Parhaimmat ripset

Mulla on ollut ripsienpidennykset nyt yhtäjaksoisesti, siis ilman ainuttakaan taukoa, noin 2,5 vuotta. En ole kertaakaan tänä aikana miettinyt vakavissani ripsistä luopumista. Niistä on tullut pelottavankin iso osa mua ja mun ulkonäköä, ja pelkäänkin yli kaiken joko 1) allergisoituvani ripsiliimalle tai 2) köyhtyväni niin pahasti, että ei oo enää varaa käydä ripsihuolloissa. Nojoo, joku päivä tulee vielä se päivä, kun päätän lopettaa tän ripsimeiningin (toivottavasti en köyhyyden takia!), mutta en usko sen vielä olevan edes lähellä. Käyn huollossa kolmen viikon välein ja se maksaa 50-60 euroa.

Ripset

Mulla on tosiaan nykyään kaksi lemppariripsipaikkaa, joita vaihtelen hyvin pitkälti oman ja tekijän aikataulujen mukaan. Olet ihanan Suvianni ja Beautyroom Vanillan Isabella ovat mun luottoripsitekijät. Molemmat naiset ovat hurjan mukavia, sijainnit keskustassa, ripsihuollon hinnat on mun rahapussille sopivia ja lopputulos on aina just sellainen, kuin mitä haluan. Tykkään itselläni tällaisista ns. normaalin näyttävistä ripsistä. Heti jos pituutta alkaa olla liikaa, näytän ihan hölmöltä ja ripset eivät pysy hyvännäköisinä viikkoa pidempää (mun omat ripset eivät jaksa kovin painavaa pidennystä). Saan välillä kommenttia ripsistäni, ja nimenomaan niiden luonnollisuudesta. Jotkut eivät ole edes tajunneet mulla olevan pidennykset! Pidän sitä pelkästään positiivisena asiana.

Vaikka pääasiassa rakastankin ripsienpidennyksiä, löytyy niistä myös ärsyttäviä juttuja:

1. Jos joku ripsi alkaa kiukuttelemaan, se voi olla todella ärsyttävä, etenkin kesken juoksulenkin…

2. Silmien varominen naamaa pestessä, suihkussa, nukkuessa jne. Tähän kyllä oppii ajan myötä, mutta esim. jos saippuaa menee silmään, se kirvelee ihan pirusti ja silmän huuhtominen verottaa ripsiä helposti aika paljonkin.

3. Silmiä tai siis lähinnä silmäluomia ei tule meikattua kovin usein. Mulla on usein ikävä luomivärejä ja rajauskyniä, joita käytän oikeastaan vain tärkeimmissä juhlissa ja muutamia päiviä ennen huoltoa. Silmämeikin putsaaminen ei tee hyvää pidennyksille.

Nämä ovat oikeastaan ne tylsimmät jutut. Mutta on vaan niin mukavaa herätä joka aamu ”silmät päässä”, ja vaikka meikkaaminen onkin kivaa, aamuisin säästyy tosi paljon aikaa. Ja on nää vaan niin mun juttu.

Olen kirjoitellut pidennyksistäni ja niiden tekijöistä täällä aiemminkin, mutta en ole heidän kanssaan minkäänlaisessa blogiyhteistyössä. Teen tämänkin postauksen ihan vaan siksi, että kun syystä tai toisesta ei saakaan sopivaa aikaa omille tekijöilleen, on KUSESSA ja joutuu käymään hädissään blogeja ja suosituksia läpi. Jos vaikka jollekulle tulee joskus tällainen kusinen tilanne ja hän törmää tähän postaukseen, niin tässä edellä nyt vaan yksinkertaisesti ne Helsingin parhaimmat ripsienlaittajat.

Ei mulla muuta.

8 Comment

 1. Helmi says: Vastaa

  Mulla oli kans 2,5 vuotta pidennykset tauotta ja kuvittelin etten enää ikinä osaa olla ilman niitä.
  Nyt oon noin kuukauden ollut omilla ripsillä, koska vakkarini lähti loppuvuodeksi pois Suomesta. Tuli vaan sellainen fiilis että nyt on hyvä sauma kokeilla olla ilman. Aluks oli ihan hirveetä, kun huomasin että omat ripset oli aivan pilalla, ihan pikkuruiset nysät. Yllättävän nopeasti ne on kasvaneet, apuna tosin on ollut ripsiseerumi. Kyllähän se ”vapautti” kun nyt pystyy erilailla meikkaamaan ja käyttämään rajauksia.On myös ollut ihan kiva käyttää ripsaria pitkästä aikaa ja todeta että saa kuitenkin jo ihan hyvää jälkeä. Mulla on kyllä jäänyt päälle se ripsien varominen 🙂 Suurin vapautus kuitenkin on se että ei tarvi sumplia huoltoaikoja ja hermostua kun pidennykset on jo huonon näköiset ja huoltoon aikaa viikko. Ja se tunnin paikallaan makaaminen, lopulta sekin alkoi veetuttamaan. Eli joo, ihan hyvin olen pystynyt elämään näillä omillakin ripsillä.

  1. Joo siis kun ihan ekan kerran otin ripsienpidennykset Malediivien reissua varten, jaksoin huollattaa kai kerran ja muistan kyllä elävästi, miten omat ripset olivat tosi nysät sen jälkeen. Mutta äkkiähän ne siitä kasvoi ja vahveni. Jännä sinänsä, miksi näin käy, koska eihän pidennykset häiritse omia ripsiä… Mulla oli kans sillon ekalla kerralla toi huoltoärsytys, mutta nyt kun on niin mukavat tekijät, on ihan kivaa maata sen tunnin verran ja rupatella mukavia tai sit ihan vaan makoilla hiljaa. 🙂 Mä varaan aina seuraavan ripsiajan heti huollon jälkeen, joskus jopa kakskin seuraavaa. 🙂

 2. Sissi says: Vastaa

  Sulla on kyllä nätit pidennykset. Mustakin olis kivaa jos olis silmät päässä aina mutta oon niin kova hinkkaamaan silmiä että mulla räpsyt kestäisi ehkä kaksi päivää:P

  1. Kiitos! Heh, olin mäkin ennen kova hieromaan silmiä 😛 ! Yllättävän nopeesti sitä kyllä oppii varomaan, unissaankin 😀 ! Ja eihän nää nyt ihan niin hepposet oo, etteivät mitään kestäis. Oon viime aikoina itse asiassa kämminyt aika paljon näiden kanssa, mm. just tommosia ”shampoota kunnolla silmään päivä huollon jälkeen” -juttuja, eikä mitään katastrofia tapahtunut. 🙂

 3. Name* says: Vastaa

  Ei olis musta elämään noitten kanssa… kerran oli, mut en osaa jaksa varoa niin paljon noita, et ne pysyis hyvinä… niin mielummin omat tyngät. Eikä mulla tosin olis varaakaan noita jatkuvasti pitää 😀

  1. Heh, mä luulen, että vaikka luopuisin näistä, niin varoisin ripsiäni silti ainakin seuraavat pari vuotta. 😀

 4. Pidennykset <3 Itsellänikin on ollut pidennykset nyt vajaa pari vuotta (volyymit reilu vuoden) ja ne ovat vaan niin kätevät! Meikkaan ihan normaalisti, laitan rajaukset ja luomiväriä päivittäin. Saunassa käyntiä olen joutunut vähentämään, mutta ripset ovat kestäneet yllättävän hyvin näistä seikoista huolimatta. Huollossa käyn n. 5 viikon välein. Ja mikä parasta, huollossa saan vetäistä päiväunet ripsiteknikon kissan kanssa 😀

  1. Oho!!! Meikkaat päivittäin ja huolto 5 viikon välein???

Vastaa