EOS

EOS

Heh. Mun piti ensin tehdä VIHAPOSTAUS tällaisesta EOS:n huulirasvapallurasta. En tykästynyt yhtään mansikan tuoksuiseen huulirasvaan, vaan ihan päinvastoin, aivan liian esanssinen mun makuun! Noh, joskus kannattaa avata suunsa, sillä asiasta valitettuani Beauty Pop Up lähetti minulle yllärinä testiin pari muuta saman sarjan palluraa: mustikan ja mintun. Ja mä jotenkin etukäteen jo arvelin, että nää vois olla paljon toimivampia mun huulille ja näinhän se sitten olikin.

EOS

Tän mansikan, tai siis Strawberry Sorbetin, sain kauneusbloggaajamiitin goodie bagista ja en tosiaan pitänyt hajusta/mausta lainkaan (vaikka onhan se käytössä silti ollut…). Huulirasvan käyttöliittymään sen sijaan rakastuin! Siis miten helppoa on pyöräyttää pallura auki, voidetta huulille ja naps vaan pallura takas kiinni. Ei tarvitse liata sormiaan ja tää pallo pysyy erinomaisesti kiinni myös laukussa.

EOS

Olen kuitenkin ehdottomasti raikkaiden huulirasvojen ystävä, joten tää minttu-EOS on ihan mun juttu. Mustikkaa testasin tietenkin myös heti, ja sekin voittaa mansikan ihan yks-nolla. Mulla itse asiassa taitaa olla jokin vamma kaikkea mansikkaa kohtaan, joka ei ole aito mansikka. Siis sellainen syötävä mansikka. Mieluiten suomalainen. Juh.

Mutta ootteko te jo ihastuneet näihin? Ja onks joku testannut sitä sitruunaa, onks hyvä? Luulen, että tykkäisin siitäkin. Beauty Pop Upista näitäkin voi tilata ja kympin kappaleelta maksavat. Ja se alennuskoodi on muuten vieläkin voimassa: BEAUTYPOPAVAJAISET -koodilla kaikesta -30 % (30.6. asti). Zippadai sinne vaan.

18 Comment

 1. Minttu-EOS on <3 Sitruuna kiinnostaisi minuakin, mutta jotenkin ne monet marjajutut ja muut on ällöjä.

  1. Joo marjahommelit ei oikeen ihan aina toimi näissä 🙁

 2. Mulla on toi minttu. En oikein innostu viilentävän tunteen jättävistä huulirasvoista mutta ton kans se menee. Pallura on joo osoittautunut ihmeen käteväksi! 🙂

  1. Ai mä tykkään hirveesti just viilentävästä tunteesta! <3

 3. Mulla oli se vanilja-minttu ja tulihan se käytettyä, mut ei oikein kuitenkaan iskenyt. Näissä on voiteen rakenne liian vahamainen mun makuun :/

  1. Joo se vois olla vähän kosteampi! Etenkin ton mansikan kohdalla…

 4. Huulimunat on kyllä söppänöitä! 🙂 Minttu vois olla kivan raikas, samoin se sitruuna tuoksutteluiden perusteella.

  1. Joo toi sitruuna jäi vähän kaivertamaan 🙂

 5. Mizz Annie says: Vastaa

  Mä taas tykästyin nimenomaan siihen mansikkaan, vaikka ei se mansikkaa tosiaan varmasti ole nähnytkään. Itse en juuri pidä mistään viilentävistä tai kirpsakoista mauista ja tuoksuista huulirasvoissa. Onneksi meille on omat palleromme. 🙂

  1. Toi mustikka ei oo kirpsakka, mut jotenkin semmonen riittävän neutraali!

 6. ellu. says: Vastaa

  Hei mä oon käyny joskus nuuskimassa näitä jossain! Oli vaan ihan liian hintavia omalle kukkarolle, joten kauppaan jäi :/ Mutta ideana ihan hauska!

  1. Nää on myös tosi riittoisia, EOS:lla kun se matsku on tosiaan semmosta kiinteempää.

 7. Myös minä olen EOSin mintun ystävä! 🙂 Ostin myöhemmin myös Passionhedelmä-version (kun se tuli uutuutena), mutta menin ostamaan sen kummemmin haistamatta/maistamatta, vaikka mustikka oli tarkoitus alunperin ostaa. Noh… eipä ole kamalasti tullut sitä hedelmäversiota käytettyä… jotenkin se(kin) on imelä :/ Minttu sen sijaan on aivan ihana!

  1. Toi mustikka ei onneks oo imelä, vaan ihan ookoo. 🙂 Mutta kyllä joo minttu on mun suosikki.

 8. Noita näkyy immeisillä harva se pvä, mutta en oo ihan vielä innostunut noista pallukoista. Luulisi leviävän yli huulten, kun on iso mötikkä. 😀
  Ootko testannut Hurraw raakahuulirasvoja? Ne on meikäläisen uusin ihastus. Paljon eri tuoksuja ja ihana koostumus. 🙂

  1. Ei ne leviä! 🙂 Yllättävän käteviä. Oon testannut Hurrawta (blogannutkin), toki. 🙂 Talvisin turhan kevyitä mun huulille, mutta kesäisin toimivampia. <3 Ja niillä on se aurinkosuojahuulivoidekin!

 9. Hei mansikka on just hyvä! 😀 Mustikkakin on mulla tosin jossain, pitänee korkata.

  Mun koira muuten luuli tota Eosin mansikkapalloa leluksi ja kantoi sen pedilleen :’D Uusiokäyttöä sitten kun rasva loppuu?

  1. Todellakin. Meillä kissat vois innostua noista kans…

Vastaa