista! Bernard Cassiereen olen tutustunut vain LivBoxin kautta ja tykännyt ihan älyttömästi. Siksipä ihan kovin mielelläni otin kokeiluuni lisää tältä merkiltä. Boksi sisälsi nämä kaksi yllä näkyvää kiinnostavaa asiaa.

Bernard Cassiere

Iskin näppini ensimmäisenä tähän African Earth -öljyputiloon. Kyseessä on siis monitoimiöljy, kasvoille, kropalle ja hiuksille! En ole oikeastaan tällaisten kimaltelevien öljyjen ylin ystävä, mutta vaikka pullossa öljy näyttää hurjan glitteriseltä, on se iholla mukavan hento, enemmänkin heleyttävä. Mutta mikä tärkeintä: RAKASTAN TÄMÄN TUOKSUA. Mausteinen, jännä, Afrikka. Tykkään sipaista tätä ihan arkipäivisinkin pienesti vartalon iholle tai kuiviin hiustenlatvoihin.

Bernard Cassiere

Pakko myöntää, että tämän ”Shea Butter African Peelingin” edessä hämmennyin. Edes boksi ei antanut tästä mulle riittävästi informaatiota ja hipelöinti vielä vähemmän. Siis MIKÄ TÄMÄ ON. Mihin tätä kuuluu laittaa? Pestäänkö tää pois? Kuorinnaltahan tämä joo tietenkin vaikutti nimensäkin perusteella, mutta koostumus oli niin pehmeä, että vähän jo epälin tän olevan joku kuoriva vartalovoi! Google kuitenkin taas pelasti ja kertoi, että märälle iholle kerran tai pari viikossa ja pestään suihkussa pois. Tämä on siis hellävarainen kuorintavoide. Ja tykkäsin ensikokeilulla: kuorii todella tehokkaasti, ja jättää ihon pehmeäksi mutta ei tee semmoista ärsyttävää, paksua ”kalvoa” iholle, kuten monet suihkukuorinnat. Tuoksu on sama kuin öljyssä, eli tosi ihana.

Nämä molemmat ovat sellaisia ihan mahtavia reissuun mukaan otettavia tuotteita. Just tällaisia tykkään käyttää lomamatkoilla, jotenkin oikeammassa ympäristössä ja fiiliksessä. Tällaisista ihanista ja erilaisista tuoksuista jää jotenkin aina niin kivoja tuoksumuistoja. Kyllähän näitä täällä kylmässä Suomessakin käyttää mielellään, mutta, ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan? Ihanan loman jälkeen on mukavaa käyttää loput tuotteista kotona ja muistella matkaa. Okei, mulla on nyt vaan jotenkin ihan hillitön kaukokaipuu.

Isot kiitokset vielä miitin järjestäjille, Pauliinalle ja Petranellalle! Goodie bag itsessäänkin oli tosiaan ihan mieletön ja sen sisällöstä tulen tämän syksyn ja talven aikana kyllä kirjoittelemaan tänne useampaankin otteeseen…

Onko teillä Bernard Cassiere -kokemuksia? Entäs onko onnea arvonnoissa? Ja olettehan kaikki jo osallistuneet UDEPP -arvontaan??

8 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Bernard Cassiere on <3! Kaikki mitä oon kokeillu on ollu ihanaa. Ja sä oot kyl ihan hannuhanhi noissa arvonnoissa!

  1. No nyt oli tosi monta hannua! 😀

 2. BIKKE says: Vastaa

  Empäs olekkaan tutustunut tuohon.. Tuo monitoimiöljy kuulostaa..jännltä! Iholla ei kyllä näytä yhtä kimaltelevalta kuin pullossa .) Ja se tuoksu… Näinkin jo sielujeni silmin leijonan löntystelevän anispuun alla auringonlaskuun! Paitsi että ..kasvaako anis edes puussa :)?
  No..Muksaa viikonloppua kuitenkin ja en.. en ole hannu hanhi..pelkkä hanhi vaan 🙂

  1. Joo pullossa toi näyttää pelottavalta, mutta iholla ja hiuksissa oikein kivalta. 🙂 Aniksista en tiiä mittään! Ja kiitos samoin, TGIF! <3

 3. Pauliina says: Vastaa

  Tosi kiva postaus! Kiitos vielä sinulle että olit meidän miitissä mukana! <3

  1. No ilollahan olin! <3

 4. Ihanan oloisia tuotteita! Varsinkin tuo kuorintavoide 🙂 Mä olen tosi vähän kokeillut Bernard Cassieren tuotteita. Olenko edes yhtäkään 😀 Jonkun näytetuubin joskus. Täytyisi tutustua paremmin sarjaan, kun niin moni sitä jaksaa suitsuttaa. Varmasti hyviä tuotteita, sitä en epäile 😉

  1. No enpä mäkään muuta kun sen mitä LivBox on suonut. 😀 Mutta vaikuttavat kyllä tosi laadukkailta tuotteilta!

Vastaa