Vauvahuulet

Hih. Taas tuli todistettua, että kyllä tästä bloggaamisesta hyötyä on. Anonyymi jätti kommentin kaksi vuotta sitten tekemääni postaukseen liittyen, jossa haikailin ulkomailla myytäviä Maybellinen Baby Lips-huulirasvoja. Näitähän ei ymmärtääkseni silloin Suomeen koskaan tullut. Mutta NYT näitä on muutamia myynnissä Love it-verkkokaupassa ja ei montaa euroa maksa! Ja koska olen huulirasvojen suurkuluttaja, tilasin Berryn ja Mentholin ja tulivat ilahduttavasti jo parissa päivässä.

Molemmat otin heti käyttöön ja tykkään näiden tuoksuista, koostumuksesta ja toimivuudesta. Ja nämä ovat vaan jotenkin hirmu söpöjä putkiloita.

Kiitos, sinä Anonyymi!

EDIT 11.2.2014: Koska blogiini tullaan tän postauksen perässä paljon, niin tiedoksi, että Babylipsiä myy mm. feelunique, tässä suora linkki.

14 Comment

 1. Mulla on se joku Glowing Pink ja se on kyllä aika pinkki (ei mikään räikeä, mutta näkee että antaa väriä) huulilla. Muuten ihan kivan kosteuttava.

  1. Noi on ainakin ihan värittömiä molemmat!

 2. Ruu says: Vastaa

  Vaan yhtä oli jäljellä, mainoksen uhrina tilasin sen sitten 😀

  1. Jee 😀

 3. Ruu says: Vastaa

  Nyt se yksikin on loppu 😀

  1. Joo ne FB:n puolella ilmoittelivatkin, että viimeisiä viedään.

 4. Anonymous says: Vastaa

  Jee, kiva että pystyin olemaan avuksi:) Itse piti tilata kolme eri huulirasvaa kun olen kuolannut noita samoja tuotteita (ja paljon muitakin) youtube-videoita katsellessani, vaarallista puuhaa tuo netissä roikkuminen;)

  Sanna

  1. Heh oon kyl ihan koukussa näihin. 😀 Etenkin toi menthol on ihana, mulla just edellinen minttuhuulirasva loppui.

 5. Anonymous says: Vastaa

  Nää on vähän erilaisia mitä oon jenkkireissulta tuonut, ne on värillisiä ja toi tuubihommakin on eroaa. Oon kyllä niin mainonnan uhri, ostin noita ison kasan kaikissa eri väreissä mutta sitten en loppujen lopuks tykännytkään yhtään 😀 Kuivaa mun huulia aivan älyttömästi.

 6. Myy says: Vastaa

  Kiva kunnon suojakerroin!

 7. Anonymous says: Vastaa

  Tuliks niihi tullimaksui ku tilasit ?

  1. Ei, kun toi on suomalainen nettikauppa!

 8. Anonymous says: Vastaa

  Mistä sä tuolta löysit nuo tuotteet? Mä en löydä 🙁

  1. Taitavat olla loppuunmyyty kauan sit jo 🙁

Vastaa