Sheikataan täälläkin!

Juicy Shaker

Uusin ihastus Lancômelta, Juicy Shaker -huuliöljy, on jo varmasti kirjaimellisesti pyörinyt useimpien huulilla viime aikoina. Minähän syöksyin ihan ekojen joukossa ostamaan tällaisen itselleni, ja ilman mitään aiempaa kokemusta mistään muiden merkkien huuliöljyistä! Nää sävyt olivat ihania ja tää Lancômen versio vaikutti myös siltä, että antais enemmän väriäkin huulille. Lisäksi kuultuani hinnan, 22 euroa, ei kirpaissut niin paljon, ettenkö olis ehdottomasti halunnut kokeilla! (Reissun aikana näin muuten näitä lentokentillä hieman halvemmalla, 19 euroa.)

Juicy Shaker

Oma shakerini on sävyssä Wonder Melon, ja aika kauan pähkäilin sävyvalinnan kanssa! Olisin voinut helposti haluta puolet näistä… Sävyjä on yhteensä huimat 14. Eniten pelkäsin tahmaisuutta ja liian hentoa väriä huulilla, mutta tää ei ole lainkaan tahmainen ja väriä tulee! Etenkin uutena ja pidempään käyttämättä olleena tää saattaa näyttää vähän hassulta, kun itse väri ja öljy eivät ole sekaisin, mutta tätä siis ravistetaan (korkki kiinni) ja sitten levitetään huulille korkissa olevan applikaattorin avulla. Helppoa ja hauskaa!

Mulla oli tää tosiaan Filippiineillä mukana ja ihan täydellinen lomahuuliöljy! Kosteuttaa ja pysyy huulilla nättinä ilman rajaustakin ainakin siihen ensimmäiseen drinksuun asti…Syömistä tai juomista tää ei siis kestä yhtään ja pussailutkin kannattaa jättää suosiolla pois. Toimii hiton hyvin etenkin vähän ruskettuneessa naamassa!

Mun piti kuvata tää mun huulilla siellä Boracaylla, mutta tietenkin unohtui, joten tässäpä ihan vaan kotioloissa Juicy Shaker sävyssä Wonder Melon:

Juicy Shaker

Ja näähän myös tuoksuu! Ja tän tuoksu mua aluksi viehätti, mutta on alkanut jo hieman ällöttää…Ehkä turhankin imelä mun makuun.

Mutta aika kivannäköinen huulilla, vai mitä? Tykkään kyllä tän kanssa käyttää jotain rajauskynää, niin pysyy öljyt paremmin huulten sisällä, mutta tuossa kuvassa mulla on vain tää öljy ja toimii ihan pelkästäänkin.

Oliko Juicy Shaker jo tuttu? Omistatko jonkun sävyn (minkä)?!

20 Comment

 1. Mira says: Vastaa

  Juuri tänään satuin itsekin tuosta postausta tekemään: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/03/shake-it-baby-d.html
  Meli Melon siis löytyy täältä osoitteesta 🙂

  1. Jee! Toi on kans eri kiva 🙂

 2. SaraGalaxy says: Vastaa

  Mäkin mietin kauan, että minkä sävyn haluan, kun oli monta niin kivaa. Lopulta päädyin Mangoes Wildiin, jonka tuoksuun en ole vielä ällöttynyt, vaikka se on todella makea 🙂

  1. Mä meinasin kans tän ensin ostaa 🙂

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Söpö, mut heti toi et ei kestä niin, turn off, jos käytän huulipakkelia, niin sen pitää olla sellanen et on ja pysyy, eikä tavii kokoajan lisäillä. tai sit joku ihan vähän väriä antava värjäävähuuliasva mitä voi lisäillä sit välillä. mut toi tuoksu kyl on toinen mikä ei innosta 🙁

  1. No tää kestää paremmin kuin odotin, siis jos ei huulillaan ”tee mitään” niin pysyy ihan kivannäkösenä.

 4. Sinzu says: Vastaa

  Tuli hankittua sun Insta-postauksen jälkeen Kicksistä alennuskupongin kera 😛 Sattumoisin valkkasin saman sävyn kuin sä eli Wonder Melonin. Yllätyin pigmenttisyydestä, koska käsille swatchatessa öljy näytti tosi läpikuultavalta. Pikkusen sais olla mun makuun enemmän kosteustehoa, mutta muuten tosi kiva tuote.

  Sain myös kaverin koukutettua tähän. Osti kaksi ja kuulemma hankintalistalla vielä ainakin yksi 😀

  1. Jep, sama! Mäkin mietin Stockalla swatchaillessani, että onks tää huulilla ollenkaan hyvä. Mua kiinnosti myös se sininen, mutta se näytti kädellä niin haaleelta… 🙁

   1. Sinzu says: Vastaa

    Kaveri hankki just sen sinisen ja sano, että näyttää huulilla siltä että olis hypotermia… ? Kannattaa varmaan testata huulille ennen ostoa ? Mut se on just kiva, ku ei ainakaan näy jos menee vähän huti ilman peiliä lisätessä.

    1. Haha 😀

   2. Liisa says: Vastaa

    Whaat! Mulla on tää sininen, eikä siitä tule mitään sinistä väriä huulille. Eikä kyllä käteenkään, jos swatchailee 😀

    1. Onkse kiva???

 5. Niina says: Vastaa

  Freedom of peach löytyy täältä ja Berry In love vielä kutkuttelisi. 🙂

  1. Oo!

 6. Houkuttaisi hommata joku keväinen sävy, vaikka tämä meloni 🙂

  1. Tää on kyllä kiva. 🙂

 7. MRMR says: Vastaa

  Tällanen on ihan mun painajaishuulituote. 😀 En käytä enää puikkohuulipuniakaan juuri lainkaan, kun vihaan sitä kulumista ja lisäämistä, kun vähän jotain juo. Nestemäiset mattahuulipunat = ♥, ei tarvi lisäillä edes syömisen jälkeen jos ei mitään tosi rasvaista vedä, eikä pelota pussailla. Huono puoli on että huulet kuivuu eikä punaa voi laittaa yhtään röpöläisiin huuliin tai näyttää hirveeltä, mut muistanpa ainakin kuoria huulia joskus. 😀

  1. Hehe, mulle taas mattapunat on painajaista. 😀 Mulla on niin kuivat huulet, että ei näytä kovin kauaa kovin hyvältä. 🙁 Mutta en mä toisaalta jatkuvasti jaksa tämmösiä nopeesti kuluviakaan, eli jotain siltä väliltä on paras.

 8. Ombre says: Vastaa

  Musta nämä Juicy Shakerit on ihan kevään huipputuote! Ite sain Mangoes Goes Wild sävyn kokeiluun ja se on todella kiva sävy. Haluisin vielä ostaa Berry In Loven. Mulle tuotteen kuluminen ja huulita ’häviäminen’ on vain plussaa koska en koskaan jaksa stressata huulipunan lisäämisestä päivän varrella ja jos huulituote kuluu haluan sen kuluvan niin ettei se jätä jälkiä itsestään. Sain jopan oman puolisoni käyttämään tätä koska se on niin helppo tuote ja mun sanojen mukaan foolproof, fast and fun 🙂 Mun postaus löytyy täällä http://www.lily.fi/blogit/ombre/lancome-juicy-shaker-huulioljy

  1. Joo emmäkää tommosesta stressaa! Ja mulla hyvin pitkälti kaikki katoaa syödessä ja juodessa, joten… 😀

Vastaa