Kauneusbloggaajat Tampereella

Takana kiva viikonloppu, etenkin lauantain osalta, kun huimat 35 kauneusbloggaajaa kokoontui Tampereella. Ja minäkin olin heidän hilpeässä joukossa, vaikka tunnenkin aina olevani porukan ”musta lammas”, heh. Hyvin ovat kuitenkin tämän lampaan adoptoineet.

Saavuimme ihanan Sallan kanssa Tampereelle lauantaina yhdentoista aikoihin, kierreltiin parit kaupat ja käytiin Vohvelikahvilassa (tästä lisää myöhemmin!) ja suunnattiin kokoontumispaikalle Plevna-ravintolaan, jossa jo suurin osa bloggaajista olikin paikalla. Kiitos vohveleiden, oltiin jo valmiiksi aika täynnä…Sain kuitenkin syötyä yli puolet tosi maukkaasta pyttipannuannoksestani.

Ja tankkaus tulikin tarpeeseen, nimittäin samasta paikasta meille oli varattu kabinetti, jossa oli tiedossa ohjelmaa seuraavaksi neljäksi tunniksi. Tila oli kovin hämärä, joten kuvatkin valitettavasti jäivät sellaisiksi, koska salama jäi kotiin, höhpöh.

Ensimmäisenä esiintyjänä oli Lumenen edustaja Tarja Gallacher, joka kertoi meille Lumenen Bright Now Visible Repair -sarjasta sekä kevään ihanista meikkiuutuuksista, joita pääsimme kunnolla testailemaankin. Olen todella innoissani tästä kevätkokoelmasta, erityisesti silmänrajausvärien ja kynsilakkojen osalta!

Tarjan jälkeen pidimme pienen breikin, jonka aikana mm. vaihdettiin kosmetiikkaa, saatiin ihan mielettömät goodie bagit, tutustuttiin toisiimme ja käytiin hakemassa kupponen kofeiinia läheisestä Tampereen paahtimon kahvilasta.

 

Takaisin palattuamme estradille saapui Mikko Vainio Warehouselta, joka kertoi edustamistaan sarjoista: Tigistä, Fudgesta, Gorgeous Londonista sekä Framesista. Mikko oli monille jo entuudestaan tuttu ja kutsuimmekin häntä salaa ”tigimieheksi”. Nyt hän kyllä on jo erittäin tietoinen tästä lempinimestään…

Kolmas ja samalla viimeinen esiintyjä oli valloittava Tiia Tyynysniemi Zuii Organicsilta, joka esitteli minulle ennestään tuntematonta luomumeikkisarjaa. Samalla saimme nähdä, kuinka mallille tehtiin keväinen, ruskeasävyinen smokey eyes -meikki. Ilahduttipa Tiia meitä bloggaajaleidejä ruusuillakin! Olin onnellinen saatuani testattavakseni Zuiin meikkipuuterin.

Jouduimme Sallan kanssa poistumaan paikalta hieman kesken Tiian esityksen, sillä juna kohti Helsinkiä lähti jo hieman seiskan jälkeen. Junassa iski väsymys ja kannettuani painavat goodie bagit kotiin, unta ei tarvinnut kauaa odotella.

Todella ihanaa oli, kiitos älyttömästi hirveän vaivan nähneille järjestäjille Sannille ja Elisalle sekä tietenkin kaikille osallistujille, oli tosi kiva nähdä!

Tällaista kaikkea paljastui goodie bageista, huhhuhhuh! Lupaan tutustua tähän kasaan tarkemmin vielä täällä bloginkin puolella.

Tästä päivästä löytyy postauksia jo monesta blogista. Jos haluatte nähdä parempia kuvia ja meitsinkin naamaa, niin käykääpä tsekkaamassa vaikkapa Karkkipäivää-Sannin postaus, täältä.

15 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Teillä on varmasti ollut mahtava päivä:) Iso plussa siitä, että paikalla oli järjestettyä ohjelmaa, usein miitit menee vaan hengailleissa vapaamuotoisesti. Onhan sekin ihan kivaa mutta tässä tapahtumassa olisin mielelläni ollut mukana. Ehkä ensi kerralla:)

  1. Totta! Usein miitit ovatkin lähinnä sitä hengailua, joten tällainen oli kyllä kivaa vaihtelua. 🙂

 2. eekku says: Vastaa

  Varmasti mahtava päivä siltä se ainaki kuulosti ja hurja kassillinen tavaraa =)

  1. Kyllä oli! 🙂

 3. LauraL says: Vastaa

  Plevnan pyttäri on kyllä aikas nannaa! Ja vohvelit on aina hyviä.
  Tosta läjästä eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja superfoodi. Mikä toi pesusienen näkönen juttu on tossa (tuotekuvassa) vasemalla?

  1. Heh, se on vaan pahvikotelo, jonka sisällä on Dr.Hauschkan Body Silk! 🙂 Itsellekin Puhdistamon tuotteet olivat ne parhaimmat, öljyt ja MSM-jauhe!

   Aion vetää noita vohveleita taas ens vkonloppuna, Tampere kutsuu jälleen! 😀

 4. Jenni says: Vastaa

  Sulla odottaa kuvahaaste Ensikotiblogissa 🙂
  http://kisuensikoti.blogspot.fi/2014/04/paiva-kuvina-sunnuntai.html

  1. Kiitos! Just tossa mietin, kuinka laiska oon viime aikoina ollut ottamaan kuvia! 😀

 5. Aamu says: Vastaa

  Mikä ihme tuo goodiebag kuvassa oleva on, (Aussien edessä ja Lumenen takana) tuommoinen pötkylä? 🙂

  1. Sitä taidettiin tuossa edelläkin kysellä, heh! Se on siis vaan tuommoinen pahvikuori, jonka sisällä on Dr.Hauschkan Body Silk -puuteri, joka on tarkoitettu koko kropalle!

 6. Salla says: Vastaa

  Whoaaaa mun käsi näyttää ruskeelta 😀

  1. Liisa says: Vastaa

   Meinasin kommentoida samaa, että onpas Salla ruskea ;)! Oli kyl kiva päivä, näitä ehdottomasti lisää! 😀 MSM-jauhe oli mielenkiintoinen, menee ehdottomasti aamiaispöytään mukaan 😉

  2. Huonosta valaistuksesta kyllä kärsin tuolla kovasti kun salama jäi kotiin. 🙁

   Mä en ole vielä saanut aikaiseksi MSM-tutustumista, mutta aion! Pian!

 7. Annie says: Vastaa

  Oli kyllä huippupäivä, vaikka jutella kerkisi oikeestaan vaan niiden kanssa, joiden viereen sattui istahtamaan.. 🙂 Mutta mahtavaa oli silti! :))

  1. Mietin itse asiassa tuossa jälkeenpäin, että olis ehkä pitänyt välillä vaihtaa istumapaikkoja! Tietty kaikilla oli vaan niin paljon kamaa mukana, että ois voinut mennä hankalaks, mutta että edes jonkin verran. 🙂

Vastaa