Lohenpunaista

Hei ihan oikeasti ei ole mitenkään mun tapaista mennä heti ekana alennusmyyntipäivänä heti kauppojen avauduttua ”tekemään löytöjä”. Ei todellakaan. Yleensä kierrän alennusmyynnit kaukaa, ellen nyt sitten jotenkin vahingossa osu paikalle (tätäkin toki tapahtuu). Mua ärsyttää, kun vaatteet ovat ihan sekaisin ympäri kauppaa ja omaa kokoa saa etsimällä etsiä eikä sitä kuitenkaan ole. Tai jos on, niin kyseinen vaate on rikki. Raivostuttavaa.

Tän päiväinen hulluus menee siis ihan vaan tylsyyden piikkiin. Koska heräsin aika aikaisin ja koska mitään juhannusdarraa ei -todellakaan- ole, lähdin ihan huvikseni kiertelemään Kampin ostoskeskukseen, koska ainakin ruokakaupassa piti käydä. En aiemmin ole omistanut mitään Sisleylta, mutta nyt vein Sisleylla sovituskoppiin parit shortsit, koska OIKEASTI tarvitsen sellaiset! Jos se kesä sieltä vaikka vielä tulee…jostain syystä lohenpunaiset shortsit näyttivät ihan kivoilta, vaikka en yleensä mitenkään värikkäästi pukeudukaan. Nämä SAATTAVAT olla just sellaiset, jotka sit kuitenkin jäävät vaatekaappiin, kunnes myyn ne vitosella Valtterin kirppiksellä…mutta katotaan. Joku näissä nyt vaan viehätti.

Koska ette lähes koskaan pidä mistään mun ostoksista, niin en edes kysy, mitä tykkäätte näistä. 😛

10 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Vaikket kysykään niin vastaan että nuo on kivat! 🙂

  1. Oho. Tää on kuulemma tosi trendikäs väri shortseissa tänä kesänä. Hui.

  2. Nina says: Vastaa

   Haha, rohkeesti vain 😀 Mä oon pikkuhiljaa uskaltautunut laajentamaan housujen väriskaalaa. Kirkaan pinkit farkut on jo vanha juttu mutta viime viikolla ostin niiden seuraksi myös ORANSSIT. Omg 😀

  3. Joo, mä oon auttamattomasti jäljessä. 🙁

 2. Myy says: Vastaa

  Mä tykkään! Värilliset shortsit on kivoja.

  1. Joo! 🙂

 3. Ruu says: Vastaa

  Jäis itsellä käyttämättä, mutta jotenkin symppaattisen väriset kumminkin 🙂

  1. 😀 no kiitos! 😀

 4. RainDrop says: Vastaa

  Malli näyttää kivalle, ja jos saisin vähän väriä lisää näihin koipiin niin värikin olis sellainen jota voisin kyllä käyttää. Vaikka et siis kysynytkään 🙂

  1. Joo malli on kivan erilainen. Itsehän olen lätrännyt vain ahkerasti itseruskettavilla… 😀

Vastaa