Lisää Skin Foodia!

Tää Weledan Skin Food -voide on varmasti monillekin siellä tuttu juttu – tai jos ei ole, niin syytä olis. Aivan huippu tuote, jota olen käyttänyt valehtelematta melkeinpä päivittäin sen markkinoille tulon jälkeen! Tämähän on luonnonkosmetiikkamaailman klassikko, jo vuonna 1926 kehitetty. Tämä monitoimivoide on tarkoitettu kuivalle ja karhealle iholle ja voi siis käyttää ”mihin vaan”: käsille, jaloille, huulille…! Sopii todella hyvin myös herkälle iholle. Toimii mulla erittäin hyvin myös halkeileviin sormenpäihin, mutta käytän tätä siis pääasiassa kuiviin ihokohtiin, välillä huulillekin ja tämä toimii myös korostustuotteena kasvoilla, kokeiltu on! On nimittäin aika sellainen ”valoisa” voide. Tässä on mielestäni aika voimakas sitruuna-appelsiinin tuoksu (ei sisällä synteettisiä hajusteita!), josta joko tykkää tai sit ei. Raaka-aineina on mm. kamomillaa, keto-orvokkia ja kehäkukkaa.

Olin superhyperinnoissani, kun tämä laajeni kunnon Skin Food -tuoteperheeksi, ja kunnon paheksuntaa herättävän bloggaajan tavoin vinguin nämä uutuudet heti pr-toimistosta testiini:

Vartalovoi, kevyempi voide sekä mikä parasta – huulivoide!!!

Mä en ole kovin innostunut vartalovoin käyttäjä, mutta pitihän tää toki testata. En pidä vartalovoijutskista yleensä siksi, että useimmat ovat jotenkin tosi kovia, hankalia ottaa ja levittää ja imeytyvätkin ärsyttävän hitaasti. Etenkään nykyisessä elämässäni mulla ei oo aikaa odotella minkään voiteen kuivumista. Mutta tämä!!!! Ihan unelmanpehmeä, nopea levittää ja jättää ihon ihanan tuntuiseksi, ei lainkaan tahmaiseksi! Siis halleluja, tää todellakin jäi mulla vakkarikäyttöön. Käytän tätä nyt myös käsivoiteena iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Todella hyvä!

Tämä light-versio on emulsiovoide, joka siis kevyempi versio tuhdimmasta perus-Skin Food-voiteesta. Tää toimii mun mielestä jopa kivemmin etenkin kevyempänä käsivoiteena päiväsaikaan, etenkin nyt kun pahin kuivumiskausi käsissä alkaa olla takanapäin. Todella nopeasti imeytyy. Tätä käyttää mieluusti myös kasvoille kosteusvoiteena, koska on, noh, kevyempi.

Suurena huulivoidefanina olin kuitenkin erityisen fiiliksissä tästä Skin Food -huulivoiteesta, josta sitten tulikin ihan lemppari. Mulla on aina kuivat huulet ja toki myönnän olevani huulivoidekierteessä (viimeiset ööööö 30 vuotta tai jotain), mutta mun on vaan pakko rasvata huulia usein. Ja tää on ihan sikahyvä huulivoide! Sainkin tästä kyselyjä heti kun Instassa näitä vilautin ja moni uteli, että kannattaako tää ostaa. Juu! Toimii todellakin kuivemmillakin huulilla. Voide sisältää mehiläisvahaa ja kookosöljyä.

Tää Skin Food -sarja on kokonaisuudessaan törkeen hyvä. Kai ootte jo kokeillu? Jos sieltä löytyy muita kuivan ihon tai huulten omistajia, niin ehdottomasti suosittelen testaamaan. Sarjaa myy netissä mm. Biodelly.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 Comment

 1. Nämä ovat ihania!! Vaikka tuo muovipakkaus on kuulemma ympäristöystävällisempi (!), tykkäsin siitä alumiinisesta enemmän.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä taas en tykkää, kun mulla ne menee aina rikki 😀

 2. LauraKatarooma says: Vastaa

  Mulla on tuo huulirasva yöpöydällä ja oon tykännyt siitä, vaikka hajuun oliki eka totutteleminen. Pitäis kyllä kokeilla tuota ekassa kuvassa olevaa voidetta, jos se tekis ihmeitä mun jaloille ja kantapäille. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyl siinä tuoksussa on enempi totuttelemista kun tulee niin lähelle. 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Noi on aina uhka tai mahis, innoissani kerran tilasin jonkun setin kokeiluun, ja se haju oli niin tyrmäävän karmee, et mun into kokeilla luonnonkoemetiikkaa on vähän jäissä vieläkin 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, Skin Foodissa on tosi voimakas tuoksu.

Vastaa