Pettymysten boksi

LivBox joulukuu 2015

Viime kuun boksi oli mielensäpahoittajan boksi, tämä joulukuun boksi onkin sitten pettymysten boksi. Sain oman boksini kerrankin jopa aikaisemmin kuin monet muut, maanantaina! Tällä kertaa siis Posti ei tuottanut pettymystä, vaan boksin sisältö. En nimittäin tajunnut tätä nyt lainkaan.

Joulukuun boksini sisälsi:

Colgate MaxWhite One -hammastahna – Okei, taas hammastahnaa? Joskus taisin kirjoittaa, että ilahduin hammastahnasta, mutta näitä fluorittomia ja valkaisevia versioita tulee bokseista nyt tiuhaan tahtiin ja nyt kuulemma poikaystävänkin kaapit ovat täynnä hammastahnaa. Noh, onneksi kohta on joulu. Isoveikka voi siellä ihan vapaasti arvuutella, kenen paketista paljastuu jouluaattona kuvassa näkyvä hammastahna, hähähäh.

Natusan 24 hour moisture -käsivoide – Tän kohdalla mä näin PUNAISTA. Siis täähän on ihan IKIVANHA TUOTE?! Ei siis parasta ennen -ikivanha, vaan tuotteena! Mä käytin tätä joskus tyyliin 12-vuotiaana ja mä inhoan tän tuoksua ja kaikkea tässä!!!! Inhokkikäsivoide!!!!

Avène Sérénage unifying cream -päivävoide – Tää oli varmaan joku vaihtoehtotuote, koska tää on suunnattu ”aikuiselle naiselle”. Miksi silti lykkäisin tän mieluummin äidilleni? Siis jos kehtaisin, tässä on nyt kyseessä aivan järkyttävän pieni, 5 ml:n putilo. Eiks tämmösiä saa jostain ihan ilmaseks? Tää merkki ei muutenkaan innosta mua juuri lainkaan (paitsi että ne Avènen kosteussuihkeet on hyviä).

Cutrin Bio+ Clear -shampoo – Taas hilseshampoota?! LivBoxilaiset ovat ilmeisesti sitä mieltä, että boksin tilaajilla on hilseilevä päänahka. Saatan käyttää tän kyllä itse, kun kyllähän talvisin päänahkakin vähän kuivuu. Silti, arggghh. Supertylsää.

Lavera Glossy Lips -huulikiilto – Tilaajien toivetuote? Okei, mut entäs tää sävy sitten? Miks nää LivBoxien huulituotteet on aina ihan täysin väärän sävyisiä mulle? Laitan tän suoraan Joulupuu-keräykseen jonkin muun jutun kylkeen, joku nuorempi likka ehkä ihastuu tästä enemmän.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous -suihkusaippua – No tää on ihan kiva ja söpö ja tuoksuukin hyvältä. Mutta että tämmöinen pieni markettihalpis-suihkugeeli on boksin tuotteista ilahduttavin, voi morjes.

Lisäksi boksissa oli hiusvalkki (väärä väri ja käyttääks näitä edes kukaan enää?) ja Philosophyn mininäytteitä kangaspussukassa pitkäaikaiselle tilaajalle. Nää oli kyllä tosi kivoja ja samoin tuo Cocovin suklaalevy, joka boksista myöskin löytyi.

LivBox joulukuu 2015

Olen kyllä täysin samaa mieltä monen muun (jotka eivät ole LivBox-yhteistyössä, heh) kanssa tästä boksista: HUONO BOKSI. Ja nyt kyllä tuntuu siltä, että LivBoxien taso senkun vaan alenee. Mulle tulee boksi helmikuuhun asti ja onneksi sanoin isoveljelle, ettei enää tarvii tilata. Toki kiva katsoa nyt vielä kaksi seuraavaa boksia, tason olis kyllä oikeesti huimasti nyt parannuttava, että tilaustani haluaisin jatkaa.

Mitäs te mietitte joulukuun boksista? Tai siis, tykkäskö joku? 😀

(Huom! Postausta editoitu jälkeenpäin.)

19 Comment

 1. Tämä oli vimppa blogin kautta tullut boxi mulle ja ehkä ihan hyvä niin. Kyllä toi hammastahnan ja näiden muiden markettituotteiden tulo saa nyt riittää 😀 Tämä oli varmaan huonoin boxi ikinä.

 2. Minä olen vuoden 2015 yhteistyöbloggaaja mutta ei se sitä tarkoita automaattisesti, että ilmaiseksi saamastani boxista pitää kirjoittaa positiivisesti. Viime kuun mielensäpahoittaja -boxi liukuvoiteineen oli karmea pettymys. Tämä boxi oli ihana yllätys, mietteitä voi lukea blogistani 😉

 3. Kata says: Vastaa

  En tykännyt tästä yhtään, vaikka mun boksi ei ole edes tullut vielä! 🙁 Ainut yhtään kiva juttu on tuo Laveran huulikiilto. Oon niin kyllästynyt saamaan tällaista halpaa markettkamaa, että lopetan LivBoxin tilauksen heti, kun oon saanut ilmaisen boksin lunastettua! Nyt on moni bloggaaja sanonut irtisanovansa tilauksen tähän, joten toivottavasti LivBox alkaa reagoida tähän. Mulla ois vielä muutama kuukausi kestettävää, katsotaan josko tuotteet vähän muuttuisivat sinäaikana, niin voisin jatkaa tilausta 🙂

 4. Tintti says: Vastaa

  Multa jäi marraskuun boksi tilaamatta odotin innoissani tän kuun boksia ja oli kyllä semmoinen pettymys, että huhhuh. Toivottavasti Livbox-tiimikin lukee blogeista arvioita.
  Suurin pettymys oli kyllä Laveran huulikiilto, sillä ensimmäisenä tulee mieleen vartalonhoitotuotteet ja sellaisen olisin ottanut paljon mieluummin kuin oudon rusehtavan kuparisen huulikiillon -_- Mutta taisi olla eka boksini jossa ei ollut Lumenea 😀
  Parasta boksissa oli 2 kk:n Ruutu+ lappunen ja sekin ns. lisätuote..
  Saa nähdä jatkanko helmikuun jälkeen enää tilausta vai vienkö rahani muualle. Jälkimmäinen tuntuu kyllä todennäköisemmältä, eivät nämä boksit ole kauheasti intoa herättäneet.

 5. Mira says: Vastaa

  Mihinkähän mä pohdiskelin, et onkohan mun odotukset laskeneet boxin suhteen kun avatessa ei tullut pettynyt olo – se tuli vasta myöhemmin kun tarkemmin tsekkasin mitä sisältö oli ja varsinkin kun kuulin mitä muilla oli ollut – minullekin siis tuli tuo 5ml näyte 55+ ikäiselle tarkoitetusta päivävoiteesta (ja ei en todellakaan ole lähellekään tuota ikää), joten se hieman kyrsii, varsinkin kun kuulin, että tuon tilalla osa oli saanut miselliveden..

 6. Tiina says: Vastaa

  ”Suu täyteen suklaata niin ei vituta enää niin paljon!” hehehhehehhehehheheh, repesin! Joo suklaa tais olla laskelmoitua!

 7. Minde says: Vastaa

  Jep, VMP! Luulin että jouluboksiin olisi edes panostettu. Jos sama taso jatkuu niin en kyllä uusi enää tilaustani nykyisen loppuessa.

 8. Anna says: Vastaa

  Kyllä oli iso pettymys! Arvasin et Laveran tuote on joku huulimeikki!! Siis ihan mikä tahansa muu olis varmaan ollu mieluisampi! Ja taas hilseshampoota ja hammastahna!! Siis oikeesti?!?! Suklaa ja philoshophyn pussukka jotenkin pelastivat tilanteen.. Ja Lumenea ei ollut! Jotain positiivista! Mut kovassa harkinassa on lopettaa tilaus ja ostaa niillä rahoilla jotain oikeasti mieluisaa! Ens kuun philoshophyn tuotekin on varmaan samaa onnetonta näyte/minikokoa ku nytkin tulleet! ?

 9. Memms says: Vastaa

  Conclusion: Livboxin tiimiläiset ovat sitä mieltä että tilaajat haisee, eivät pese hampaitaan ja hilseilee 😀
  Nämä kaksi viimeistä boksia on kyllä ollut niin tylsiä, ettei ollenkaan haittaa etten niitä enää tilaa 😀

 10. Miiu says: Vastaa

  Yleensä olen tykännyt boksista, mutta nyt. Ei juma. Melkoinen p*** boksi. Paras oli suklaa ja ruutu + katseluaika. Noita avene näytteitä saa apteekista ilmaseks. Tiedän kun apteekissa työskentelen.

 11. Anna says: Vastaa

  No siis tilasin aikoinaan ehkä neljä boksia ja siinä tuli jo selväksi, että ei tosiaa ole mun juttu. Sitten oon vähän naureskellut sitä asti, kun muut kirjoittaa että olipa kakka sisältö : D

 12. Kurre says: Vastaa

  Joo, oon samaa mieltä – boksi oli pettymys. Vielä kun vertaa LivBoxin alkutaipaleen bokseihin!!

 13. Marju says: Vastaa

  Täytyy todeta myös että tämä oli todella suuripettymysboxi! Olettais että ees jouluksi olisi panostettu ja laitettu jotain kunnon luxuksta, mut ei. Päätettiin ilmeisesti luxukseksi laittaa Natusanin vauva käsivoide, jota ei ees viitti kenellekkään lahjaksi antaa. Lumenen tuotteetkin voittaa tuon natusanin.
  Minulla toi laveran huulikiilto oli oikean värinen, onneksi ees se.
  Alle nelikymmpisenä en koe myöskään tarvitsevani vielä anti-age tuotteita, mitähän tässä taas mietitty?
  Ja kaiken huippu toi ruskea hiusvalkki, blondille oikein sopiva ja lyhkäsiin hiuksiin vielä paremmin.

 14. Petra says: Vastaa

  Oli kyllä niin VMP boxi kun vaan voi olla! Onhan se nyt kumma jos paras tuote on palmoliven minisuihkugeeli 😀 ja 21-vuotiaana en koe tarvitsevani mitään anti-age rasvaa, kattooko ne niitä kauneusprofiileita yhtään? Mutta joo enskuussa saa tulla huima parannus tai mun tilailut loppu siihen.

 15. RuuRuu says: Vastaa

  Toi valkki ? ei kai kukaan oikeesti käytä tollasta 😀 Ja nyt voin taas sanoa, onneks En oo tilannu, enkä kyl tuu tilaamaankaan, alkuun noi näytti lupaavilta, mut viimesimmät on ollu sellasta kuraa, et ei ois monikaan tuote jääny itelle edes..

 16. Ehkä se suklaa oli tarkotettu just tohon vitutukseen. 😀 Surkea esitys.

 17. LauraL says: Vastaa

  Oon nyt ollu jonkun 6kk ilman boksia, nyt marraskuussa sain spostia että tilaa joulukuun boksi, kun mukana on kovasti toivottu Laveran täyskokonen tuote. Melkein jo tilasin, mutta sitte tajusin että voin samalla rahalla ostaa jotain oikeesti tarpeellista ja kivaa. Nyt kun katon sisältöö, niin onneks en tilannu. Viime joulukuussa oli sentään laitettu niitä ihania tryffeleitä, vaikka onhan toikin suklaa ihan jees. Ja olisin varmasti saanut ton Laveran just tona samana kauheena pinkkinä, kun ei ole yhtään mun väri.
  Periaatteessa mä voisin tollasta valkkia käyttää, mutta kun sellanenkin on jo boksista joskus tullut (väärän värisenä, toki).

 18. Mää tykkäsin tän boksin sisällöstä, mutta olin kyllä jo aiemmin päättänyt, että joulukuu on vika loota, jonka tilaan.

 19. Mia says: Vastaa

  No sain sen pitkän odotuksen jälkeen tänään, koska smartpost maatti on ollut täys… Eipä ollu odottamisen arvoinen, ihan hirveetä paskaa. Parhaat tuotteet oli suklaa ja ruutu+ kuponki. Ja tosiaan, taas hilseshampoo ja hammastahna, ei ole todellista!

Vastaa