Löytö

Täällä Brasiliassa syödään tosi epäterveellisesti ja myös jätskipuolella löytyy enimmäkseen sitä kaikkein tuhdinta vaihtoehtoa. Suosiossa ovat etenkin keksinpalasia sisältävät jäätelöt (jotka ovatkin kyllä sairaan hyviä). Tai kaikki mikä ui kinuskissa ja suklaassa. Ilahduin siis ikihyviksi, kun bongasin Ipanemassa JUGURTTIJÄTSKIBAARIN!

Jugurttijätski on maailman parasta jäätelöä. Täällä ISbubbleteassa eivät tietenkään osanneet sanaakaan englantia, mutta sain kuitenkin lopulta sitä mitä halusinkin, eli pelkkää tavallista jugujädeä tuoreiden mansikanpalojen kera. NAM!

Tämä ihanuuspaikka löytyy siis Ipanemasta, melko läheltä metroasemaa, Rua Visconde De Pirajalta.

P.S. Teki kyllä mieli levittää tätä jääkylmää jädeä koko kropalle, olen nimittäin onnistunut tosi pahasti käräyttämään ihoni auringossa. Olen asiasta aika vihainen itselleni.

 

 

9 Comment

 1. Me löydettiin kerran Praia do Fortessa sellainen jädebaari, jossa oli n. 300 eri jätskilaatua (ei, en ruvennut laskemaan, näin sen luvun vaan mainoksesta). Halli olikin täynnä kylmäaltaita, ja homma toimi siten, että lautasen kanssa kauhottiin siihen itse kaikkea, mitä haluttiin ja satsi punnittiin ja maksu sen mukaan (näinhän siellä monet raflat toimivat ruoan kanssa).

  Hyvää oli ja ähky olo oli taas taattu.

  1. No vähänkö haluan tommoseen!! 😀 Tulis ehkä jotain 2 kg…

   Käydään päivisin noissa kilo-rafloissa kun ei tarvii syödä niin hirmuisesti. Jälkkäripuolta en oo noissa testannut, eivät oo niin kovin kiehtovia…

 2. Nina says: Vastaa

  Auts, näytät kyllä vähän punoittavan :/ Mä odottelen jo vähän kauhulla miten pahasti mulle siellä reissussa auringon kanssa käy..

  1. Joo, rintakehä on tosi pahasti palanu. Uskomatonta, helvetti. Ekana päivänä oli kunnon kertoimet eikä aurinko tarttunu yhtään. Sit vähän alensin ja ei punottanu rantsussa iho lainkaan. Kun pääs kämpille niin jopas jotakin.

  2. Nina says: Vastaa

   Mulle käy just noin joka kerta. Alkuun ei näytä/tunnu miltään mutta sitten yhtäkkiä bam, oon ihan tulipunainen. Mä funtsin että menen ihan suosiolla rantsussakin joku t-paita tai vastaava päällä. Kun en kuitenkaan rusketu niin voi hyvin minimoida sen palamisenkin.

   Toivottavasti alkaa pian helpottaa! Hulluna vaan jotain aloe veraa tai vastaavaa rasvaa.

  3. No mä rusketun, mutta pitäis olla vähän jotain pohjaa. Solariumissa käyntiä mietin kyllä, mutta mulla ei kerta siellä riitä ja sit menee jo turhan epäterveelliseks.

   Ihankun tää nyt sit ois terveellistä…

 3. Ruu says: Vastaa

  Oi Jäätelönäyttää hyvältä, palaminen , ei niin kivaa 🙁

 4. Oon teidän reissua seurannut kaikkien päivitysten osalta ja kivalta paikalta vaikuttaa!

  Mä palan kerran kesässä ja reissussa aina ja joka kerta rinnasta! Mutta viimeksi kärähti meren rannalla naama ja otsa niin, ettei pystynyt edes otsaa rypistämään kun oli iho niin turvoksissa 🙁 Onneksi oli aloe vera geeliä mukana ja buranaa varulta ettei kuume nouse! Myötätuntoisia fiiliksiä siis palamisesi suhteen…

  Ja kyllä, jätski näyttää hyvältä!

 5. Mä en oo vieläkään syönyt jugurttijätskii 🙁

  Kai..

Vastaa