Tää on niin tätä

Nou hätä, en oo lotrannu itseruskettavilla. Se on vaan meidän WC:n toivoton valo. Yritin epätoivoisesti jotenkin havainnollistaa hiuksissani tänään tapahtunutta pientä muutosta, eli vaaleita raitoja. Tällaiset mulla oli viimeks noin vuosi sitten, kunnes innostuin värjäämään kuparinpunaisiksi ja sitten täystummiksi. Mutta nyt päätin taas ottaa jotain vähän kevyemmän näköistä. Ja onhan noi nyt kivemmat ku ne lähes mustat! Ois vaan saanut olla vielä lyhyemmät, mutta tähänkin pituuteen pääseminen vaati kampaajalta sen kymmenen ”lyhyempää!”-vaatimusta. No, ainakin nää nyt saa sitten kivasti vielä ponnarille, ainakin osittain.

Note to self: ennen teini-peilin-kautta-kuvia kannattaa putsata siitä peilistä kaikki mahdollinen pöly ja hammastahnajäämät! Tai parempi ois jättää nää otokset suosiolla kokonaan väliin.

Vastaa