Palman kosmetiikkamestat

Mallorca

Ajattelin huvikseni väsätä tällaisen vinkkipostauksen Mallorcalle menevälle kosmetiikkahullulle. Itse olisin hyötynyt tällaisesta ihan sikana, joten toivottavasti edes joku joskus tähän törmää ja kokee hyödylliseksi!

Palma on siis Mallorcalla se paras paikka, josta sitä kosmetiikkaa voi shoppailla. Hyvä kartta Palmassa on ihan tarpeen, sellainen jossa on merkittynä ne pienimmätkin kadut. Mulle ne tärkeimmät, etukäteen tiedetyt hyökkäämiskohteet olivat Sephora, KIKO ja MAC. Tosin MACin löydettyäni olin jo ihan persaukinen, joten kiertelin pikaisesti vaan katselemassa.

Sephora Mallorca

Aloitetaan Sephorasta! Se sijaitsee Palmassa osoitteessa Carrer del Sindicat 34. Ja katsokaa! Jo heti ensimmäisenä mun rakkaushylly eli Benefit! Mun riemunkiljaisu ei kyllä jäänyt keltään lähistöllä kuulematta. C/del Sindicat on aika kapea katu ja mietin heti, että voiko tällaisella oikeesti sijaita Sephora. Mutta näin se vaan oli. En kyllä tiedä kauanko mulla tuolla meni aikaa enkä kehtaa enää miekkoselta kysyä, ettei sille muistu se tuskainen odottelu mieleen… Rahani tuonne kuitenkin hylkäsin ja lähdin mm. se Naked Smoky mukanani…

Sephora Palma

Pari muutakin juttua tosiaan tuolta ostin, niistä lisää erillisissä postauksissa. The Balmia ei ollut, mistä olin hieman pettynyt. Hinnat olivat ihan normaalit, eli ei mitään edullista kyllä mikään. Valikoimaa kuitenkin oli kivasti Benefitiltä, Too Facedilta ja Urban Decaylta. Ja tietenkin kaikkia niitä ihania Sephoran omia juttuja ja selektiivisiä brändejä, mm. Dior.

Kiko Palma

Etenkin nuoremman väen suosima, todella edullinen KIKO sijaitsee Palmassa osoitteessa Avenida de Jaume III, 16. Tuo Avda de Jaume III on todella pitkä ostoskatu keskellä Palmaa, ja siellä on hyvin pitkälti ne kalleimmat putiikit. Mutta KIKO ei tosiaankaan ole kallis. Sieltä tarttui mukaan itselle poskipuna, meikkisieni, huulikiiltokynä ja muutama tuliainen. Kaikenlaista kyllä testailin ja swatchailin liikkeessä, ja ihan ookoo meikeiltä vaikuttivat! Hintaa ihan tosiaan parista eurosta ylöspäin. Etenkin poskipunat näyttivät kivoilta ja aivan ihania huulipunakyniä!

Rituals

Sattumalta samalta kadulta, melkein toiselta puolelta KIKOa bongasin Ritualsin! Ja voi hitto miten nättejä juttuja. Tuolta lähti mukaan myös tuliaisia, sekä itselle kuvassa näkyvät suihkuvaahto ja huulivoide. Rituals sijaitsee siis myös tuolla Avenida de Jaume III:lla. Sieltä löytää kyllä kaikkea aivan ihanaa ja hyväntuoksuista. En tajunnut ottaa liikkeestä kuvaa ulkoapäin. Olisin voinut ostaa koko paikan. Hinnat eivät kyllä olleet mitään kovin alhaisia.

Palma MAC

MAC sijaitsee Palmassa myöskin aika pienellä kauppakujalla, Carrer De Sant Miquel 3:ssa. Hinnat olivat mun mielestä ihan samat kuin Suomessakin, joskin nopeasti vaan vilkaisin, että kallista on, heh. Pitihän sitä nyt silti käydä. Mitään erikoisuuksia en bongannut.

El Corte Inglés -nimisessä ostoskeskuksessa (Avenida Alexandre Roselló) myydään myös Sephoran omia tuotteita, Benefitiä, Too Facedia jne. Se on aika Stockan tyylinen! Hinnat on siellä samat kuin Sephorassa. Siellä myydään myös Ritualsia!

Mutta ja tämä on ISO mutta. Yllätys oli vähemmän mukava, kun lentokentän tax freesta bongasin kaikki ostamani Benefitin meikit huomattavan paljon halvemmalla. Mm. ostamani Rockateur-poskipuna, josta maksoin 35 euroa Sephorassa, maksoi 27 euroa tax freessa. Kiukkuisena poljin jalkaani, kunnes poikaystävä totesi, että koska me oltiin jo melkeen myöhässä lennolta, mulla ei olis ikinä ollut aikaa samalla tavalla kierrellä ja swatchailla kuin Sephorassa. Ja oikeessahan se toki oli. Mutta jos vaan mahdollista, niin Benefitin ja Too Facedin ostokset kannattaa tehdä kentältä, jos vaan aikatauluihin suinkin sopii. Ja tulipahan mulle samalla tosi hyvä syy ostaa vielä jotain, kun kerran halvemmalla sai…

Teen tosiaan vielä erikseen postauksia muistakin ostamistani jutuista, tässä nyt vaan tällaista mihin kannattaa Palmassa suunnata -vinkkien tynkää. 🙂

Benefit

Kiinnostiko tämä teitä lainkaan? Missä maassa tai kaupungissa on parhaat kosmetiikanostoapajat?

4 Comment

 1. Jane says: Vastaa

  Lukaisin tämän läpi jo viime vuonna, mutta nyt tästä oli paljon hyötyä. Sunnuntaina nimittäin lähtö Palmaan! Mallorcalla olen ollut ennenkin, mutta lähinnä saaren pohjoisosassa. Nyt pääsen vihdoin Palman kosmettiikka-apajille 🙂

  1. Jeeee! Riemastuin tästä kovasti, en siis tehnyt turhaa duunia tätä kirjoittaessani! 😀 Palma on IHANA, nauti! <3

 2. memuli says: Vastaa

  Luuletko että esim. Lancomea kannattaa ostaa kohteessa,lentokentällä mallorcalla vai suomen päässä?

  1. Kissis says: Vastaa

   Aika paha kysymys! Välillä lentokentällä on edullisemmin mut monesti taas ei. Lancômesta en kyllä osaa sanoa, en ihan hirveesti osta ko. merkkiä, niin en tiedä hinnoista. 🙁 Mutta ei Palmassa ne hinnat mitenkään halvemmat yleisesti ottaen ollu.

Vastaa